MasažeZdravi nasveti

Ali ste vedeli, da je trebuh središče vesolja

Ali ste vedeli, da so bili naši prebavni organi v času prve Zemlje in prvega Sonca ali Izvorne Zavesti, notranja tehnologija namenjena za teleportacijo?

To je bil čas, ko smo se hranili s čisto energijo ali prano, to je bil čas in začetek Lemurije. Kasneje smo začeli ukušati hrano kot izkazovanje hvaležnosti Materi Zemlji za vsa njena darila in obilje, potem pa smo padli v Veliko Pozabo in začeli izkoriščati Mati Zemljo ter si želeli vedno več in več … več hrane je pripeljalo do tega, da se je naša notranja tehnologija spremenila v prebavne organe …

Ali ste vedeli, da imamo v črevesju refleksne točke za jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnovednost, jasnočutnost, telepatijo, in intuicijo?

Zatorej, če želimo prebuditi in okrepiti svoje pshične sposobnosti kot so jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnovednost, jasnočutnost, telepatijo in intuicijo, je še kako pomembno, da prečistimo in krepimo svoje telo oz. svoj trebušček, in zagotovo ni dovolj, da se recimo samo udeležimo delavnice za odpiranje tretjega očesa, in imamo pri tem zapacano črevesje, slabo prebavo in pretočnost v telesu,…

Tako tudi ni iz trte izvito ko Taoisti pravijo, da trebuh in naši prebavni organi predstavljajo naše druge možgane in naše vesolje, kjer je vsak organ povezan z enim izmed planetov naše Galaksije in popek s središčem Rimske Ceste.

Maya masaža trebuha je zelo vsestranska saj deluje tako na fizičnem, miselnem, čustvenem in spiritualnem nivoju, kot tudi pomaga telesu v ponovno ravnotežje in harmonijo.

Starodavna masaža trebuha ali Maya Arvigo Abdominal masaža je tehnika ali ključ, ki odklepa portale jasnovidnosti, jasnoslišnosti, jasnovednosti, jasnočutnosti, telepatije in intuicije ter krepi naše psihične sposobnosti ravno tako, kot tudi poskrbi za dobro fizično počutje in zdravje celotnega telesa, čustveno ravnotežje in mentalno pretočnost.

Maya Abdominal masaža tako odlično vpliva tudi na limfo in njeno delovanje, ki je naša »notranja čistilka« vseh toksinov, in katera danes pri večini predstavlja velik problem, saj je počasna in nepretočna, in zato tudi nastajajo mnogotere bolezni, saj telo ne more očistiti presežkov ali stare nakopičene energije. Z Maya Abdominal masažo tako vplivamo na dobro delovanje vseh obtočil, kot tudi poskrbimo za ponovno povezavo zgornjega in spodnjega sveta v središče Srca.

Ta starodavna tehnika deluje zelo očiščevalno in krepčilno in je toplo priporočljiva tako za ženske kot moške, tako za otroke kot starostnike, saj poskrbi za dobro prebavo, pri ženskah blagodejno vpliva na maternico in pri moških na prostato.

 

Pokaži več

Maginja Blinkita

Intuitivna terapevtka klasične in starodavne Maya Abdominal masaže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !