Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Astrološka napoved 10. 3. 2021 – Kaj se aktivira?

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Danes na dan mučenikov, 10. marca, pride Sonce v spoj z Neptunom in Venero.

Kaj se aktivira?

Ko se Sonce poravna z Neptunom, je eden najbolj čarobnih in mističnih dni v letu.Neptun je planet upanja, sanj in želja, tako s Soncem kot Neptunom, ki sta trenutno v Ribah, se te sanjske vibracije ojačajo!
To je dan, ko se bo vaša intuicija okrepila in bolj verjetno boste lahko prejeli vpoglede s strani svojega višjega jaza ali vodnikov.
Pa vendar, bo poleg njiju, v tem »ribjem sendviču«, pridobivala na moči tudi Venera, vladarica vrednot, virusnih obolenj in denarnega toka.Neptun je vezan tudi na izpolnitev, prevare in laži, farmacijo – cepiva in… predstavlja plin! Sonce pooseblja nas, kot posameznike. In, ta konfiguracija je v T-kvadratu s karmično osjo, kar pomeni, da je vezano na pot usode gledano na globalni ravni.V tem obdobju bi lahko bili ponovno zavedeni, saj lahko njun spoj v kombinaciji z Venero prinese ponovno na površje manipulacijo, ko nam bodo skušali na sofisticiran (Venera-Neptun) način vsiliti neresnico.Deležni bi lahko bili prevare in laži (Neptun), vezano na človeške vrednote ali v vezi cepiva, za piko na i, pa bo vse skupaj vezano na… ja seveda, na denar-virus-zastrupitev (Venera). In vse se in se bo vrtelo okoli denarja… denar, denar sveta vladar.Nekaj je v zraku… ja res je.Glejte s Srcem in berite med vrsticami….Dragi moški, dragi mučeniki, danes pa je vaš dan… hvala ker ste, ženske ve pa…en velik objem jim namenite in kaj lepega povejte.Ohranjajte visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu - Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu – Močna energija za manifestacijo

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

Astrološka napoved: Danes, 9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem