LiLi SoRuM
LiLi SoRuM
LiLi SoRuM
LiLi SoRuM
LiLi SoRuM

LiLi SoRuM Preverjeno

''Ne upaj. Raje vase ZAUPAJ.'' ~ LiLi SoRuM

Ocene

Predstavitev

Sama zase rada rečem, da sem čist navadna punca, ki jo zanimajo nenavadne teme.


Numerologija je le del pestrega spektra, ki gradi mozaik mojega življenja. Zelo sem aktivna tudi na področju človekovih pravic, zaščiti matere Zemlje in boljšega ravnanja z naravo in živalmi. Posebno predana sem ustvarjanju boljšega življenja za indijanska ljudstva. Veliko časa prebijem v mojem meni najlepšem Ecuadorju, v prelepi indijanski vasici Otavalo.


Numerologija nam pomaga iti s tokom preko labirinta Življenja, in ne proti njem ~ in jaz sem tu, da vam pomagam z veliko mero Ljubezni, sočutja, pa tudi raznolikega strokovnega znanja in izkušenj.


MOJA IZKUŠNJA

Vedno so me zanimale starodavne vede in tako sem prišla tudi do numerologije. Čista radovednost. Neverjetna natančnost izračunov in fascinantno znanje, ki sem ga pridobivala (in ga seveda še vedno nadgrajujem) me je prevzelo. Iz zabavnega poigravanja se danes z numerologijo že 20 let tudi profesionalno ukvarjam, a vedno z veliko mero hvaležnosti in spoštovanja do znanja o številih. Moj namen ni služenje. Moj cilj niso jahte in palice zlata. Zavračam potrošniški pristop, ko si numerologijo nekateri razlagajo kot čarobno paličico – hitro rešitev za svoje težave. Denimo sprememba imena ni zamah z roko, nov podpis in PuF čudeži se dogajajo. 


NAMEN NUMEROLOGIJE

Bistvo je raziskovanje samega sebe, svojih preteklih življenj, poslanstva in zadanih lekcij v tem življenju. Ne morem namesto osebe, ki je naročila neko analizo, sprocesirati vzorcev – lahko pa podam konkretne smernice kje jih čakajo izzivi in na katerih področjih so močni. Ne morem vam odgovoriti ali vas mož vara, lahko pa opišem kaj se vaša in njegova duša učita preko svojega odnosa in (očitnih) zapletov.


Numerologija je zakladnica znanja in je čudovito orodje, za tiste, ki so pripravljeni delati na svoji osebnostni, duhovni in čustveni rasti.

Slike

Video