Ujemi pravi čas! Kdaj je “pravi čas” za to, kar hočemo manifestirati?

Ujemi pravi čas! Kdaj je “pravi čas” za to, kar hočemo manifestirati?

Je prav, da se tolažimo z besedami “Če mi je namenjeno, se bo tako ali tako uresničilo, če ne, pa pač ne … “?

Aleksandra pravi, da ne! Če bomo samo čakali, se ne bo zgodilo nič. Je pa vseeno dobro imeti kompas oz. smernice, kdaj je za kaj najboljši čas in kako se nanj pripraviti.

V tokratni oddaji boste spoznali 36 karmičnih ciklov, od katerih vsak prinaša različne izzive in tudi potencialne možnosti. Pri vsakem od ciklov obstajata pozitivna in negativna polariteta. Kako slediti pozitivni polariteti in kaj lahko kot posamezniki naredimo, da se izognemo negativnim napovedim?

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem