Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Astrološka napoved Maj 2021: Čaka nas močan mrk ob krvavi polni luni

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Mesec maj je eden pomembnejših mesecev v letu 2021. Po prvi tretjini meseca, se bo prvič po 12-ih letih zgodil premik Jupitra v znamenje Ribe, ob koncu meseca pa bo izjemno močan in redek mrk, ob Krvavi polni luni.

Ta energija bo mesec zaznamovala skozi usodne dogodke in tako naredila maj potencialno zahteven mesec.

Vendar pa ne pozabite, da vsi izzivi prihajajo kot korist za vse nas. Mrki, zlasti Lunini, imajo pogosto zelo močan vpliv, saj v vaše življenje prinesejo nenadne zaključke še prej pa neke motnje. Prav tako lahko vzburijo vaša čustva z vsebinami iz preteklosti, tako da lahko pričakujte konec meseca čustveno naporen.

Zadnji krvavi Lunin mrk smo doživeli konec januarja leta 2019, zato boste verjetno znova močno začutili to energijo. Ta mrk je povezan tudi s ciklusom, v katerem ste že od začetka leta 2020. Zdaj lahko pričakujete, da se bo zgodil nek sklepni epilog v vašem življenju, saj se boste lahko soočali z večjimi preobrati, ki bodo pot vaše usode odpeljali v povsem novo smer. S čim ste se ukvarjali takrat? Razmislite…

Mrki ob krvavi luni so tudi močni portali, ki vam omogočajo kvantni preskok v višja stanja zavesti.

Čeprav lahko prinesejo težko energijo in morda celo neprijetne novice, vedite, da to pomaga pri razvoju vašega dušnega potovanja. Mrk bo v Strelcu, tu je tudi južno lunino sečišče, zato se zaradi aktivirane karmične osi lahko zgodi, da bodo v ospredju teme, kot so: izobraževanje, potovanja, informacije vezane na tujino ali pa polemike okoli meja in medicine. Jupiter v Ribah bo vprašanje »cepiv« razširil čez meje ali pa prinesel neke prikrite zadeve iz tujine, saj bo v opoziciji s takrat že retrogradnim Merkurjem, ki bo na drugi strani karmične osi, na strani darme – kot česa se moramo naučiti.

Mrki so lahko energetsko močni in zahtevni, pa vendar nam pomagajo, da se zazremo vase in na svoji poti naredimo kvantni preskok. Karkoli odpade, naj bo še tako težko, je vedno katalizator za našo rast duše, četudi se vam takrat ne zdi tako. Vztrajajte in izkoristite energije mrka ob koncu meseca.

Ogromen premik bo naredil tudi planet obilja, novih priložnosti in višjega znanja Jupiter. Največji planet našega sončnega sistema, se ta mesec preselil za kratek čas v Ribe, ob koncu leta pa tam tudi ostal.

Jupiter predstavlja obilje in v vašem življenju lahko zasije luč, saj vsega česar se Jupiter dotakne, se razširi, podvoji in razmahne. Širil bo vaše darove in talente. Pravzaprav, če ste rojeni v znamenju Ribe, imate svoj ascendent in osebne planete tu, potem boste na področju – v hiši, kjer vam vladata Ribi imeli nove priložnosti ter možnost napredka. Enako velja za vsa vodna znamenja; Rake in Škorpijone, tudi vi boste imeli koristi od te energije.

Mesec maj prinaša malce več ohlapnosti, življenje bo končno steklo in se premaknilo, v skladu arhetipa Kolesa sreče.

Mnogi ste morda že ob izteku aprila občutili, da se je vse začelo bliskovito premikati. Seveda je to povezano tudi s tem, da so razrahljali ukrepe, pa vendar se ne veselite preHitro. Prihajamo v fazo dveh mesecev, ko se bo dinamika spremenila. Bolj, ko se bomo nagibali v toplejše mesece, več bo možnosti za uvid v situacijo z distance.

Iztirjen Mars je prinesel veliko moči na področju komunikacije in prav »iztirjene besede« so lahko mnogim lahko povzročile precej vroče krvi.

Že takoj ob vstopu v maj, bo Merkur, planet komunikacije, poslovanja in trgovanja vstopil v svoje vladajoče znamenje, v Dvojčka. To je harmonična energija, saj je tu Merkur doma, komunikacija pa teče zlahka. Kasneje v maju, ko se začne faza retrogradnega Merkurja se bo energija dobrega toka spremenila, zato je najbolje, da zdaj delujete pri vseh novih projektih, ki jih želite začeti ali pa opravite vse zahtevne pogovore.

Kolo sreče obljublja čas nepričakovanih priložnosti in dohodkov. Lahko boste imeli občutek, da se je končno vse premaknilo z mrtve točke, lahko pa se boste ukvarjali tudi z zapuščino. Zdaj bo čas za doseganje obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti, a le pod pogojem, da boste zdaj odprti za nove priložnosti. Edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja. Kako dobro ste jih ozavestili, se bodo pokazali prav skozi izziv, ki vam jih prinaša faza retrogradnega Merkurja.

Prišle bodo nepričakovane priložnost, te pa bodo vezane na obilje na vseh ravneh.

Nasvet… »Spustite ročno zavoro« in bodite odprti za življenjske priložnosti, ki vam bodo prinesle v življenje razcvet in »boljše čase«. Posvečajte se konkretnim stvarem, rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih. Predvsem, pa…

… ne držite se več svojega »imena in naziva«, bodite odprti za nova znanja, nove poti in življenjske smeri.

Ne vračajte se nazaj, tudi ko boste soočeni z izzivi svoje materialne eksistence. Vem… pa vendar, zdaj je čas za vnovično Prebujenje. Vedite, da si skozi odgovornost, ki jo boste primorani sprejeti skozi situacije v tem mesecu, lahko zaslužite nagrade. Te pa ste si v resnici zaslužili že z delom v preteklosti. Torej, »tako kot ste sejali, tako boste zdaj želi«. Velja za vse… tudi za tiste, ki so še vedno trenutno na »položaju« in so ga izrabili. Vsak dobi enkrat račun in mora odgovarjati za vse kar je naredil!

Zaupajte in mislite pozitivno, ohranjajte visoko vibracijo, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije.

Zdaj se, če se le lahko, izognite rutini in ustaljenim navadam, saj te lahko obilje spremenijo v pomanjkanje. V številu 10 imate priložnosti… 10 dan, 10 teden, 10 mesec-ev,… V tem času imate možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju.

Optimizem, vera in zaupanje naj bodo vodila tega meseca; togost, strah in dvom so stvari zakrčenosti in naj ne prevladajo.

Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod poguma in neustrašnosti, kar pomeni… da delujte iz središča svoje biti!

Ohranite mirno glavo in načrtujte svojo strategijo. Vedite, da imate izvrstne vire v svojem intelektu, v moči svojega duha in domišljiji. Raziščite sebe in resnično razmislite o rešitvi iz situacije v kateri ste se znašli. Imejte vizije, a jih tudi raziščite, v smislu ali imajo možnost, da jih realizirate tukaj in zdaj. Zaupajte, da imate mogočne zaveznike, ki vam bodo pomagali, saj »enako privlači enako«. Ko boste pomagali najprej sebi, boste lahko v drugem koraku pomagali tudi drugim.

Povezujte se. Sodelujte. Odprite se novim priložnostim. Ostanite Prebujeni.

Smernice, ki jih prinašajo planetarne postavitve…

4. maja vstopi planet komunikacije in povezovanja Merkur v Dvojčka

Ta sprememba prinese zelo harmonično energijo, saj je Merkur v Dvojčkih doma. Komunikacija bo tekla z lahkoto, prav tako trgovanje in poslovni načrti. Zdaj bo čas za dogovore ali za začetek novega, tako da ne čakajte, pogumno skočite v kak nov projekt, odnos ali začnite z novo poslovno potjo. Merkur bo, kot sem že omenila, pozneje v mesecu postal retrograden, zato je najbolje, da zdaj napredujete pri vseh novih projektih, ki jih želite začeti, ali speljete vse zahtevne pogovore.

5. maja se aktivira sekvenca 555

Leto 2021 je leto števila 5. Po numerologiji je to število, ki je zaradi svoje pozicije v »centru«, saj povezuje bazična števila 1 do 4 in 6 do 9. Pomembno bo, da boste vi v centru, da boste res skozi jasno namero držali svojo integriteto: kar mislite in čutite, da tako tudi delujete! 555 je magična numerološka koda in angelsko število, ki predstavlja ustvarjalnost in iskanje vašega veselja, na način, da se izrazite in postavite svoj center – da si izgradite svoje mesto v življenju.

V vaše življenje so ali bodo kmalu vstopile večje spremembe in priložnosti!

555 je tudi znak večje spremembe. Opominja vas, da je v vašem življenju vse pripravljeno, da se lahko dvignete na naslednjo stopnjo. Uporabite energije tega dne in izboljšajte svojo ustvarjalnost, da naravnate svoj fokus – ta bo ključen, zato pozdravite nove navdihe ali spremembe, ki sledijo.

In v praksi?

Ukrepajte in samo »pojdite za srcem.« Zdaj vstopate v naslednjo fazo vašega življenja in vse se dogaja naglo. Ne dvomite, vse izzive s katerimi se boste soočali, so tam z razlogom in vesolje ve zakaj. Tudi, če niste pripravljeni na te velike spremembe, so v vaše najvišje dobro. Energija okoli vas je na vse načine ojačana z obiljem. Svoj del lahko opravite tako, da nadaljujete s tem, kar počnete, tako da ostanete vibracijsko v skladu s svojimi sanjami in težnjami.

Bodite odprti za priložnosti, ki se vam ponujajo, ker so tudi vaše prošnje morda lahko uslišane na načine, ki si jih sploh ne bi mogli predstavljati. Z drugimi besedami, izogibajte se preveč navezanosti na to, »kako in kdaj« se bodo vaši cilji pokazali – podrobnosti prepustite vesolju, medtem ko še naprej ohranjate pozitiven pogled na situacijo v kateri ste, na življenje in se zahvaljujte tudi za najmanjše blagoslove, ki prihajajo po poti in vas vodijo do velikega razkritja.

8. maja tudi Venera, planet vrednot, denarja in ljubezni, vstopi v znamenje Dvojčka

Venera se bo iz svojega vladajočega znamenja Bika, premaknila v zračno znamenje Dvojčka. Poslovno bo to izjemno ploden čas za dogovore, poslovanje, trgovanje in služenje denarja, lahko pa se boste odločali med dvema projektoma ali pa boste v odnosu soočeni; s tem da boste vi ali vaš partner sedel na dveh stolih. Čas bo za prodajo, trgovanje, dogovore in nakupe. Dajte prednost komunikaciji, vsekakor boste bolj družabni in klepetavi kot običajno. To energijo uporabite tudi za druženje in obisk starih prijateljev.

11. maja bo Mlaj v Biku

Nova Luna v zemeljskem Biku prinaša močno energijo, saj vas bo pripravila na sezono mrkov. Njena energija bo kot nalašč za umik in za skrb za svoje notranje počutje. Čas bo idealen, da nahranite svoje telo, dušo in duha. Privoščite si kakšno razvajanje in začnite s čim na novo, vezano na preureditev, tako na osebni kot na poslovni ravni.

14. maja vstopi Jupiter v Ribi

Jupiter bo v znamenju Ribe vse do 28. julija, potem se znova vrne v zračnega Vodnarja. Jupiter v Ribah prinaša svežo energijo za delo, aktivira in poveča intuicijo ter vašo domišljijo. V tej poziciji vas opozarja na mistično in čarobno. Na osebni ravni se boste morda znova soočili z vsebinami, ki ste jih doživeli leta 2010. Zdaj bo na vas ali boste izzive in lekcije ponovili ali pa boste zdaj sprejeli lekcije in darila, ki ste jih doživeli takrat. Jupiter se bo potem decembra ponovno vrnil v Ribe, kjer bo ostal večino leta 2022.

Istega dne, pa vstopi tudi planet povezovanja in komunikacije, Merkur, v svoje senčno obdobje.

Merkur bo začel upočasnjevati, predno bo konec meseca vstopil v retrogradno fazo. Nekateri učinki retrogradnega Merkurja se najmočneje občutijo prav v senčnem obdobju. Pred vami bo močan čas, da se vrnete nazaj in razmislite o stvareh, predno se premaknete naprej. Ta čas izkoristite za upočasnitev, tako sebe kot idej. Zdaj bo idealen čas, da dobro premislite o vaših dejanjih in nadaljnjih korakih naprej.

20. maja vstopi Sonce v Dvojčka

Dvojčkom vlada element zraka, zato je pravi čas, da svoje misli in ideje prenesete na papir in kasneje v svet. Kako? Skozi komunikacijo, povezovanjem, da razširite svoje znanje in informacije… Dajte prednost samo izražanju in izostritvi vašega uma. Na duhovni ravni je tudi pravi čas, da naredite kaj s svojimi mislimi in tako zagotovite, da so usklajene s širitvijo in ne z omejitvami.

23. maja se začne stacionarna faza Saturna, predno postane retrograden

Tudi socialni planet meja, učenja in postavljanja temeljev, Saturn v Vodnarju, vstopi v retrogradno fazo, kar pomeni, da imamo v retrogradnosti skupaj dva glavna planeta. Ker je to Saturnova prva retrogradna faza po Veliki konjunkciji z Jupitrom od decembra 2020, bo vsekakor treba dobro opazovati, kaj se dogaja. Opazili boste, da se teme Velike konjunkcije kažejo globlje in bolj smiselno, tako na osebni, kot globalni ravni. Upor in faza vpogleda v smislu, smo se kaj naučili ali se moramo kaj znova naučiti?

24. maja se faza »iztirjenega (OOB) Marsa« v Raku konča

Faza, da ohranjajte mirno kri in ne delajte ničesar na silo, kajti planet akcije in fizične moči, Mars ni »utirjen ampak iztirjen«, gre h koncu. Predvsem, hitite počasi in komunicirajte še vedno po pameti, kajti zdaj sta si malce izmenjala z Merkurjem dinamiko. Točka prenove bo še vedno družina, dom in starševske relacije. Teme vaše družine ali družinskih članov bodo še vedno v aktivnem procesu. Lahko se boste soočali z družinsko dinamiko, ki ste jo morali opustiti.

26. maja bo Lunin mrk, »krvava polna luna«, v Strelcu

To bo eden najpomembnejših majskih kozmičnih dogodkov! Luna bo postala krvavo obarvana, ko bomo doživeli popoln Lunin mrk. To je zelo močna energija in kaže na to, da se spremembe lahko začnejo. Nekaj ​​vas lahko nenadoma zapusti v življenje ali pa dobite kakšno pomembno novico. Mrki ob kravi polni luni so tudi močni portali, ki vam omogočajo kvantni preskok v višja stanja zavesti. Čeprav lahko prinesejo težko energijo in morda celo neprijetne novice, vse to pomaga pri razvoju našega dušnega potovanja.

29. maja nastopi faza retrogradnega Merkurja

Merkur vstopi v retrogradno, tako da bodo v retrogradni fazi kar trije glavni planeti: Pluton, Saturn in Merkur. Še posebej z nedavnimi energijami mrka je zdaj napočil čas, da se upočasnite, umaknete in se osredotočite le na stvari, ki jih imate pod nadzorom.

Pa poglejmo še; kaj prinaša Pluton v retrogradnem gibanju…

Tudi ta je bil v retrogradni fazi že lansko pomlad, jeseni, pa se je znova obrnil nazaj v direktno fazo. (od 24. aprila do 4. oktobra 2020).

Tudi zdaj se boste ponovno soočali s temami, odnosi ali situacijami, vse zato, da preučite te dogodke, ki so se dogajali že lanskega aprila. Obdobje, ki je za vami, je bil čas globokega notranjega vpogleda, skozi močno transformacijo. Vse kar ste želeli videti ali pa tudi ne, vse kar je bilo Resnično globoko v vas skrito ali pa odkrito… prav Vse, se je v temu obdobju pokazalo iz globin podzemlja, iz vaše podzavesti. Tako na osebni, kot na kolektivni ravni.

Tako, kot vsak mesec vpliva gibanje Lune na Zemljo, gredo tudi planeti skozi obdobje različnih sprememb. Učinke nihanja Vesolja, ki ga s tem povzročajo, prinašajo spremembe in odklone, te pa… seveda posledično čutimo seveda tudi mi.

Kaj je prinesel Pluton v svojem retrogradnem pohodu?

Vsi, ki niste imeli ali nimate dobrih temeljev v življenju… ste padli pod njegov drobnogled in dobivali ste lekcijo po lekcijo… vsaka lekcija, pa je imela skupen imenovalec in ključ… »preživetje, umiranje in regeneracijo«… tako v direktnem kot v prenesenem pomenu. Zdaj ste se morali soočiti in postati resni, stabilni, prizadevni, potrpežljivi, rahlo rezervirani in predvsem Stvarni.

Izziv je bil in bo… zavedati se svojih obveznosti.

Ob Plutonskih obratih je vedno čutiti silovito Moč. Ta je zdaj, ko je do 24. maja še vedno Mars v iztirjenem položaju najbolj občutna, kar pa lahko pomeni tudi konec razmerja ali odnosa, ki lahko v vas pusti občutek »blokiranosti«… To bi se lahko zgodilo z ljudmi, ki imajo nadzor nad vami in za relacije odnosov, s katerimi ste povezani na delovnem mestu.

To je lahko tudi čas, ko ste se morda srečali z neolikanostjo ali celo krutostjo, pa vendar vedite, da ti rezultati pogosto delajo v vašo korist, saj vas potisnejo in prisilijo v to, da naredite nujne spremembe.

Tudi vaše finančno stanje, glede na položaj Venere, lahko pride ponovno pod drobnogled, saj bo to čas neprijetnega pregleda, vpogleda ali revizije, a velja vedeti, da čeprav vam morda ne bo všeč tisto, kar boste videli, vam bo pa dalo možnost, da dobite bolj pošteno oceno vašega življenja in se odločite, katere ukrepe morate sprejeti, kot naslednje korake. Zdaj jih boste morali sprejeti in to… zlepa ali pa zgrda…

Opazili boste lahko tudi, da so se zdaj ob obratu Plutona izpostavile nekatere informacije, ki morajo priti v kolektivno zavest. O ja … maske so in bodo še naprej padale! In zdaj? Zdaj jih tudi vidite!

In za konec…

Raziskuje nove opcije v življenju: morda se selite na drug kraj, lahko iščete globoko spremembo v svojem odnosu ali pa se odločate o situaciji, ki že dolgo ni več zadovoljiva. Kakorkoli, nikoli ne bo več tako, kot je bilo. Ste na razpotju svojega življenja – ob smrti starega sebe in rojstvu novega, ob začetku ustvarjalnosti v vaši povsem novi obliki. Čas je za nove začetke. Spomnite se, da je ta nova oblika ki se je rodila zdaj prišla iz stare, zapredene bube iz kokona – ne mislite, da morate zavreči to, kar ste bili, saj brez tega, kar ste bili, brez vseh tistih izkušenj ne bi bili to, kar ste danes. Pa vendar, čas je da greste na Novo. Prebujeni in samozadostni.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem