Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Meditacija za odpuščanje

foto pexels.com
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Nadaljevanje prvega članka Od rezanja energijskih vezi do čustvenega razstrupljanja

2. Meditacija za odpuščanje

Vse, kar potrebujemo je, da smo voljni spustiti zamero in obsojanje z željo, da odpustimo. Odpuščanje ni nekaj, kar je treba storiti. Je čudež, ki ga prejmemo.
Jutranja meditacija, drugi dan:
Udobno se usedite na stol ali s prekrižanimi nogami na tla. Odprite beležko in na vrh strani napišite naslednje besede: Pripravljen/-a sem odpustiti. Potem počasi zaprite oči in se pripravite na meditacijo. Globoko vdihnite. In izdihnite. Nadaljujte z globokimi in dolgimi vdihi skozi nos in izdihi skozi usta. Vdihnite. Izdihnite. Ko ste pripravljeni, povabite pred seboj podobo osebe, ki ste jo obsojali. Še enkrat jo poglejte, kako stoji pred vami. Zdaj je svetlejša. Počutite se manj navezane. Vez je bila presekana in že čutite olajšanje. Vidite jo, kako stoji pred vami, in spoštujete njeno prisotnost. Spoštujte njeno nedolžnost. Spoštujte njeno prizadevanje. Spoštujte njeno svetlobo. Vdihnite. Izdihnite. Ko globoko in na dolgo dihate, si počasi ponovite mantro: Izberem, da ti odpustim. Vidim te v svetlobi. Izberem, da ti odpustim. Vidim te v svetlobi. Odpustim ti. Vidim te v svetlobi. Odpustim ti. Vidim te v svetlobi. Afirmacije ponavljajte, vse dokler ne začutite olajšanja. Če vaše misli skrenejo v negativnost ali um bega, se preprosto vrnite k mantri. Odpustim ti. Vidim te v svetlobi. Potiho si ponavljajte mantro. Ko ste pripravljeni, globoko vdihnite in odprite oči.Ko meditacijo zaključimo, vzemimo beležko in opišimo izkušnjo. Naj pisanje preprosto teče vsaj pet minut ali več. Skozi meditacijo se bomo povezali z notranjo modrostjo in ljubeči glas našega notranjega vodnika nas bo vodil k odpuščanju in olajšanju. To je duhovno zdravljenje.Bodimo pozorni na to, kako se počutimo preko dneva. Čutimo lahkost, srečnost ali olajšanje?
Mogoče te zanima  Zakaj ljudje obsojajo?
Zaznajmo, kakšni so občutki do osebe, ki smo jo izbrali, da ji oprostimo, in kako je, ko se srečujemo z drugimi.Če še vedno čutimo močno jezo, zamero ali bolečino celo po teh dveh dnevih meditacij, ni nič narobe. Zaupajmo postopku in bodimo pripravljeni na čudeže.

Povzeto iz knjige Razstrupite se obsojanja >>

Se nadaljuje….Druge knjige Gabrielle Bernstein so dostopne na spodnjih povezavah: Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi www.pravljicna-agencija.si
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem