Išči
Generic filters
Angeli v človeških podobah 2.del

Angeli v človeških podobah 2.del

Spremljaj objave: PlatformAvalon
X

Spremljaj objave: PlatformAvalon

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Angeli v človeških podobah 2.del 2Angeli v človeških podobah 2.del 3Angeli v človeških podobah 2.del 3

Ko se težina spremeni v lahkotnost

Včasih je lahko tudi zabavno: S partnerjem sva se vračala iz izleta v Sloveniji. Nisva imela vinjete, ker sva bila pred odhodom primorana vzeti drug avto. V jutranjem hitenju, sva na pol stvari pozabila. Na poti nazaj se nama je posvetilo, a bilo je prepozno. Prišla sva do mejne kontrole in moj partner je postal živčen, saj sva ta dan že imela eno ne zelo prijetno situacijo. »Dragi Bog, prosim ne, ne še to!«, sem si mislila. Takoj sem začela globoko dihati in moliti. »Dihaj« sem rekla Volkerju. Ampak bilo je prepozno. Usmerili so naju h kraju ceste. Globoko v sebi sem preko besed in dihanja začutila mir, v katerem sem tudi ostala. Mlad carinik naju je napotil k njegovemu nadrejenemu, ki bi nam moral primazati mastno kazen. »Dihaj, dihaj« sem si mislila…

Mlad obraz se je sklonil k avtomobilskem oknu in naju zasul s plazom vprašanj. Vprašanja,
kot: Kje sta bila, kako dolgo…« Brez razmišljanja so besede buhtele iz mene in do danes ne vem, kaj sem mu povedala. Nato se je zgodilo nekaj neverjetnega: Moški se je nekako zamislil in se nekoliko umaknil, njegov obraz se je spremenil. V tem trenutku ga je presvetlil angel, njegove modre oči so pričele še bolj svetiti, angelska luč je pošiljala iskrice svetlobe v njegove oči, nato pa so se odprla njegova ista, njegove ustnice pa so izdihnile: »Peljite dalje«, kar je potrdila gesta njegove roke.
»Huh« sva si oddahnila.

Tako se je težak dan prelil v božji dar, ki se naju je globoko dotaknil in nama dal vedeti, da ne glede na to, kaj se nam v življenju zgodi, Bog točno ve, kaj potrebujemo. Preko svojih selov nam pomaga, da ponovno najdemo ravnovesje, in da v naših srcih ponovno začutimo lahkotnost. Vera je čarobna beseda!

Duša enakovredna angelom izžareva svetlobo

Zadnja zgodba nam kaže, kako nam srečanje z angelom v človeški podobi daje jasnost, preda spoznanja o življenjskem poslanstvu in razlog našega bivanja tu:

Nekega dne sem srečala skupino ljudi s posebnimi potrebami. Med njimi je bil na pogled zelo ljubezniv moški z Downovim sindromom. Potem, ko se je obilno najedel s kolači in popil kavo in potem glasno zaklical: »Dobroooo!!«, se je pogreznil v stol in zadovoljno zaspal. Izkoristila sem čas, in malo meditirala. »Morda se lahko tudi povežem z njegovo dušo«, sem si mislila, nekako mi je ta moški resnično zlezel v srce. Rečeno., storjeno. V naslednjem trenutku sem z zaačudenjem nenadoma občutila, kako se moja zavest širi in veča, in kako se dvigujem. Ta občutek sicer dobro poznam in ga vedno povezujem z angeli. »Lebdeti nad vsemi problemi«, je nekoč zapisal Frithjof Schuon, in točno tako se človek takrat tudi počuti. Zelo me je presenetilo, ko sem se zavedla veličine njegove duše in solze so se mi ulile po licih. Skoraj nisem mogla verjeti in vprašala sem: » Če si res angel, zakaj si potem izbral to telo? Telo, ki se brez podpore drugih le s težavo giblje in se le s težavo izraža prek besed? Nato mi je duša enostavno odgovorila: »Ker lahko tam, kjer sem, dajem luč!« Ta odgovor me je zelo pomiri…Ja kaj pa drugega, sem si mislila, in začutila, kako se je v meni pričel dvigovati občutek hvaležnosti, da sem imela privilegij, nekaj časa preživeti s to dušo. Ko se je prebudil, mi je podaril lep nasmešek. Obstaja tudi razumevanje, ki ne potrebuje besed.

Medtem, ko sem se znašla v moči tega angela, mi je postalo jasno, kakšen cilj sem si kot duhovno bitje zadala v tem življenju. To temeljno spoznanje me je preplavilo in ostalo v meni, z razumevanjem in implementiranjem tega spoznanja, je moje življenje postalo mnogo lahkotnejše in bolj radostno.

Angeli nam podarjajo zdravljenje

Ko neko stvar močno čutimo, je ne smemo ignorirati. Lahko gre za namig, da nam česa primanjkuje. Nekega dne sem začutila impulz, da pretipam svoje dojke. Do takrat praktično tega nisem storila nikoli, čeprav so se mi v glavi večkrat porajale te misli. »Tam je nekaj, kar ne spada tja«, se slišala iz svoje notranjosti. Šokirana sem ugotovila, da je to res. V levi dojki sem otipala vozliček in takoj sem se naročila za pregled pri moji ginekologinji. Z očitajočo mimiko mi je po ultrazvoku zabrusila: » Če bi bila moja hči, bi vas takoj poslala v bolnišnico!« Jasno je bilo videti 1,5 cm velik vozliček. Obupana sem se odpravila domov. Ta dan sem novico povedala dvema osebama, ki sta mi zelo blizu. Obe sta na isti dan molili zame, pravtako sem molila sama. Moja prijateljica, ki je globoko povezana z Bogom, mi je zagotovila: »Ozdravela boš, naj te ne skrbi!« Moj strah je bil kljub vsemu močno prisoten. Isto noč sem doživela duhovno operacijo, ki je bila zelo boleča. V nekem trenutku sem od izčrpanosti zaspala. Moralo je biti okrog treh ponoči, ko me je prebudilo svetlobno bitje. Moj pogled je bil voden v desno, in tam sem z zameglenim pogledom opazila nuno, ki mi je notranje dala vedeti: » Naj te ne skrbi, vse bo v redu!« Moje bitje je bilo objel globok mir. Z besedami »Vse bo v redu« sem se pogreznila v globok spanec.

Zjutraj sem se zavedla, da je ponoči ob meni sedel angel v podobi nune. V bolnišnici sem ta dan imela termin za mamografijo. Sem bila res presenečena, da preiskava ni več pokazala nikakršnih vozličkov? Bog usliši naše molitve, če dovolimo, da jih dih povzdigne iz globin naše duše. Zakaj se je angel prikazal v postavi nune, mi je bilo objasnjeno kasneje: Ta duša je živela veliko življenj kot nuna, v enem izmed njih sva se pozanali. Mimogrede, angeli se ukvarjajo tudi s tem, da držijo naša telesa v ravnotežju. To velja za vse ljudi! To počnejo predvsem arhangeli Mihael, Garbriel, Rafael in Uriel.
V tem dnevu sem se naučila sledeče lekcije. Ne zlorabljaj svojega telesa, privošči si več miru in odmora. Nenehno preseganje mojih meja, je pripeljalo do omenjene stvari v mojem telesu. Od takrat naprej pazim veliko bolj nase, a če sem povsem iskrena je to včasih za deloholika kar težko.

Naši najboljši prijatelji

To je, kar angeli so za nas: kot naši najboljši prijatelji nam stojijo ob strani, pomagajo nam nositi, ko menimo, da sami ne zmoremo več, nam dajejo tolažbo in zdravljenje, nam dajejo uvide in utrjujejo našo duhovnost. In se veselijo, ko smo radostni…
pomagajo, da to radost odkrijemo in jo živimo. Veliko pogosteje, kot sami verjamemo, prišepne angel nekomu nekaj v uho, da bi našel svojo pot polno kreativne moči, njegovo osebno pot lahkotnejšo, bolj autentično in pospremljeno z veliko moči in radosti.

Božji navdih preko misli in čutenj

Morda si lahko kdaj dovolimo da se ustavimo in se usmerimo vase ter prenehamo misliti, da smo v življenju sami, ki vlečemo stvari naprej, da ni vsaka misel naša lastna misel, ampak veliko bolj šepeti naših najboljših prijateljev. Božji navdih pride v tišini, ko hrup misli utihne. To pripomore, da se bolj odpremo za naše nebesne prijatelje. Pomaga tudi, če naše angele varuhe vsakodnevno vključujemo v naše življenje in jih prosimo za nasvete in rešitve. »Prosi in dano ti bo, potrkaj na vrata in odprle se ti bodo« Angel ne bi nikoli česa storil proti naši volji. Ti Naši prijatelji so nam vedno na voljo in v podporo in nam dajejo božji navdih preko naših misli, in nam odgovore pošiljajo in razodevajo tudi preko naših občutij in čutenj, včasih pa tudi preko drugih oseb, situacij, srečanj.

Zelo dobro vaja je vprašati Boga, kdaj nam je v preteklosti poslal svoje sle, da so nam v težkih situacijah stali ob strani… Morda nenadoma v spominu prepoznaš nekoga, ki ti je v pravem trenutku dal prave besede, upanje, pogum ali upanje. Morda se spomniš kakšne situacije, ko je neko srečanje z zelo »resničnim prijateljem« pomenilo zate velik preobrat v tvojem življenju.

V mislih zastavi vprašanje.
Vedi in verjemi, da Bog usliši tvoje vprašanje, če le to prihaja iz globine srca.

Zaupaj in spusti tvoje vprašanje…
Koncentriraj se na tvoj dih.

Čuti, kako Bog pošilja žarek v tvoj sončni pletež, dovoli, da Kristusova ljubzen teče v tvojo trebušno votlino.

Ustvari prostor v sebi preko tvojega globokega vdiha in izdiha.
Začuti toplino v tvojem sončnem pletežu.
Dihaj v svoje srce, preko katerega z izdihom Kristusu vračaš svojo ljubezen.
Občuti, kako tvoje srce postaja toplo, kako pričenjaš čutiti mir, ljubezen in moč.

Nadaljuj z dihanjem skozi tretje oko, skozi katerega prejmeš zlato rumeno kristusovo luč, in ji dovoliš, da vstopi,

z izdihom pa ljubezen podarjaš nazaj.

Čuti toplino v točki med tvojimi obrvmi.
Vedi, da ti bo odgovor ponujen v obliki slik, občutkov, misli ali notranjega vedenja in prenešen iz tvoje duše v tvojo zavest.
Enostavno sledi ritmu in zvoku tvojega diha, ki s seboj nosi to modrost in zavedanje.

Andrea je profesionalen medij in zdravilka in prihaja iz Nemčije. Služi kot prenašalka sporočil angelov, naših duhovnih vodnikov ter duš naših bližnjih, ki jih fizično ni več med nami.

Piše: Andrea Dinkel Tischendorf, medij in zdravilka

  • Članki
PlatformAvalon pripravlja visokokvalitetne lastne vsebine s področja notranje rasti, prav tako pa pod znamko PlatformAvalon ConsciousEvents za vas organiziramo in gostimo zanimiva predavanja in seminarje priznanih avtorjev knjig, zdravilcev, medijev s celega sveta.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: PlatformAvalon
X

Spremljaj objave: PlatformAvalon

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem