Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kako sem? In kako duša želi stopiti v neznano.

KAKO SEM_-0b573715
Spremljaj objave: SEREPENTHINE
X

Spremljaj objave: SEREPENTHINE

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Meni zelo draga prijateljica, ki dela čudovite readinge mi je, ker me je verjetno začutila na energijski ravni, v nedeljo poslala sporočilo, če sem dobro.Ne, nisem bila dobro. Niti slučajno ne. Tudi jaz sem izredno intuitivna oseba, ki neverjetno čuti in sem že od majhnih nog senzibilna in povezana z drugimi dimenzijami, zato čutim še vse nekajkrat bolj.Čutim strah in napetost ljudi okrog mene. Čutim potrebo po dotiku in tolažbi otroka s katerim delam in hkrati bolečino, ko gre s svojimi travmami skozi moj energijski prostor. In njegovo bolečino, ker so dotiki prepovedani. Čutim nejevoljo sodelavke, ki mi je izredno ljuba in se ne počuti več varna zaradi časov, ki prihajajo in prošnjo v njenih očeh, naj ji povem, da bo vse ok, ker jaz čutim in vidim tudi onkraj. Čutim kolektivno zavest prestrašenosti, zmede in na eni strani predaje in na drugi upora.Moj odgovor je bil:V službi danes in jutri 12 ur. Prejšnji teden dvakrat po 24 ur in potem dva dni odmora. V nepredušni maski. Občasno v skafandru. Razum deloma razume ukrepe, duša hoče svobodo.Duši me, ker imam občutek, da sem stisnjena v kot, da nimam izbire. In duša govori, imaš izbiro. In potem vem, da jo imam. In razum ne razume, kako da jo imam, če razumsko ni rešitve. Pritiskajo s cepljenjem, ukrepi. Ne še pri nas, v bolnici bi se naj morali cepiti. Mislim, da gre za zadnji test zaupanja in da bom morala stopiti kmalu v neznano, na svojo pot in slepo zaupati, da bo vse ok. Kako si ti?Ja, razumsko mi je deloma vse jasno. Nekateri ukrepi in to, da ljudje resno zbolevajo. Tudi sama sem jo prebolela in sem jo pošteno občutila. Toda moja duša hoče svobodo. In imam občutek, da pritiska skozi vse pore telesa, da nori, ker hoče živeti polno in svobodno življenje. Dihati sveži zrak, dovoliti objeme, se svobodno odločati o posegu v svoje telo.Neverjeten pritisk je to, ko duša želi iti svojo pot in živeti svojo resnico. In mislim, da prihaja čas, ko se nas bo veliko moralo podati v neznano in pričeti slepo zaupati duši in v življenje samo. ♥
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Sem nežna in empatična duša, ki obožuje naravo, živali in odkar pomnim imam srčno željo pomagati drugim. Vodim podjetje Serepenthine, kjer v programih "Healing&Balance, Young&Free, Spirit&Soul in Angels Touch pomagam empatičnim in intuitivnim otrokom, starejšim, osebam z demenco, umirajočim in njihovim svojcem ter izvajam program za pridobivanje osebne moči in samozavesti. V novembru se odpira Mala šola intuicije in Šola za empate. Živim in uživam v svojem poslanstvu :)

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem