Astrološka napoved, 14.1.2021: Uran se obrne v direktno gibanje

Astrološka napoved, 14.1.2021: Uran se obrne v direktno gibanje

Danes, 14. januarja, se obrne v direktno gibanje planet revolucije, novitet in vsega alternativnega, Uran, ki se nahaja v zemeljskem Biku.

Čutite kaj? Da se vse premika, dobesedno se vse odpira… to je odlična energija, ki vam bo dala nek spontan zagon, v smislu, da se bo nekaj lahko sprostilo v vašem življenju.

Karkoli vam je nekako obstalo zaradi zunanjih okoliščin v lanskem poletju, se bo zdaj premaknilo naprej.

Kaj prinaša?

Stvari se bodo začele v prihodnjih tednih umirjati, zato ukrepajte, če se vam zdi prav. Spreminjali in razvijali se bodo novi načini financiranja, lahko bomo priča novim valutam in vsekakor se tudi spremembi denarnega sistema ne bomo mogli izogniti.

Uran v Biku ostaja vse do 2026 leta, zato lahko pričakujete spremembe pri načinu obračuna davkov. Uran predstavlja svobodo, znamenje Bika pa denar in finančna sredstva, zato se bodo mnogi spraševali, kako se lahko izognemo temu, pa vendar revolucija se že dogaja, še se bo, ker se mora.

Pričakujemo lahko tudi novo pokojninsko reformo, spremembe v gospodarstvu in pri javnih financah.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem