Živalski vodnik medved-šamanizem

medved

~ Meje, stik s podzavestjo ~

“Določi svoje meje.”

Da bi postali v celoti in resnični mi – takšni, kakršne nas je ustvaril/a Stvarnik/ca, takšni, kot čutimo, da smo v srcu – moramo definirati, ne samo kdo smo, temveč tudi to, kdo nismo. Ko smo zmožni jasno izraziti naš DA in NE brez obžalovanja, si postavljamo temelje za zdrave notranje meje. S tem se v nas ojača občutek samozavesti, poveča smisel za avtonomijo in nam daje moč za lažje odločanje in delovanje v prihodnje.

A pazljivo pri zavračanju.

Ko enkrat obvladamo reči NE, zna biti zelo vabljivo, da rečemo NE čisto vsaki situaciji ali osebi, ki nam ne ustreza. Ta točka je kritična v našem razvoju, saj je reči NE, ko enkrat to obvladamo, najlažji izhod iz situacije. Pri določanju svojih meja izhajajmo iz srca. Recimo NE iz srca in z brezpogojno ljubeznijo – drugi bodo začutili našo pristnost, ljubečo energijo srca in energija v situaciji se bo prosto pretakala.

 

O Urška Korun

Specialistka za osebnostno rast in razvoj
Podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; vodenje delavnic in meditacij na temo osebnega razvoja in rasti.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here