Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast Preverjeno

Vaš pomočnik na poti v novo dobo

Ocene

Predstavitev

Mojca Koprivnikar/Laluna Akademija nudi:


TRANSPERSONALNO HIPNOTERAPIJO

Transpersonalna hipnoterapije je uspešna in preizkušena metoda dela na sebi. Metoda je mednarodno uveljavljena. Transpersonalne pristope so pri svojem delu uporabljale mnoge avtoriteta na področju psihologije. S transpersonalno hipnoterapijo naslavljamo in končno razrešujemo (podzavestne) vsebine, ki posamezniku povzročajo različne težave: travme in čustvene rane iz otroštva in preteklosti, vedenjsko-mentalne in čustvene vzorce, energije iz preteklih življenj itn.. Potrebno je podariti, da gre za metodo, ki je v osnovi prijetna, a intenzivna. V procesih transpersonalne hipnoterapije se posameznik, v prijetno sproščenem stanju poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim. Potrebno je podariti, da gre za stanje, ki je človeški psiho najbolj naravno. Skozi procese se posameznik tako lahkotno osvobaja bremen, postaja umirjen ter stopa vse bolj v stik s svojo avtentično življenjsko potjo in s seboj.


Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo in iz Združenih držav Amerike, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze.


SOMATSKA HIPNOTERAPIJA

Somatska hipnoterapija je v telo usmerjena metoda dela na sebi. Osredotoča se na somatske pristope in samoregulacijo čustev oz. čustvenih stanj. Njen fokus je predvsem na povezavi med telesom, dihom, umom in čustvi. Somatska hipnoterapija naslavlja izvor težav in stisk preko telesa in njegovih odzivov.


Velja vodilo, da je naše fizično telo zemljevid naših podzavestnih vsebin, potlačenih čustev, občutkov, travm, strahov itn. Ker se izvaja s pomočjo hipnoze, velja za intenzivnejšo terapijo.


UČINKOVITA JE pri obravnavi potlačenih čustev, travm, strahov, tesnobi in drugih čustvenih stiskah ter odlična za učenje obvladovanja in upravljanja s stresom.


Metoda PODEDOVANA DRUŽINSKA TRAVMA (Mark Wolynn)

Priznan terapevt in avtor knjige Podedovana družinska travma (It didn t start with you), je preko svojih več-letnih terapevtskih izkušenj zasnoval posebno metodo dela s predniki. Gre za način dela, s katerim prepoznavamo in razrešujemo travme naših prednikov, ki so se prenesla na nas in se osvobajamo preteklosti. Metodo vključujem v hipnoterapije, ki jih izvajam.


Intuitive skills treningi

Upravljanje s stresom ter razvijanje intuitivnih darov.


Izvaja:

Mojca Koprivnikar

Certificirana hipnoterapevtka,

Transpersonalna hipnoterapija

Somatska hipnoterapija

Metoda Podedovana družinska travma po Mark Wolynn

Intuitive Skills (Barkley Psychic INstitute) 


Vzgojiteljica predšolskih otrok in dipl.varstvoslovka


Dodatna izobraževanja: Somatic Healing, Travma in limbični sistem (National Institut for the Clinical Appllication of Behavioral Medicine), GoStrenghts program za otroke …


Kontakt: 051 305 224

E-Pošta: info@mojcakoprivnikar.si


MOJI DOGODKI

Ni izbranega dogodka!
Facebook Feed