Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Angelski nasveti po mesecu vašega rojstva

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Cristy Žmahar
X

Spremljaj objave: Cristy Žmahar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Nasveti za astrološka znamenja

Katera področja razvijati, da najdete življenjski namen ter posledično srečo, finančno obilje in veselje

Na vsake toliko časa se ljudje na Zemlji srečamo z malce manj, in včasih z malce več energije. Ko je obdobje “usiha” energije težje najdemo moč za ustvarjanje svojih sanj in želja, občutek lenobnosti ali apatičnosti pa želi prevzeti celotno našo energijo. Pa vendar se vsak padec zgodi zato, da bi lahko ponovno vstali. Spoznali nekaj novega. Bili hvaležni za vse, kar nam je dano. In ta čas je tukaj. In zdaj. Vi pa mogočni ustvarjalci. Le spodbuditi vas je potrebno.Ali veste kako spodbuditi, da se premaknete iz točke stagniranja v življenju? Ali veste kako iz lenobnosti v ustvarjanje? Ali veste kako iz občutka apatičnosti v veselo doživljanje?Tukaj je odgovor – s tem, da poznate svoj resnični zemeljski namen. Ko ste se odločili za inkarnacijo na Zemljo, ste imeli jasen namen. Kaj bodo vaše lekcije, spoznanja, pa tudi zakaj sploh greste v inkarnacijo. V kolikor hodite po poteh, ki vas oddaljujejo od tega namena, potem imate občutek, da nič ne deluje tako kot bi moralo (odnosi, finance, itd), v kolikor pa je vaš namen jasen, boste vedno našli nove poti in odpirale se vam bodo čudežne rešitve.Zato so angelski nasveti za vas pripravili nekaj smernic, da se ponovno podate v življenje. Začutite obilje in radost. Kako do tja? Kje se skrivajo vaši nameni po mesecu vašega rojstva? Dodajte jim še ščepec svoje individualnosti, ki jo poznate le vi in prepričani ste lahko, da bo vse ponovno steklo. Vaše vodilo do namena vključuje tudi angela ali mojstra, ki dela z vami pri tem namenu. Ozavestite to nebeško bitje in ga prosite, da vas vodi. Presenečeni boste nad rezultati. Zaupajte. Pa si poglejmo kako….

Vodila življenjskih namenov po mesecu vašega rojstva

Januar

Rojeni v januarju imate v svojem namenu zapisane voditeljske moči. Ste kot magnet za ljudi. Tukaj ste, da jih prebudite, ko zaspijo v rutini. Tukaj ste, ko potrebujejo resnico in močno spodbudo. Ko ne poznajo odgovorov za svoje življenje, takrat nastopite vi. Vaša komunikacija zna biti zelo močna in svet jo zagotovo tudi potrebuje, sploh v času, ko se zdi, da bi za mnoge upanje najraje zaspalo. Uspešni boste v vseh poteh življenja, ki vključujejo voditeljstvo in govorniške, predavateljske sposobnosti. Uspešni boste v poslovnih dogovorih in ljubijo vas okrogle mize. Ste rojeni voditelj. Enako pa velja za vaše življenje. V kolikor boste imeli občutek, da ne vodite svojega življenja, potem bo vaša energija padla. Nikar si ne dovolite, da bi vam drugi ljudje narekovali odločitve za tisto, kar si najbolj želite. Ne dovolite, da bi vas ljudje omejevali na kakršenkoli način. Ljubite jih, a svoje sanje in želje držite v svojih rokah. Čas je, da se začnete jasno izražati. Zase in za druge. Stopite v voditeljsko moč in naj se sliši vaš glas. Moč v njemu je blagoslov za svet. Ne bojte se deliti svojega znanja in prepričanj.Z vami bo delal angel komunikacije RAGUEL.
Vizualizirajte si kako vam angel Raguel v grlo posadi svetlo modro kroglo, v kateri so voditeljske besede, katere boste nato lahko izrazili.

Februar

Rojeni v februarju ljubite pisano besedo. V njih najdete svoje zavetje in izjemne navdihe. Vključite pisano besedo v svoj vsakdanjik. V kolikor se ne počutite dobro, napišite angelom pismo in jim predajte svoje tegobe. Pišite dnevnik in vaše srce se bo pozdravilo vseh žalostnih bolečin. V kolikor želite poslovno priložnost, spišite ponudbo in jo pošljite pravim ljudem. V pisani besedi znate dobro izraziti svoje misli in srce. V sebi nosite navdihujoče zgodbe, ki bi izražene pomagale mnogim. Rojeni v februarju ste pisatelji, pesniki, čudoviti bloggerji, pisci člankov in podobno. S besedami znate tudi oznanjati resnico ali pa kakorkoli drugače navdihovati. Pisana beseda vam prinaša tudi finančno obilje, torej prinaša za vas ves vrst nagrad.V kolikor ste kdaj v dvomih pokličite nadangela pisateljevanja Gabriela. Vzemite list papirja in nanj napišite:
“Nadangel Gabrijel odgovori mi, kar moje srce želi vedeti.”
Nato napišite vprašanje ne katerega tako zelo iščete odgovor. Za svoje ljubezensko, prijateljsko, poslovno življenje. Karkoli. Nato preprosto začnite pisati odgovor. Zapisano si shranite in kmalu boste videli kako izjemen zapis in odgovore so vam podarila Nebesa.

Marec

Rojeni v marcu ste taki kot je pomlad sama. Prinašate srečo in nasmeh. Vi navdihujete s svojo prisotnostjo. Ko ste radostni, osvetlite vsak prostor in vsako srce. Dovolj je vsaka vaša beseda ali objem. A da bi to radost lahko delili in svetu pokazali, da je resnično lahko lep, jo morate najprej čutiti sami. Jo imeti v svojem življenju. Ocenite svoje življenje. Kje vam primanjkuje veselja? Katere obveznosti so vas potegnile v rutino ali morda celo brezbrižnost? Si kdaj vzamete čas za zabavo ali dobro komedijo? Si privoščite dovolj novih izkušenj in razvajanj samo zase? Ali se družite z ljudmi, ki vas ves čas spravljajo v dobro voljo ali pa imate okoli sebe tiste, ki vas spravljajo v skrbi? Naredite vse, da se radost in sreča vrneta v vaše življenje. To niso le nore želje utopičnih ljudi, ampak naravna pravica za vsakogar. Mnogi so nehali verjeti v to. Ampak vi ste prava oseba, ki lahko druge blagoslovi z upanjem na srečo in boljšo prihodnost. A najprej morate to imeti sami.Pokličite nadangela Ariela, ki je angel obilja in izredno ljubeče in lahkotne energije.
Recite mu, da vam vsak dan poda en znak, ki vas bo osrečil in vam narisal nasmeh na obraz.
In nato skrbno opazujte.

April

Rojeni v mesecu aprilu ste naravni organizatorji. Mnogo ljudi ima izjemne ideje, a ko pride do organizacijskega načrta se težko znajdejo, zato imajo vizije odložen čas manifestacije. Vi zemeljska pravila dobro razumete, četudi ste globoko duhovno bitje. Ni vam tuje načrtovanje, disciplina in niso vam tuje številne strategije. Ljudje se vedno zanašajo na vas, da poznate prave korake do cilja. In to drži. Res jih poznate. A pozor. Ta vaša sposobnost pa ne pomeni, da se vas lahko energijsko izkorišča. Tukaj ste, da ljudem predate svoja znanja, ne pa da delate namesto njih. Velikokrat si tako zelo želite pomagati ljudem, da kar malce »odnesete njihovo zanjo plat« in postorite stvari namesto njih. Ko se to zgodi se počutite utrujene in izčrpane in popade vas jeza. Vaša odgovornost je, da najdete ravnovesje. Ljudem pokažite kar znate, a nato naj pokažejo, da so vaš trud vzeli resno in naj doprinesejo svoj del odgovornosti pri soustvarjanju manifestacije in zanjo potrebnega dela. Tako boste imeli uspešna sodelovanja in odnose, pa tudi energijo, ki bo ves čas na visoki ravni.Z vami bo delal nadangel Jofiel.
Povejte mu kaj naj uredi za vas. Predajte mu naloge, kjer vam lahko pomaga.

Maj

Rojeni v mesecu maju ste naravno zdravilo za odnose. Dobro znate prepoznavati lekcije v odnosih in s takim prepoznavanjem znate ponuditi ustrezne nasvete, ki lahko rešijo marsikatero ljubezensko, prijateljsko ali kakršnokoli drugo zagato, ki vključuje interakcijo v odnosih. Ljudje se največ o sebi naučijo ravno v odnosih in včasih potrebujejo usmeritev. Ta usmeritev ste vi. In zakaj ravno vi? Ker imate veliko srce, ki premore ogromno ljubezni. Svojo srečo boste našli v deljenju te ljubezni s svetom. Ste naravni svetovalec. Bodite le previdni, da za vas ne bo obveljala tista stara, ki pravi, da je kovačeva kobila vedno bosa. Kot naravni svetovalec znate pozabiti na svoje potrebe. Velikokrat znate veliko dati, a premalo prejemate. To sami sporočate ljudem. Zdi se kot da ne bi ničesar potrebovali, kar pa ne drži. Zato svoj naravni talent uporabite tudi za svoje življenje. Povejte ljudem kaj potrebujete ali pogrešate. Izrazite svoje sanje in prosite za podporo. Ljudem si povejte kje si želite pozornosti. In tako bo vaše srce še bolj zacvetelo in občutkov, da ste kdaj osamljeni ne bo. Hvala za vašo ljubezen, pa vendar je tudi vaša glava blagoslov. Poslušajte jo, če kdo z vami ne ravna lepo.Za blagoslov pokličite nadangel Sofijo, ki je angel ljubezni.
V srce vam bo dala cvetočo vrtnico, ki je simbol ljubezni, hkrati pa zna tudi energijsko ščititi.

Junij

Junijci. Kako velik blagoslov ste za svet, ki zna velikokrat zajadrati v načrtno nevednost ali ignoranco, ker je preobremenjen. Vi ste tisti, ki ste prišli na Zemljo, da bi to spreminjali. Vračali ljudem upanje v sočutje, povezanost in iskrenost. Kot je to počela sočutna boginja Quan Yin. Vi v sebi nosite njen blagoslov. Imate sočutno uho, ki zna poslušati. In to je včasih dovolj. Imate tudi talent, da podate konstruktivno mnenje, a predvsem je pomembno to vaše poslušajoče uho. Ko vam ljudje zaupajo svoje težave, se nemudoma razbremenijo in sprožijo zdravilni proces, samo zato, ker so to povedali vam. Ko izrazijo svoje želje in vidijo vaše navdušenje, sprožijo proces priklica srčnih sanj. A pozor. Ne pozabite poslušati sebe. Poslušajte svoje telo, ko vam govori, da potrebujete počitek. Poslušaje svoje srce, ko pravi, da potrebuje nekaj časa zase, brez drugih ljudi, ki bi jih poslušali. Tudi vi si morate znati napolniti baterije. Če ne se vam zaradi izčrpanosti lahko drugi ljudje hitro zamerijo, kar pa si ne želite zaradi svoje plemenite naloge. Najdite ravnovesje med poslušanjem drugih in poslušanju sebe.Z vami bo torej delala sočutna Quan Yin. Ona ima ušesa le za vas.
Ko si nekaj želite le zase, v svojem domu prižgite svečko rožnate barve ob kakšni lepi rožici in se obrnite na njo. Posluša vas. Zaprosite jo karkoli.

Julij

Rojeni v juliju ste raziskovalci življenja. Na Zemljo ste prišli odkrivati nove poti in možnosti. Vaše ideje so revolucionarne in vedno prinašajo novo upanje v boljši jutri. Za vas je pomembno, da delite širino zavedanja, ki ga premorete. Pokažete ljudem možnosti, kjer oni mislijo, da jih ni. Pokažete velike vizije, ki si jih malo ljudi dovoli videti. In to drži tudi za vaše življenje. Nikar si ne dovolite, da bi vas drugi ljudje s svojim prepričanjem zavedli v rutinsko življenje, ker vam pravijo, da tisto, bolj svobodno, ni mogoče za vas. Kajti je. Rutina za vas ne bo delovala. Ste svobodnjaki in vaša krila morajo biti prosta, da bi lahko leteli. Razširite svojo vizijo. Razmišljajte na večje. Imate možnosti potovanj in mednarodnih sodelovanj. Naredite nekaj novega in drugačnega. Četudi včasih čisto ne veste kako to storiti, so vam na voljo informacije ljudi, ki so to že storili. Najdite te informacije in ne pristanite na nič manj, kot ste si od nekdaj drznili sanjati. Vsak dan posvetite razvoju idej, sanj in raziskujte nove in nove možnosti. Nato pokažite drugim ljudem, kako to storijo in živeli boste v izjemnem izobilju.Z vami bo delala boginja bogastva Fortuna.
Prosite jo, da vas pripelje do za vas pravih priložnostih in jih pozlati.

Avgust

Rojeni v avgusti velikokrat prihajate iz drugih civilizacij (kot so Avalon, Lemurija, Atlantis, Plejade, Sirius itd.) in ko ste se odločili za inkarnacijo na Zemlji ste vedeli, da sem prihajate s pomembno nalogo. Z nalogo, da na Zemljo prenesete globoka duhovna znanja, ki jih premore vaša duša. Da, vi ste tisti, ki ste poklicani, da ste duhovni učitelji in predavatelji, avtorji in pisatelji, motivatorji in svetovalci, bioenergetiki ali ostali izvajalci energijskega dela. Imate zdravilne roke in besede. Izpopolnjene se počutite v kolikor pomagate ljudem. Navdihuje vas angelski svet in starodavna znanja. In ljudje to čutijo v vas. Ste vsekakor tisti, ki širijo svetlobo. Nikar pa ne pozabite, da ste na Zemljo prišli tudi zase. Včasih bodite zemeljsko bitje, ki neguje prijateljstva, uživa v dobrem romanu ali pa počne še karkoli drugega, kar je zemeljskega. Vaša manifestacija bo vsekakor obrodila sadove, a včasih si dajte malo prostora, da zadihate in ste samo človek. Klepetajte s prijatelji in partnerjem o čudovitem vsakodnevnem življenju. In nato je tudi prostor za gobje duhovne pogovore.Z vami bo delal mojster Buda, ki je zelo dobro znal usklajevati Zemljo in Nebo.
Prosite ga, da vam posodi svojo energijo razmišljanja in videli boste lepo, zeleno kroglo kako vstopa v vaše tretje oko in vam prinaša vse, kar boste želeli na materialni in duhovni ravni.

September

Rojeni v septembru ste podobni planetu Venere. Videti morate lepe stvari, da bi lahko živeli v življenju obilja. Ste dobri umetniki, navdihuje vas vse kar je lepega in kar lahko ustvarite s svojimi rokami. Kaj je za vas lepota? Ste čudoviti ustvarjalci, prav tako pa v ta svet sodijo živali, narava in otroci. Zato ni presenečenje, če vas pokliče tudi delo z njimi. Dobro se boste počutili, če si boste privoščili lepe stvari zase – kot so masaže, pedikure, nege obraza in podobno. Radi imate ročna dela. Vzemite si čas, saj vas bodo izjemno sprostila in življenje bo teklo v toku miru in harmonije. Ocenite svojo kariero in odnose. Vidite v njih lepoto? Se počutite mirne, ko greste na delo ali pa se družite z ljudmi? Mir je ključ vašega umetniškega srca. Naredite vse, da izstopite iz dram, v katere vas znajo potegniti določeni ljudje. To ni za vas. Vi si resnično želite popolnega miru. In si ga tudi zaslužite. V kolikor ste zajadrali v stvari, ki vas obremenjujejo, se vrnite k vsemu zgoraj opisanemu in opazujte čudeže življenja.Z vami bo delala boginja Afrodita, ki ima za vas prav posebno nalogo.
V svoj dom vnesite nove barve, slike, kipce ali kakršenkoli drug okras. Vnesite rože in sončno energijo in povabite Afrodito, da vam prinese občutke miru. In nato nekaj časa posvetite ustvarjanju lepote, slikanju, petju ali ročnim delom. In energija bo zacvetela.

Oktober

Rojeni v oktobru ste pravičniki. Boli vas, v kolikor imate občutek, da se vam ali komurkoli drugemu dogaja krivica. Želite si, da bi svet imel vsega dovolj za vse, da se ljudje ne bi borili en proti drugemu na takšen in drugačen način. V kolikor se zgodi nekaj, kar ocenite, da ni bilo prav, si močno zaželite karmičnega povračila. V prejšnjih življenjih ste bili zagovorniki človeških ali živalskih pravic, sodniki in podobno. Radi dajete ljudem, ki jih imate radi in si jih želite videti srečne. Imate toplo srce, a pazite, kajti nemalokrat padete v gnev in jezo. To se zgodi takrat, ko se vam zdi, da nekaj do vas ni pravično. Takrat se zaprete vase in ne želite komunicirati ali pa napadate z jezo. Ne morete razumeti zakaj se določeni ljudje obnašajo tako kot se. Poskusite razumeti, da ljudje niso slabi. Včasih njihovih dejanj res ne gre razumeti, a tukaj vam bo pomagal pogovor. Izrazite kar vas zmoti in pridobite mišljenje sočloveka. Pristanite na kompromis in videli boste da na koncu nihče ne izgubi – ne vi, ne oni Tudi, ko pomagate drugim ljudem, pokusite razumeti, da so v vesolju skriti načrti, ki jih ne gre vedno razumeti takoj. Pravičnost obstaja in vedno se bo na koncu izrazila. Zaupajte malce življenju. Ne bo vas pustilo na cedilu.
Če kdaj nečesa na razumete, to napišite na papir, pokličite mojstra transformacije Saint Germaina in nato list varno zažgite. S svojim vijoličnim plamenom bo ta mojster zapisano stransformiral na pozitivno.

November

Rojeni v novembru ste naravni zaščitniki. Ste kot levinja, ki v savani varuje svojega mladiča. Vi ste poklicani, da varujete živali in ljudi. Vi ste tisti, ki ščitite svet. In veliko ljudi zaščito tudi išče. Uspešni boste, če se boste izučili energijskih in ostalih tehnik, ki ščitijo – na primer: zaščita pred črno magijo in energijskimi napadi, zaščita zlorabljenih otrok, reševanje zapuščenih živali in podobno. Ko nekoga zaščitite, zapoje vaša duša. Ste karakterno izjemno močni in ljudi prav pritegne k vam, ko si želijo biti varovani. Velikokrat se postavite za nekoga, za katerega vam je mar, v kolikor vidite, da to ne zmore sam. Vedite pa, da ima vsak človek lastno izkušnjo. Vsake toliko vam ne bo uspelo »rešiti« vseh ljudi. Nekateri ne bodo razumeli vaših zaščitniških nasvetov, ko jih boste skušali ustaviti pred samouničevanjem. Vaše dobronamerne nasvete znajo uporabiti proti vam, namesto, da bi rekli »hvala«. Takrat poskusite razumeti, da to nima veze z vami, ampak da nekateri ljudje preprosto potrebujejo izkušnjo padca, da bi se nekaj naučili. Ko vas po takem padcu ponovno potrebujejo ne bodite jezni. Takrat so pripravljeni, da slišijo. Ponudite svoje varstvo.
Prosite nadangela Cassiela, angela karme in pravičnosti, da dela skozi vas za najboljše dobro soljudi. In tudi zase boste dobili le najboljše.

December

Rojeni decembra ste taki, kote je mesec december sam – pravljični, mistični, blagodejni, magični. December je najbolj magičen in pravljičen čas v letu in taka je tudi vaša duša. Srečni boste, v kolikor boste s svetom delili pravljičnost in čarobnost. Tako kot je to delal Walt Disney. Vas navdihujejo vile, samorogi, angeli, mistična glasba, bela magija in podobno. Ste zelo močni jasnovidci, ki imajo dar, da prerokujejo, berejo karte ali pa s svojimi videnji in občutenji pomagajo svetu na različne načine. Ste rojeni angelski terapevti, pravljičarji, igralci, gledališčniki in podobno. Karkoli boste izbrali pa bo vaša jasnovidnost vaše vodilo. Zato jo razvijajte in zaupajte svojemu šestemu čutu. V kolikor si želite hitrega razvoja v jasnovidnosti, pa ne pozabite, da jasnovidnost pomeni JASNO videti. Zato jasno poglejte tudi svoje življenje. Kaj ste od nekdaj govorili, da si ne boste dovolili, pa sedaj si? Katere sanje ste dali v koš, ker jih je bilo pretežko izpolniti? Ta koš vas še vedno časa, da vzamete te sanje ven, jih očistite in ponovno zaživite. Nikar ne imejte izgovorov, da se nekaj ne da. Kajti za vas izgovorov ni. Rojeni v mesecu čudežev jih lahko tudi kreirate. In le tako boste srečni. Vzemite list papirja in na njemu obudite vse svoje sanje in si zadajte cilje, opremljene z datumi.
Pokličite nadangela Mihaela in nadangela Haniela, ki je angel jasnovidnosti, da te sanje blagoslovita. Decembra, na svoj rojstni dan jih preberite ponovno.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem