torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

911 – Numerološka sekvenca »Lightwork-erjev« ali prinašalcev Luči

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Danes je 11. september … pa ste veseli, da je 911 numerološka sekvenca »Lightwork-erjev« ali prinašalcev Luči?

No, pa poglejmo…

9. mesec in 11. dan predstavlja numerološko kodo 911 ali 9/11, za katero je znano, da je klic »Prinašalcev Luči«. Če redno vidite to številčno kodo, bi to lahko pomenilo, da ste poklicani, da začnete širiti val Svetlobe.

V numerologiji je število 9 končno število v zaporedju števil 1 – 9. To je zelo pomembno število, saj s seboj nosi energijo dokončanj, zaključkov in energijo transformacije, ki vas dvigne iz enega poglavja vašega življenja v naslednje.

To je število nesebične pomoči, sočutja in najvišjih ravni modrosti.

Številka 1 je tesno povezana z 9. Označuje nove začetke in iniciacijo, konec – s kapljico neodvisnosti. Tako lahko vidite, kako sta številki 1 in 9 precej jin/jang. Ali povedano takole, skozi vprašanje: Kaj se zgodi, ko začetke in konce postavite skupaj v posodo in jih pretresite?

No, to je tisto, kar nas pripelje do bistva zadeve. Ko postavite 9 z eno ali več 1, se zgodi močna alkimija. Kot zanimivost: V ZDA je telefonska številka za vse nujne primere 911. To je zanimiv primer ali ponazoritev pomena te kombinacije številk.

9 je energija sočutja in višje duhovne modrosti. Toda tu je tudi pooblastilo, da se prepustimo in se predamo vsem navezanostim. To je energija »bodi tukaj zdaj«. Prepustite se preteklosti brez grenkobe ali zamere. Z milostjo in radovednostjo poglejte v bližajočo se prihodnost. Vendar bodite tukaj v tem trenutku, ker je to edino Resnično.

Ko se prikaže 9, vedno pomeni višjo duhovno funkcijo, ki temelji na brezpogojni ljubezni, s poudarkom na »vsem«, ne le na posamezniku.

Ko v nadaljevanju združite to energijo, s pogosto kljubovalno in »vase usmerjeno« številko 1, pri kateri je potrebno storiti še kakšno pogajanje. Številka 1 je zahtevna usmerjena namera in dejanje. Vedno pomeni nove začetke in ponuja priložnost za nadgradnjo vaših namenov. Pri optimalni uporabi številka 1 vedno spodbudi drzna in inovativna dejanja.

Ko se torej ta kombinacija združi, je videti, kot da je prižgana varovalka na palici dinamita in vzpostavi povezavo s samim dinamitom. Rezultat? Dramatična in včasih kataklizmična eksplozija.

To je trenutni trk začetkov in koncev. Ponuja vrhunsko transformacijsko nadgradnjo, a kljub temu do nje ne bo prišlo pri slabih srcih ali za tiste, ki se ne želijo na novo odkriti.

Pomislite na klic na 911. To je nujno. Kdor kliče, doživi nekakšen dogodek, ki mu spremeni življenje. Običajno temelji na travmi, presenečenju ali celo nasilju.

Torej, ko se 9 in 1 združita, to ne bo postopni prehod ali lahka zabava. To bo velik čas preizkušanja, ki vam omogoča, da se učite in rastete z bliskovito hitrostjo. Kljub temu ne bo prijetno. Svet se lahko obrne na glavo, a ko se prah poleže, je vedno v najvišje dobro.

Tako vam 11. september pokaže in ponudi možnosti za obvladovanje višje zavesti. Roti vas, da opustite staro in se premaknete v novo.

Na praktični ravni se lahko ta kombinacija pokaže, ko greste skozi velik življenjski prehod, na primer ločitev, smrt, zdravstveno krizo ali katero koli drugo življenjsko spremembo.

To je vedno čas za ukrepanje z brezpogojno ljubeznijo. Na splošno vas 9 vedno prosi, da sprostite tisto, kar ni več sposobno preživeti, 1 pa ponuja portal za novo paradigmo, ne glede na to, kaj je v tem trenutku. Ponuja tudi zagotovilo, da bo – kljub burnosti – rezultat pozitiven.

Gre za to, da se omogoči skoraj takojšen prehod in potem zaupanje, da veste, da gre za vaše najvišje dobro. Ta kombinacija v biti dramatično uvaja novo obdobje, pa naj bo to v vašem osebnem življenju ali v širšem globalnem okolju. Ne bojte se! Vse bo kot mora biti!

Ta kombinacija podpira napredek v smeri globljih resnic in humanitarnih idealov.

Na ta dan se lahko vsi povežete s to energijo tako, da meditirate in se osredotočate na ohranjanje visoko vibracije. Povežete se s svojimi edinstvenimi zdravilnimi darovi in s Svetlobo.

Hvala, ker ste. Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
911 - Numerološka sekvenca »Lightwork-erjev« ali prinašalcev Luči 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij