ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Wayne Dyer: 4 koraki manifestiranja

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Aktiviranje moči namere je proces, v katerem se povežemo s svojim naravnim jazom in se nehamo istovetiti z egom. Ta proces poteka v štirih korakih:

  1. Prvi korak je DISCIPLINA. Učenje nečesa novega zahteva, da svoje telo navadite, da počne to, kar želi vaš um. To, da se ne istovetimo več z egom, ne pomeni, da prekinemo povezavo s svojim telesom, temveč da nas telo podpira pri uresničevanju naših želja. To dosežemo z gibanjem, vadbo, zdravimi navadami, zdravo prehrano in tako dalje.
  2. Drugi korak je MODROST. Modrost, združena z disciplino, krepi vašo sposobnost osredotočanja in potrpežljivosti, medtem ko usklajujete svoje misli, razum, občutke in delovanje telesa.
  3. Tretji korak je LJUBEZEN. Potem ko svoje delo disciplinirate s pomočjo modrosti in razumsko preučite nalogo pred seboj, proces mojstrstva vključuje ljubezen do tega, kar počnete, in početje tega, kar ljubite. V svetu prodaje temu pravimo, da se zaljubite v to, kar prodajate, in nato potencialnim kupcem prodajate svojo ljubezen oziroma navdušenje.
  4. Četrti korak je PREDAJA. To je mesto namere. Predaja se zgodi, ko vaše telo in um več ne vodita igre in se premaknete v namero. “V vesolju obstaja neizmerljiva in neopisljiva sila, ki ji šamani pravijo namera; vse, kar obstaja v celotnem vesolju, je povezano z njo;” je to opisal Carlos Castaneda.
    Popolnoma vse v celotnem vesolju vključuje vas – vaš disciplinirani, modri in ljubeči jaz, vse vaše misli in občutke. V trenutku, ko se predate, sprostite in lahko posvetujete s svojo brezmejno dušo, vam je na voljo moč namere, ki vas bo popeljala tja, kamor ste namenjeni.

Več v knjigi Moč namere>> (-20%)

Ljudje, ki živijo v stanju enosti z Virom vsega življenja, niso videti nič drugače od navadnih ljudi. Teh ljudi ne obdaja svetniški sij niti se ne oblačijo v posebna oblačila, ki bi oznanjala njihove božanske lastnosti. Toda ko začnete opažati, da skozi življenje potujejo kot srečneži, za katere se zdi, da se jim vse posreči, in ko se začnete pogovarjati z njimi, ugotovite, kako zelo se razlikujejo od ljudi, ki živijo na običajnih ravneh zavesti.

Ti ljudje, ki jim pravim povezani ljudje, s čimer poudarjam njihovo harmonično povezanost s poljem namere, so posamezniki, ki so se odprli uspehu. Nemogoče je, da bi postali pesimistični glede doseganja tega, kar si v življenju želijo. Namesto da bi uporabljali besede, s katerimi bi izražali prepričanje, da se njihove želje morda ne bodo uresničile, govorijo z notranjim prepričanjem, ki izraža njihovo globoko in preprosto védenje, da nas univerzalni Vir oskrbuje z vsem.”

Ljudje, povezani z močjo namere, v svojem srcu vedo, da so se vsi navidezno čudežni dogodki v njihovem življenju zgodili, ker so v resnici že bili povezani z njimi. Če jih o tem povprašate, vam bodo odgovorili:

»Seveda se je to zgodilo, saj tako deluje zakon privlačnosti. Ostani vibracijsko usklajen z Virom vsega življenja, iz katerega izviraš, in vsi drugi ljudje ter vse moči tega polja namere bodo sodelovali s teboj, tako da boš v življenje pritegnil to, kar si želiš.«

Povzeto iz knjige Moč namere >> … sedaj -20% popust največja prodajna uspešnica Wayna Dyerja, enega najbolj priljubljenih avtorjev za osebno in duhovno rast

Avatar of Wayne Dyer
Dr. Wayne W. Dyer je mednarodno priznan strokovnjak na področju razvoja človekovih potencialov, predavatelj in avtor. Kljub temu, da je svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John’s v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij