Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Spremenite svoje misli in spremenili boste svoje življenje

foto pexels.com
Oglas
Odvadite se biti to, kar ste – Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega

Fiziki so nekoč delili svet na snovnega in miselnega, pozneje pa na snovnega in energijskega. V obeh primerih sta bila pojma popolnoma ločena drug od drugega … vendar nista! Vseeno je dvojnost uma in snovnosti oblikovala naš zgodnji pogled na svet – resnica je bila pravzaprav vnaprej določena, ljudje pa niso mogli storiti veliko, da bi spremenili stvari s svojimi dejanji, kaj šele z mislimi.

Lahko s svojim umom ustvarimo svojo resničnost?

Danes pa stvari pojmujemo tako: prepričani smo, da smo del neskončnega, nevidnega polja energije, ki vsebuje vse možne resničnosti in se odziva na naše misli ter občutke.

Tako kot današnji znanstveniki raziskujejo odnos med mislimi in materijo, želimo sami ravnati v svojih življenjih. Zato se sprašujemo: lahko s svojim umom ustvarim svojo resničnost? Če jo lahko, ali je to veščina, ki jo lahko usvojimo in jo uporabimo, da bi postali to, kar želimo biti, ter ustvarimo življenje, kakršnega bi radi izkusili?

Da bi se spremenili, moramo vedno spremeniti razumevanje sebe in sveta, da bi lahko sprejeli novo znanja in doživeli nove izkušnje. Vaše pretekle pomanjkljivosti izvirajo iz ključne napake, in sicer da niste predano živeli skladno s to resnico:

Vaše misli imajo tako mogočne posledice, da lahko ustvarijo vašo resničnost.

Ni se nam treba zadovoljiti s sedanjo resničnostjo; lahko ustvarimo novo – kadar hočemo. Vsi imamo to sposobnost, kajti naše misli – dobre in slabe – zares vplivajo na naša življenja.

Ali to veste ali pa to resnično živite?

Skoraj zagotovo ste o tem že brali, toda ali globoko v sebi res verjamete v te besede? Če bi resnično sprejeli zamisel, da naše misli otipljivo vplivajo na naša življenja, bi se trudili, da v svoj svet ne bi spustili nobene neželene misli, mar ne? Svojo pozornost bi namenili temu, kar hočemo, in se ne bi nenehno obremenjevali s svojimi težavami – se vam ne zdi?

Mogoče te zanima  Premalo cenimo vsak trenutek, ki ga živimo tukaj in sedaj

Kar pomislite: če bi res verjeli, da je to načelo resnično, bi se prav vsak dan trudili načrtno ustvarjati svojo želeno usodo, kajne?

Spremenite svoja prepričanja o naravi resničnosti

Dokler ne boste spremenili pogleda na svojo trenutno resničnost, bodo vse spremembe v vašem življenju vedno naključne in prehodne. Spremeniti morate svoje razmišljanje o tem, zakaj se dogajajo stvari – le tako boste namreč ustvarili trajne in želene rezultate. Da bi vam to uspelo, morate biti dovzetni za nov pogled na to, kaj je resnično in pristno.

Če lahko sprejmete možnost obstoja te paradigme, je logično, da lahko priznate tudi obstoj naslednje možnosti: da bi ustvarili nekaj drugačnega od tega, kar ste vajeni v svojem svetu, morate spremeniti vsakodnevno razmišljanje in čustvovanje. 

Če nenehno mislite podobne misli in čustvujete enako kot včeraj in predvčerajšnjim, boste še naprej ustvarjali enake okoliščine v svojem življenju, zaradi katerih boste doživljali enaka čustva, ki vas bodo spodbujala k razmišljanju, ki bo skladno s temi čustvi.

Ko ste se v preteklosti skušali spremeniti, je bilo vaše razmišljanje nemara v temelju omejeno. Verjetno ste verjeli, da se morajo vedno spremeniti okoliščine zunaj vas: “če ne bi imel toliko drugih obveznosti, bi se lahko znebil odvečne teže, in potem bi bil srečen”. Vsi smo se kdaj izgovarjali tako. Če to, potem ono. Vzrok in posledica.

Kaj če bi se lahko spremenili vnaprej in videli učinke »notranjih« sprememb v svojem »zunanjem« svetu?

Odvadite se biti to, kar ste

Življenje Joeja Dispenze in milijonov ljudi po svetu je tako izrazito in pozitivno spremenilo prav razumevanje, da je sprememba na ravni uma tista, ki prinese nove izkušnje in omogoči nova spoznanja. To preprosto pomeni, da se moramo odvaditi biti to, kar smo.

Ko presežemo vpliv svojih čutil in dojamemo, da nas ne vežejo spone preteklosti – ko zaživimo tako, da presežemo vpliv telesa, okolja in časa –, je možno vse. Univerzalna inteligenca, ki poganja vse stvari v obstoju, vas bo presenetila in navdušila. Želi vam zgolj omogočiti, da bi dobili vse, kar želite.

Mogoče te zanima  Numerološka napoved 19. – 25. 7. 2021: Preobrazba se čuti v zraku

Na kratko: ko spremenite svoj um, spremenite svoje življenje.

Več v knjigi Odvadite se biti to kar ste >>

Pripravila: Kaja Regula

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem