Zdravilni zvoki

Zvočna nega

Vse okoli nas je zvok. Zvok in njegove frekvence, gradijo naš fizični svet, če se tega zavedamo ali ne. Najmočnejše zvočno orodje, ki ga ima vsak človek je njegov lasten glas. Samo globoko vdihnite in ob izdihu zapojte počasen in širok (A). Ta zvok je povezan z odpiranjem čaker, avre, sebe. Lahko ga uporabimo tudi za odpiranje ozadja kakšne travme iz preteklosti ali prejšnjega življenja.

Pri zvočni negi, se skupaj z glasom, uporabljajo tudi izvorni inštrumenti. To so himalajske pojoče sklede, gong, shruti, tingše in še kaj se bi našlo. Ti inštrumenti so čudežni, saj tako lahko prevajamo, neslišni zvok, glasbo kozmosa. Ko se človek preda zvokom teh inštrumentov, lahko skupaj z njim ustvarja zvočno harmonijo. Ta harmonija je neponovljiva v času in prostoru in namenjena točno določeni osebi. Na nek način lahko to razumemo kot osebno sporočilo vesolja, preko zvoka. Pogosto se negi pridruži tudi petje mantre, ki s svojo zvočno kodo in vibracijo, še pripomore k bolj poglobljenem dojemanju zvoka.

Vsi inštrumenti, ki jih uporabljamo imajo čudovito lastnost, vibrantnost. Ob igranju na njih se vibracije in frekvence, prenašajo preko aure do našega fizičnega telesa v naše celice. Tam začno celice vibrirati s frekvenco, ki jo inštrumenti oddajajo. Te frekvence so popolne in v skladu s svetim zvokom OM, ki se širi že od velikega poka dalje, po vsem stvarstvu. Te vibracije, ki so nežne in prijetne, so na videz nemočne. Vendar, ko se sprostimo in dovolimo zvoku, da gre skozi naša subtilnejša telesa in se potopi v naše fizično telo, se zgodijo lepe in čudovite stvari. Preko zvoka dobimo podporo v obliki zdravljenja aure, fizičnega telesa, aktivirajo se celični spomini, ki jih zvok hkrati preobraža v novo, uglašeno zvočno pravljico. Naše telo se sprosti in tako morebitne bolečine ali težave, ki jih imamo izzvenijo in se umaknejo urejeni frekvenci popolnosti in zdravja. Naše celice in aurično polje, začnejo vibrirati v sozvočju zvoka vseh zvokov, OM. Človeški možgani začnejo oddajati theta možgansko valovanje, ki se pokaže kot spremenjeno stanje zavesti. Stanje nevtralnosti, miru, jasnosti.

Vsaka zvočna nega je edinstvena in neponovljiva. Človek, ki nego izvaja, se prepusti vodenju in informacijam, ki jih dobi iz človekovega polja in iz lastne povezave z vesoljem. Zvočni negovalec, skupaj z neslišnim zvokom, optimalno podpira in soustvarja polje svete zvočne matrice, ki na človeka deluje celostno in ga podpre točno tam kjer je potrebno. Zvočni negovalec je le prenosnik informacij. Je le sel med nebom in zemljo.

Zvočna nega celostno objame telo na vseh nivojih. Je osebna pesem, ki jo za vas soustvarjata vesolje in zvočni negovalec. Samo nego je smiselno posneti in si jo kasneje večkrat predvajati v meditativnem stanju. Tako lahko sporočilo in podporo, poglobimo in še bolj ponotranjimo.

Primerna je za vsakogar in za vse. Ljudje poročajo, da so po negi in med njo, lažje slišali in prepoznali vzorce in občutja, ki jih omejujejo. Ljudje lažje zaključijo in prepoznajo omejujoča prepričanja, odnose. Lažje prepoznajo in zaključijo z vzroki svojih kroničnih težav na fizičnih ali drugih telesih.

Vsem zvočnim negam je skupno eno sporočilo. To je ljubezen. Poišči svoj center in našel boš sebe. Prepoznaj vseprisotno ljubezen, ki ni nekaj zunanjega ampak je del tebe in samo čaka kdaj jo spet prebudiš in soustvarjaš svojo realnost z njo. 

Avtor: Toni Aloar Ivanšek

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !