Šamanizem

Živalski vodnik kit

~ pot duše, višja zavest, velika slika ~

“Upoštevaj poslanstvo duše.”

Čas je, da se nehamo pretvarjati in začnemo stopati po poti našega dušnega poslanstva. Kit pomaga, da ponovno pazljivo zaznamo in slišimo tihi glas iz globin našega sebstva, ki nas roti, da začnemo spoštovati in upoštevati najglobljo resnico o tem, kdo dejansko smo. Kit nas poveže z višjo resnico, daje nam priložnost, da vidimo »veliko sliko« vsega, kar se okrog nas in v nas dogaja.

Morebiti poti naše duše ne bodo vsi odobravali, vendar to pot ustvarja glas, ki nas kliče že iz časov, ko še nismo bili rojeni.

Vsaka izkušnja v življenju nas na nek način oblikuje, ravno tako izkušnje imajo na nas nek vpliv izkušnje, ki smo jih doživeli v prejšnjih življenjih. Pred nami je točka, ko ne moremo več živeti svojega življenja, ki ga samostojno narekuje ego. Kit nam pomaga uskladiti ego in dušo, zavest in podzavest ter se ponovno naravnati na našo prvinsko vibracijo.

Kitovo sporočilo:
“Zahtevaj svoje poslanstvo in tvojo edinstveno pot, za katero veš, da je tvoja in jo začni upoštevati in spoštovati.”

O Urška Korun

Specialistka za osebnostno rast in razvoj
Podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; vodenje delavnic in meditacij na temo osebnega razvoja in rasti.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !