zivljenje e

Zakaj se ni priporočljivo mešati v življenja drugih ljudi?

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ko vrvohodec stopa po vrvi, ne posveča pozornosti temu, kaj se dogaja okoli njega. Zaveda se svoje oklice, a koncentracijo usmerja le v svoj korak. En sam napačen pogled  ga lahko stane ravnotežja.

Vsak izmed nas je nosilec določenih vibracij, ki  krojijo našo usodo. Bolj kot so te vibracije  lahkotne, lepše je človekovo življenje. Bolj kot so naša čustva iskrena, lepše se odvija naša zgodba.

Skozi čustva se lahko nalezemo tujih vibracij, ki ostanejo z nami še takrat, ko dotične situacije že minejo.

Vsako vpletanje v življenje drugih nas upočasni, marsikdo izgubi svojo rdečo nit, če preveč vrti glavo naokoli…

V preteklosti mi je znanec razlagal, da si je umislil ljubico. Med njima se je tako zanetilo, da je v navalu strasti zaključil večletno vezo s svojo punco in se prepustil nasladi. Ljubica se je vanj zaljubila, kar ga je začelo utesnjevati. Začetni ogenj se je tako razbohotil, da je postalo prevroče. Ljubica je zanosila, a on se z njo ni videl do konca svojih dni. Sledil je splav in zaključek pravljice.

Fant je nadaljeval z življenjem in dokaj kmalu srečal punco, v katero se je zaljubil. Tudi ona je nenačrtovano zanosila. Za razliko od prejšnjega primera, je on tega otroka želel spoznati, saj si je predstavljal skupno življenje s to žensko. Tokrat je bila punca tista, ki je želela splav…

Moški je bolečino svoje prve ljubice manifestiral v svojem življenju.  Na lastni koži je izkusil, kako se občuti, ko si nekdo ne želi otroka s teboj, kako je biti v življenju zavrnjen.

Ko smo  v razmerju, je zelo priporočljivo opazovati, katere vibracije spuščamo v svoje telo. Energija je nalezljiva kot virus. Vesel človek lahko žalostnega razveseli v trenutku, saj se je le-ta »nalezel« njegove vibracije.

Ko se čustveno mešamo v življenja drugih, nam življenje nemalokrat servira podobno izkušnjo: Oče 20 letne hčerke se je enkrat potožil, ker si je njegova hči izbrala fanta njegovih let. Kmalu zatem mi je povedal, da se je on sam zaljubil v punco, ki ni veliko starejša od njegove hčerke!

Vesolje nam včasih nazorno pokaže, kdo je kreator naše usode. To so zagotovo naše vibracije!

Ko se zavedamo, da smo del velike mreže, kjer vibracije švigajo sem in tja, si lahko začnemo izbirati, katere vibracije sprejmemo in katerim  ne dovolimo vpliva na naše življenje.

Manj kot se oziramo na druge in manj kot čutimo njihove bolečine ali nemire, bolj smo v stiku s seboj. Zmeraj imamo možnost gledati naprej, nazaj, levo, desno, gor ali dol… Bolj kot vrtimo glavo naokoli, bolj imamo zmedeno življenje.

Ni naključje, da se mnogim ponavljajo zgodbe iz preteklosti ali podobne prigode kot njihovim bližnjim.  Dokler smo navajeni gledati vse naokoli, le naprej ne, se to dogaja.

Vsak »pogled« v življenju manifestira določeno situacijo. Kam bomo gledali,  je naša svobodna volja

Zakaj se ni priporočljivo mešati v življenja drugih ljudi? 1

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem