Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Astrološka napoved, 14.1.2021: Uran se obrne v direktno gibanje

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Danes, 14. januarja, se obrne v direktno gibanje planet revolucije, novitet in vsega alternativnega, Uran, ki se nahaja v zemeljskem Biku.Čutite kaj? Da se vse premika, dobesedno se vse odpira… to je odlična energija, ki vam bo dala nek spontan zagon, v smislu, da se bo nekaj lahko sprostilo v vašem življenju.Karkoli vam je nekako obstalo zaradi zunanjih okoliščin v lanskem poletju, se bo zdaj premaknilo naprej.

Kaj prinaša?

Stvari se bodo začele v prihodnjih tednih umirjati, zato ukrepajte, če se vam zdi prav. Spreminjali in razvijali se bodo novi načini financiranja, lahko bomo priča novim valutam in vsekakor se tudi spremembi denarnega sistema ne bomo mogli izogniti.Uran v Biku ostaja vse do 2026 leta, zato lahko pričakujete spremembe pri načinu obračuna davkov. Uran predstavlja svobodo, znamenje Bika pa denar in finančna sredstva, zato se bodo mnogi spraševali, kako se lahko izognemo temu, pa vendar revolucija se že dogaja, še se bo, ker se mora.Pričakujemo lahko tudi novo pokojninsko reformo, spremembe v gospodarstvu in pri javnih financah.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem