Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Astrološka napoved: Danes, 20. 6. 2021 Jupiter stopi v retrogradno fazo

foto pexels.com
Oglas
Tako kot bo Sonce počasi zapustilo vladavino Dvojčkov 20. junija 2021, bo danes Jupiter vstopil v retrogradno fazo in se pridružil Merkurju, Saturnu in Plutonu.
 
Za Jupiter je značilno, da vsako leto nekaj mesecev preživi v tem položaju, je prvič v dobrem desetletju, da bomo doživeli retrogradnost Jupitra v znamenju Rib in Vodnarja.
 
Ko je Jupiter v retrogradni fazi, se lahko vaša prepričanja, ideje in stvari, za katere ste mislili, da jih poznate, postavijo pod žaromete in vas spodbudijo, da jih pogledate znova in morda spremenite način, kako ste na stvari gledali.
 
Jupiter je lahko vaša leča, ki vam pomaga filtrirati, barvati in oblikovati svojo resničnost. Ko se povežete z njegovimi vibracijami na najvišjih nivojih, vam omogoča, da na svet gledate kot na mesto obilja, širjenja in neomejenih možnosti. Opominja vas tudi, da so vse stvari mogoče, da je življenje potovanje, ki ni izpopolnjevanje ali obvladovanje, ampak preprosto njegovo učenje.
 
Bodite pozorni na to, kje v tem retrogradnem ciklu je usmerjen poudarek pri vas. Oglejte si, katere nove informacije ali stvari so pomembne za vas.
 
Verjetno se bo vaš fokus na nek način premaknil, kar vam bo omogočilo, da spremenite svojo perspektivo in odprete svoj um novim in še večjim možnostim.
 
Ko se bo retrogradni Jupiter premikal skozi znamenje Rib, od 20. junija do 29. julija, se lahko začnete spraševati o svojih duhovnih vrednotah ali morda celo o svojem pristopu k ustvarjalnim ali intuitivno vodenim projektom.
 
Ko pa bo retrogradni Jupiter znova spremenil svojo vladavino in se premaknil nazaj v znamenje Vodnarja, od 29. julija do konca retrogradnega obdobja 17. oktobra, se lahko znajdete pred vprašanjem o svojih družbenih vrednotah in razmišljate, kako ali v družbo »pašete« ali ne.
 
Zunanje okoliščine in teme, ki se bodo odvijale na svetovnem prizorišču, vam lahko dajo nova spoznanja ali večjo perspektivo.
 
Če želite krmariti po energiji retrogradnega Jupitra, je najbolje, da imate svoj um odprt, saj nikoli ne boste natanko vedeli, s kakšnimi novimi spoznanji boste morda v tem času obdarjeni.
 
Morda v razmislek tudi, če ste svoje življenje vodili ali delate pod določenim sistemom prepričanj, boste zdaj morda ugotovili, da vam ta retrogradna Jupitrova energija nekoliko pretrese vaš poZnani svet in vas spodbudi, da na stvari začnete gledati z drugega zornega kota.
 
Če se boste počutili razpršeno, kot da ste »raztreseni povsod pa nikjer« lahko Jupitrovo energijo izkoristite, da se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno za vas.
 
Ne pozabite, da bo morda treba do konca njegove retrogradne faze, ki je vse do oktobra, resnično zbrati vse informacije in spoznanja, ki jih potrebujete, zato se premikajte počasi, zaupajte v božanski čas in vedite, da dokler boste iskali, boste na koncu tudi našli!
 
Pomembno je, da pridete v stik s sabo. Zato si zastavite naslednja vprašanja: Kako si lahko dovolite več prostora, da svet vidite kot varen, čudovit in bogat kraj? Kako se lahko premaknete iz samo omejevalnih ali samozavestnih prepričanj, ki vas zavirajo?
 
Preusmerjanje nepodpornih stališč je lahko težavno, a je dober prvi korak k preprostemu ozaveščanju misli, ki vam trenutno ne služi in ugotovitev, ali jo lahko prestavite na kaj bolj ljubečega in podpornega. Ne kritizirajte. Odprite se, glejte širše!
 
Ohranjajte visoko vibracijo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem