Išči
Generic filters
Previous
Next

4 koraki energijskega čiščenja prostora

foto:youtube
Oglas

1. Korak: Priprava

Preden začnete čistiti prostor, morate na to pripraviti tako sebe kot prostor, ki ga nameravate očistiti. Za pripravo slednjega, je potrebno tega najprej temeljito fizično očistiti. Prav tako je dobro, da odstranite ves nered. Če prostora pred čiščenjem ne pospravite, je to tako, kot bi si nadeli čudovito večerno obleko, ne da bi se bili poprej skopali in si umili lase. Učinek preprosto ne bo enak.Najpomembnejši vidik priprave je določanje končnega smotra čiščenja. Energija je namreč vedno usmerjena v cilj, zato si vzemite čas, da bi se uglasili z notranjim virom modrosti in se vprašali, kaj nameravate s čiščenjem doseči. Energija čiščenja sledi vašemu namenu. Če, na primer, nameravate svoj dom napolniti z ljubeznijo, bo energija, ki jo boste ustvarili s čiščenjem prostora, porodila ljubezen.

Blagoslovni oltar

Eden najbolj zabavnih (in ključnih) delov postopka priprave je načrtovanje in zbiranje predmetov za blagoslovni oltar. Blagoslovni oltar je začasno svetišče, ki ga pred začetkom čiščenja postavite poleg vhodnih vrat ali na kakšno drugo osrednje mesto. Blagoslovni oltar daje obredu ton, vzdržuje njegovo energijo in je materialna ponazoritev vaših namer. Pomemben pa je tudi zato, ker pomaga ozemljiti in integrirati energijo, ki jo čiščenje prostora razburka.Na blagoslovni oltar lahko na primer položite cvetlice za ljubezen, riž za obilje in svečo za notranjo svetlobo. Poleg tega morate nanj položiti tudi vsa orodja, s katerimi nameravate čistiti prostor.

2. Korak:  Očiščenje

Drugi korak je dejansko čiščenje prostora. Za začetek sedite ali stopite pred blagoslovni oltar. Prosite za vodstvo ter izrecite molitev za dom in vse stanovalce. To je lahko bodisi preprost bodisi dovršen izdelan del obreda. Zberite orodja, ki jih nameravate uporabiti, na primer zvonček in ga položite na t.i. blagoslovni pladenj. Ko boste hodili po domu in od sobe do sobe čistili prostor, boste ta pladenj vseskozi nosili s seboj.
Mogoče te zanima  Osho: Človek potrebuje samo srce, plešoče srce, da bi videl, čutil, bil

3. Korak: Priprošnja

Po čiščenju prostora se vrnite k blagoslovnemu oltarju in izrecite molitev in prošnjo za blagoslov za vse stanovalce. S čiščenjem prostora ste razbili postano energijo in očistili negativnosti, z darilno priprošnjo pa privabite pozitivno energijo in očiščen prostor zavijete v zdravilno moč in preobrazbo.
Primeren blagoslov bi se lahko glasil:  “Naj Stvarnik prinese blagoslove in mir vsem članom tega gospodinjstva. Naj bo ta dom poln radosti, smeha in ljubezni. Bodi tako.”

4. Korak: Vzdrževanje nove energije

Zadnji korak čiščenja prostora je vzdrževanje nove in žareče energije, ki ste jo priklicali v dom. Ko to počnete, jo ohranjate živo.

Spodaj navajamo nekaj pripomočkov za energijsko čiščenje prostora:

Boben

Boben je eno najstarejših in najučinkovitejših orodij za energijsko čiščenje prostora. Bobnanje nas povezuje z osnovnimi ritmi življenja, saj v nas sproži spomin na prvobitni življenjski utrip, s katerimi smo se prvič srečali v maternici.Če želite z bobnanjem očistiti prostor in iščete pravšnji ritem, se prepustite energiji bobna. Če je bobnanje ponekod pridušeno, se morate mestu posebej posvetiti. Povsod tam, kjer je zvok zamolkel, se namreč nahaja postana energija, zato je potrebno na tistem predelu bobnati toliko časa, dokler se zvok ne bo okrepil in očistil

Žajbelj

Severnoameriški Indijanci so žajbelj najpogosteje uporabljali za kajenje (dimljenje), saj je mogoče z njim zelo hitro očistiti negativno energijo. Zaradi svojih zdravilnih lastnosti je žajbelj zlasti blagodejen po bolezni. toda, ker je njegov dim zelo močan, vsakdo ne zmore prenesti njegove rabe v zaprtih prostorih.

Ploskanje

Roke so najpreprostejše orodje za čiščenje prostora, ki vam je vedno na voljo. Če ste se znašli v prostoru, ki ga je potrebno očistiti, vendar nimate s seboj svoje običajne opreme, uporabite roke. Ploski naj bodo živahni in razločni. Obrnjeni proti steni obkrožite sobo in med hojo ploskajte. Nikar ne pozabite na kote, saj se tam nabira postana energija.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 19. – 25. 7. 2021: Preobrazba se čuti v zraku

Denise Linn, povzeto iz knjige Čiščenje prostora od A do Ž

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem