ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Spremenite svoje misli in spremenili boste svoje življenje

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Fiziki so nekoč delili svet na snovnega in miselnega, pozneje pa na snovnega in energijskega. V obeh primerih sta bila pojma popolnoma ločena drug od drugega … vendar nista! Vseeno je dvojnost uma in snovnosti oblikovala naš zgodnji pogled na svet – resnica je bila pravzaprav vnaprej določena, ljudje pa niso mogli storiti veliko, da bi spremenili stvari s svojimi dejanji, kaj šele z mislimi.

Lahko s svojim umom ustvarimo svojo resničnost?

Danes pa stvari pojmujemo tako: prepričani smo, da smo del neskončnega, nevidnega polja energije, ki vsebuje vse možne resničnosti in se odziva na naše misli ter občutke.

Tako kot današnji znanstveniki raziskujejo odnos med mislimi in materijo, želimo sami ravnati v svojih življenjih. Zato se sprašujemo: lahko s svojim umom ustvarim svojo resničnost? Če jo lahko, ali je to veščina, ki jo lahko usvojimo in jo uporabimo, da bi postali to, kar želimo biti, ter ustvarimo življenje, kakršnega bi radi izkusili?

Da bi se spremenili, moramo vedno spremeniti razumevanje sebe in sveta, da bi lahko sprejeli novo znanja in doživeli nove izkušnje. Vaše pretekle pomanjkljivosti izvirajo iz ključne napake, in sicer da niste predano živeli skladno s to resnico:

Vaše misli imajo tako mogočne posledice, da lahko ustvarijo vašo resničnost.

Ni se nam treba zadovoljiti s sedanjo resničnostjo; lahko ustvarimo novo – kadar hočemo. Vsi imamo to sposobnost, kajti naše misli – dobre in slabe – zares vplivajo na naša življenja.

Ali to veste ali pa to resnično živite?

Skoraj zagotovo ste o tem že brali, toda ali globoko v sebi res verjamete v te besede? Če bi resnično sprejeli zamisel, da naše misli otipljivo vplivajo na naša življenja, bi se trudili, da v svoj svet ne bi spustili nobene neželene misli, mar ne? Svojo pozornost bi namenili temu, kar hočemo, in se ne bi nenehno obremenjevali s svojimi težavami – se vam ne zdi?

Kar pomislite: če bi res verjeli, da je to načelo resnično, bi se prav vsak dan trudili načrtno ustvarjati svojo želeno usodo, kajne?

Spremenite svoja prepričanja o naravi resničnosti

Dokler ne boste spremenili pogleda na svojo trenutno resničnost, bodo vse spremembe v vašem življenju vedno naključne in prehodne. Spremeniti morate svoje razmišljanje o tem, zakaj se dogajajo stvari – le tako boste namreč ustvarili trajne in želene rezultate. Da bi vam to uspelo, morate biti dovzetni za nov pogled na to, kaj je resnično in pristno.

Če lahko sprejmete možnost obstoja te paradigme, je logično, da lahko priznate tudi obstoj naslednje možnosti: da bi ustvarili nekaj drugačnega od tega, kar ste vajeni v svojem svetu, morate spremeniti vsakodnevno razmišljanje in čustvovanje. 

Če nenehno mislite podobne misli in čustvujete enako kot včeraj in predvčerajšnjim, boste še naprej ustvarjali enake okoliščine v svojem življenju, zaradi katerih boste doživljali enaka čustva, ki vas bodo spodbujala k razmišljanju, ki bo skladno s temi čustvi.

Ko ste se v preteklosti skušali spremeniti, je bilo vaše razmišljanje nemara v temelju omejeno. Verjetno ste verjeli, da se morajo vedno spremeniti okoliščine zunaj vas: “če ne bi imel toliko drugih obveznosti, bi se lahko znebil odvečne teže, in potem bi bil srečen”. Vsi smo se kdaj izgovarjali tako. Če to, potem ono. Vzrok in posledica.

Kaj če bi se lahko spremenili vnaprej in videli učinke »notranjih« sprememb v svojem »zunanjem« svetu?

Odvadite se biti to, kar ste

Življenje Joeja Dispenze in milijonov ljudi po svetu je tako izrazito in pozitivno spremenilo prav razumevanje, da je sprememba na ravni uma tista, ki prinese nove izkušnje in omogoči nova spoznanja. To preprosto pomeni, da se moramo odvaditi biti to, kar smo.

Ko presežemo vpliv svojih čutil in dojamemo, da nas ne vežejo spone preteklosti – ko zaživimo tako, da presežemo vpliv telesa, okolja in časa –, je možno vse. Univerzalna inteligenca, ki poganja vse stvari v obstoju, vas bo presenetila in navdušila. Želi vam zgolj omogočiti, da bi dobili vse, kar želite.

Na kratko: ko spremenite svoj um, spremenite svoje življenje.

Več v knjigi Odvadite se biti to kar ste >> … sedaj 20% popust

 

Pripravila: Kaja Regula

Spremenite svoje misli in spremenili boste svoje življenje 7
Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij