maxresdefault

Kako spustiti in povabiti novo – Brezplačen Webinar z Annemarie

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Zaključi s starim, da lahko začneš z novim je star pregovor in modrost, ki se na prvi pogled zdi povsem preprosta. A ker ljudje nismo le mehanična bitja in imajo v našem življenju čustva veliko vlogo (pri nekaterih manjšo, pri drugih večjo), nam ta preprosta modrost lahko povzroča velike preglavice. Še večje pa si nato lahko povzročimo sami sebi, ker nas nihče ni naučil, kako spustiti in narediti prostor, da pride novo.

Imaš tudi ti kaj za spustiti? Pridruži se Annemarie & Gregorju Kuralt Niedermayer v brezplačnem posentku webinarja in naredi prostor, da te v življenju dosežejo sveže energije.

  • Članki
PlatformAvalon pripravlja visokokvalitetne lastne vsebine s področja notranje rasti, prav tako pa pod znamko PlatformAvalon ConsciousEvents za vas organiziramo in gostimo zanimiva predavanja in seminarje priznanih avtorjev knjig, zdravilcev, medijev s celega sveta.
Kako spustiti in povabiti novo - Brezplačen Webinar z Annemarie 2

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem