sobota, 28 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

6 znakov, da to ni vaše prvo življenje

Kristali Kristali Kristali
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Lahko bi rekli, da smo vsi prebivalci na tem planetu le gostje, ki bodo odživeli svoja življenja, si pridobili željene izkušnje in nadaljevali pot naprej. Naš obstoj tu na Zemlji je omejen. Takšno je pravilo tega sveta. Nihče od nas tu ne bo ostal za večno.

In tu nastopi vprašanje, kam gremo potem? Je vsega konec? Kaj je sploh smisel življenja, če je na koncu, konec in onkraj tega nič ne obstaja?

In tu začne človeški um, ki je gibčen in odprt za širše dojemanje slike, ki jo vidi, širiti svojo zavest in tako sam ustroj dojemanja sveta.

Na takem popotovanju sem se znašla tudi sama. Globo vem in verjamem, da je sam smisel mojega, tako kot vašega, veliko večje in pomembno, kot si sploh lahko mislimo. Opažam pa tudi, da je vedno več ljudi, ki bi radi od življenja več. Vedno več nas je takih, ki bi radi našli stik z naravo in se zopet naučili gojiti svojo hrano, kupovati sezonsko, jesti zdravo, se povezovati s seboj in naravo in zopet obuditi stare tradicije kot je bila Atlantida in stopiti nazaj v preteklost, v čas, ko smo bili popolnoma povezani s svojim virom in smo dobro razumeli, da je svet okoli nas le iluzija in da ta svet okoli nas ni absolutna resnica.

Veliko nas je takih duš, ki smo že bile tu na Zemlji in naše duše imajo v sebi zapis vsega kar smo doživeli. Ta doživetja pa včasih prodrejo na površje našega uma in jih začutimo kot notranji uvid, določeno čustvo, slutnjo.

Obstajajo znaki, ki nam pokažejo, da smo resnično že živeli na Zemlji v drugi človeški podobi. Poglejmo si znake, ki kažejo na to:

MOČNA INTUICIJA

Človek z močno intuicijo je zelo povezan s svojim virom in tako z znanjem, ki ga tam dobi. Skozi to črpa usmeritve za svojo življenjsko pot in se razvija po svojem načrtu, ki si ga je zadal preden se je utelesil v tem telesu. Včasih taka oseba začuti skozi notranji uvid razplet določene situacije ali pa napove prihajajoč dogodek. Intuicija je povezana s tretjim očesom. Če je ta čakra uravnotežena in dobro delujoča, bo tudi naš stik z intuicijo bolj močan.

DEJA VU TRENUTKI

Kolikokrat se mi je zgodilo, da sem dobila zanimiv občutek, da se mi je to že zgodilo. Lahko je bil samo nek vonj, občutek v prostoru ali dogodek, ki me je spominjal na nekaj kar me je spominjalo na nek dogodek. To so trenutki, ko začutim, da je bila moja zavest prisotna izven prostora vsega tega kar dojemam ta trenutek. In skoraj prepričana sem, da v teh občutkih nisem osamljena. Veliko nas je takih, ki se nam je to že zgodilo vsaj enkrat v življenju. To je le naš spomin, ki je shranjen v naši duši. Ko se nam zgodi nek zunanji dražljaj, se ta spomin aktivira in privabi na plano spomin iz preteklih življenj.

POČUTIŠ SE STAREJŠEGA KOT SI

Včasih ne moremo razumeti zakaj ljudje okoli nas niso sposobni razumeti določenih življenjskih resnic. Zaradi tega se počutite lahko včasih malo osamljeno in v svojih mislih starejšega od ostalih. Življenje razumete čisto na drugi ravni in se včasih težko vključiti v življenje okoli sebe.

SRKATE ENERGIJO DRUGIH

Ker smo ljudje energetska bitja in se naše energije prepletajo med seboj, so tisti, ki so bolj pretočni, lahko na udaru tujih energij, ki včasih niso najbolj prijazne za naša energijska telesa. Ker posameznik težko loči med svojimi energijami in tujimi, se lahko hitro zaplete v tuje energije misleč, da so to njegovo občutki in njegova resnica. Skozi naše reinkarnacije smo ustvarili marsikatere svoje vzorce skozi katere privlačimo določene ljudi in tako svoje težave prenašamo tudi sami nezavedno na druge in podobne težave drugih na sebe. To je kot nek začaran krog v katerem se vrtimo med različnimi reinkarnacijami in ga lahko prekinemo z zavedanjem in čiščenjem določenih vzorcev, ki nam ne služijo najbolje.

NERAZLOŽLJIVI STRAHOVI ALI FOBIJE

Koliko je ljudi, ki imajo izrazit strah za določeno stvar. Ali so to kače, letenje z letalom, vožnja z dvigalom ali pa strah pred izgubo določene osebe ali lastnine. Ti občutki so občutki iz naših prejšnjih reinkarnacij, ki so na naši duši pustile močan pečat in jih nosimo s seboj naprej skozi prihodnje reinkarnacije. Tako kot pri vseh stvareh, je tudi tu pomembno, da se teh preteklih življenj zavedamo in tako lahko potem naredimo prve korake k zdravljenju naše duše in travme, ki jo je doživela.

OBČUTEK, DA ZEMLJA NI TVOJ DOM

V sebi čutiš popolnoma drugače in nikakor ne razumeš tega sveta. V sebi nosiš modrost in širše zavedanje. In ravno to zavedanje te loči od ostale populacije. Skozi te občutke ceniš čas trenutkov, ko se družiš sam s seboj in si raje izbereš samoto kot pa družbo ljudi, ki te ne razumejo in ne zmoreš ustvariti pristne povezave.

Če ste se našli v katerem izmed teh opisov, to samo pomeni, da že nekaj časa potujete in v sebi premorete veliko znanj in izkušenj. Le odpreti morate skrinjico, jo očistiti nesnage in ji pomagati, da se odpre in zasveti.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij
Dogodki za 4 junij