Vzorci delovanja, Umetnost življenja

foto: Diana Wesely, sacredhealingsignature.com

Da začnemo uporabljati močno elektromagnetno polje, je najprej pomembno vedeti, da ljudje delujemo naučeno. To strokovno v znanosti osebne odličnosti imenujemo tudi »da delujemo po vzorcih«, ki smo se jih naučili. Zato je naša sposobnost prepoznavanja vzorcev bistvo naše sposobnosti učenja.

Vzorci delovanja so zavedni in nezavedni, zato je pomembno raziskovati sebe, da odkrijemo kaj nas upravlja, zakaj se odločamo kot se odločamo, kakšna čustva nas ženejo. Vzorce, ki imajo rezultate, ki jih imamo radi, tudi radi ponavljamo. Pri vzorcih, ki imajo neljube rezultate, pa se vprašamo: »Kdo upravlja avtobus?«

Z raziskovanjem svoje notranjosti ugotovimo, kaj smo se v preteklosti (predvsem kot otroci) naučili in ali je takšen način delovanja za nas še primeren.
Ker živimo, kar mislimo, da smo, je pomembno, da postavimo standarde, kaj hočemo postati in prakticiramo nove standarde, nove navade in nove načine vedenja.
Poglej video prispevek: tukaj

Veselje pride, ko živimo sebe.

Umetnost življenja je, da vzorci delovanja niso nezavedni, temveč z njimi upravljamo sami in jih uporabimo, ko so potrebni.

»Pretvarjaj se, dokler ne postane resnično.« Milton Erickson

Avtor: dr. Neja Zupan

O Zavod Bisernica

Poslanstvo zavoda za razvoj kreativnosti in osebno rast je uresničevanje zadovoljstva v vsakem posamezniku skozi zavedanje.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: