Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Wayne Dyer: 4 koraki manifestiranja

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS

Aktiviranje moči namere je proces, v katerem se povežemo s svojim naravnim jazom in se nehamo istovetiti z egom. Ta proces poteka v štirih korakih:

  1. Prvi korak je DISCIPLINA. Učenje nečesa novega zahteva, da svoje telo navadite, da počne to, kar želi vaš um. To, da se ne istovetimo več z egom, ne pomeni, da prekinemo povezavo s svojim telesom, temveč da nas telo podpira pri uresničevanju naših želja. To dosežemo z gibanjem, vadbo, zdravimi navadami, zdravo prehrano in tako dalje.
  2. Drugi korak je MODROST. Modrost, združena z disciplino, krepi vašo sposobnost osredotočanja in potrpežljivosti, medtem ko usklajujete svoje misli, razum, občutke in delovanje telesa.
  3. Tretji korak je LJUBEZEN. Potem ko svoje delo disciplinirate s pomočjo modrosti in razumsko preučite nalogo pred seboj, proces mojstrstva vključuje ljubezen do tega, kar počnete, in početje tega, kar ljubite. V svetu prodaje temu pravimo, da se zaljubite v to, kar prodajate, in nato potencialnim kupcem prodajate svojo ljubezen oziroma navdušenje.
  4. Četrti korak je PREDAJA. To je mesto namere. Predaja se zgodi, ko vaše telo in um več ne vodita igre in se premaknete v namero. “V vesolju obstaja neizmerljiva in neopisljiva sila, ki ji šamani pravijo namera; vse, kar obstaja v celotnem vesolju, je povezano z njo;” je to opisal Carlos Castaneda.
    Popolnoma vse v celotnem vesolju vključuje vas – vaš disciplinirani, modri in ljubeči jaz, vse vaše misli in občutke. V trenutku, ko se predate, sprostite in lahko posvetujete s svojo brezmejno dušo, vam je na voljo moč namere, ki vas bo popeljala tja, kamor ste namenjeni.

Več v knjigi Moč namere>> (-20%)

Ljudje, ki živijo v stanju enosti z Virom vsega življenja, niso videti nič drugače od navadnih ljudi. Teh ljudi ne obdaja svetniški sij niti se ne oblačijo v posebna oblačila, ki bi oznanjala njihove božanske lastnosti. Toda ko začnete opažati, da skozi življenje potujejo kot srečneži, za katere se zdi, da se jim vse posreči, in ko se začnete pogovarjati z njimi, ugotovite, kako zelo se razlikujejo od ljudi, ki živijo na običajnih ravneh zavesti.

Ti ljudje, ki jim pravim povezani ljudje, s čimer poudarjam njihovo harmonično povezanost s poljem namere, so posamezniki, ki so se odprli uspehu. Nemogoče je, da bi postali pesimistični glede doseganja tega, kar si v življenju želijo. Namesto da bi uporabljali besede, s katerimi bi izražali prepričanje, da se njihove želje morda ne bodo uresničile, govorijo z notranjim prepričanjem, ki izraža njihovo globoko in preprosto védenje, da nas univerzalni Vir oskrbuje z vsem.”

Ljudje, povezani z močjo namere, v svojem srcu vedo, da so se vsi navidezno čudežni dogodki v njihovem življenju zgodili, ker so v resnici že bili povezani z njimi. Če jih o tem povprašate, vam bodo odgovorili:

»Seveda se je to zgodilo, saj tako deluje zakon privlačnosti. Ostani vibracijsko usklajen z Virom vsega življenja, iz katerega izviraš, in vsi drugi ljudje ter vse moči tega polja namere bodo sodelovali s teboj, tako da boš v življenje pritegnil to, kar si želiš.«

Povzeto iz knjige Moč namere >> … sedaj -20% popust največja prodajna uspešnica Wayna Dyerja, enega najbolj priljubljenih avtorjev za osebno in duhovno rast

 

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem