Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Od rezanja energijskih vezi do čustvenega razstrupljanja

foto pixabay.com
Oglas

Z meditacijo spremenimo vse naše odnose, vključno z odnosom do samega sebe. Energijske vezi nas povezujejo z ljudmi po vsem svetu. Včasih smo povezani z ljudmi, ki jih niti ne poznamo. V odnosu z nekom postane naša energija povezana, posebej kadar se med nama pojavijo močni čustveni dogodki.Energijske vezi se lahko ustvarijo tudi, kadar naredimo pogodbo ali komu kaj obljubimo, pa naj gre za poslovno zadevo, poroko ali kaj manj formalnega. Tudi kadar se odnos konča, je lahko energija vezi še vedno nedotaknjena, posebej v situaciji, kadar o tej osebi mislimo negativne misli in obsojamo. Naše obsojanje ustvarja vez, ki nas povezuje z njimi, če nam je to všeč ali ne.

Energijske vezi vzdržujejo dramo, da se odvija naprej, celo ko nismo skupaj, in te močni energijski vozli nas lahko izčrpavajo, utrujajo in celo potrejo.
Fizična ločenost ni dovolj, da bi se prenehala negativna zveza. Očistiti jo moramo na duhovni ravni.Kadar smo povezani z nekom, ki ga obsojamo, obtičimo v odnosu na nizki frekvenci, zato eno in isto zgodbo preigravamo vedno znova in znova. Ta negativnost celo preseže ta odnos, zato z energijsko frekvenco, ki izraža nižjo vibracijo privlačimo odnose z enako obsodbo, ločitvijo in negativnostjo.Dobra novica je, da svoje vezi z meditacijo lahko pozdravimo. Že samo ena meditacija lahko preseka vez, osvobodi energijsko vez in prekine krog obsojanja. Ta dejavnost je najpomembnejši korak za razreševanje preteklih odnosov, ki nam omogoči, da gremo z milostjo naprej.
6 meditacij za razstrupljanje obsojanja, ki nas bodo osvobodile preteklih odnosov:

Meditacija rezanja vezi

Ta meditacija pošlje močno sporočilo Vesolju, da smo pripravljeni spustiti vzorec obsojanja in izboljšate svojo psiho.
Mogoče te zanima  Pritok novih Svetlobnih kod - Levja zvezdna vrata in zvezda Sirius
Jutranja meditacija, prvi dan:
Sedite udobno na stolu ali na tleh s prekrižanimi nogami. Nežno zravnajte ramena. Globoko vdihnite skozi nos in izdihnite skozi usta. Vdihnite. Izdihnite. Vdihnite. Izdihnite. Z vsakim vdihom se boste začeli sproščati vse bolj in bolj. Vdihnite. Izdihnite. Še naprej bodite osredotočeni na ciklus dihanja. Vdihnite skozi nos in izdihnite skozi usta. Dovolite mislim, da se umirijo, in začutite, kako se v vas širi mir, ko se pripravljate za globlje zdravljenje. Zdaj v meditacijo povabite osebo, ki jo obsojate. Predstavljajte si, da stoji pred vami. Dovolite si, da občutite kakršenkoli občutek jeze ali zamere. Ko dihate, bodite v svojih občutkih. Vdihnite in izdihnite. Vdihnite v nelagodje, ki se dviga, ko pred sabo vidite to osebo. Izdihnite. Vdihnite v občutenje in ga osvobodite. Poglejte debelo temno vez med vama. Kam je ta vez pripeta? Na vaše prsi, na vrat, na trebuh? Zaupajte kakršnikoli sliki, ki se vam pojavi v mislih. Jasno poglejte vez in se pripravite, da jo prerežete. Pripravite se, da se odvežete od negativne energije neravnovesja. Pripravljeni ste, da vez prerežete. V svoji dominantni roki držite svetel zlat meč. Ta meč predstavlja vašo željo, da bi bili svobodni, in vašo zavezo za mir. Ko ste pripravljeni, na hitro zamahnite z mečem in presekajte vez. Meč brez napora zdrsi skozi vez in opazite, kako vez pade na tla. Globoko vdihnite in izdihnite z močnim olajšanjem. Vez na tleh se zdaj raztaplja. Ko izginja, se vsi ostanki njene energije dvigajo iz vas. To osebo vidite, kako stoji pred vami. Vidite jo v njeni nedolžnosti. Vidite jo v svetlobi. Osvobodite jo. Vdihnite. Izdihnite. Vdihnite. Izdihnite. Ko ste pripravljeni, odprite oči.
Mogoče te zanima  7 načinov, kako reševati težave z modrostjo duše
Ko odpremo oči, vzemimo beležko in začnimo zapisovati svojo izkušnjo. Zapišimo, kako se po meditaciji počutimo. Opisujemo pet minut. Bodimo pozorni na to, kako se počutimo čez dan. V dnevnik zapišemo podrobnosti.

Povzeto iz knjige Razstrupite se obsojanja >>

Se nadaljuje….Druge knjige Gabrielle Bernstein so dostopne na spodnjih povezavah: Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi www.pravljicna-agencija.si
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem