Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Astrološka napoved: Mlada luna v Ribah in kreacija nove resničnosti

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Dovolite si sanjati večje sanje.Nova luna, 13. marca bo v znamenju Rib. Ta pošilja valove poezije v naše kozmično nebo, prinaša mehko, eterično energijo, ki vas lahko navdihne, da sanjate, ustvarjate in kreirate boljšo resničnost. Ves fokus bo na kreaciji nove resničnosti, pa vendar pazite, da bodo vaše misli, besede in dejanja usklajeni z vsem, kar si želite, zlasti ker je čas mlaja faza novega začetka.Vzemite si trenutek, zaprite oči in si zamislite boljše življenje zase in za svet. S svojimi notranjimi očmi poglejte, kako mir seva skozi vaše srce v srce vsakega bitja, tako znanega kot neznanega. Čas bo za vpogled vase, kaj želite od življena vi.
Sledite toku in prisluhnite, kaj vam govori duša.
Mlada luna bo v Ribah, za piko na i, pa še Venera v povezavi z Neptunom
Govora bo o čarobni Novi Luni, saj bo ta mlada luna posuta s pravljičnim prahom. To bo čudovit čas za jasnost odnosov in financ, toda ob vseh iskricah ne pozabite, da vse to, kar se blešči ni nujno zlato! Ta mlada Luna bo sicer čudovita za ustvarjalna prizadevanja in za začetke izpolnitve velikih sanj.
Čas bo sicer zelo naklonjen, da resnično postavite temelje za lepše, usklajeno in harmonično življenje!
Pod temnim nebom Nove lune bosta tudi Venera in Neptun tesno usklajena. Ta kombinacija energije lahko aktivira srčno čakro in vas spodbudi, da se poglobite globje in občutite večjo ljubezen.Venera, planet ljubezni in vrednot tvori skupaj s svojo višjo oktavo Neptunom recept za privabljanje ljubezni, zdravljenje srca in prebujanje srca.Če se bodo v teh dneh, ko bo mlaj aktive zgodilo da bi se srčne zadeve premešale, poskusite ostati izven svojega mentalnega okvirja in preverite ali vas vodi srce. Prisluhnite modrosti vašega srca in sledite njegovim navodilom. Ne pozabite, da je vladarica meseca marca Pravica, ki pravi, da boste resnico videli, če boste gledali s srcem. Bodite pozorni in poslušajte svojo intuicijo, še posebej, če vam kaj ne ustreza. Neptun je planet intuicije in poslušanja našega notranjega glasu. Pooseblja vaše želje, lahko pa zamegli stvari do te mere, da vidite rožnato in nejasno, kot iluzijo.
Zdaj se učite vstopiti vase in izvirati iz lastne notranje modrosti.
Vedite, da so v vsakem izmed nas pokopane življenjske modrosti prednikov. Modrost življenja, ki ste ga živeli pred tem ter znanje o vaši resnični naravi in ​​obstoju. To globoko in morda pozabljeno modrost bo ta Luna spravila na površje, da začutite… saj vas obrača nazaj k sebi.V svoji notranjosti poznate pot. V notranjosti imate odgovore, ki jih iščete.In, če ste iskali jasnost, zlasti če zadeva romantično zvezo, boste morda našli nekaj novega navdiha, ki bodo podprle vaše odločitve. Venera je planet, ki vlada odnosom, vendar ti odnosi segajo že v preteklost in vključujejo vaše odnose z družino in prijatelji, z denarjem in celo odnos z vsemi nami. Vse Ribe, Device, Dvojčki in Strelci ste znamenja, ki ste si v kvadratu z aktivirano karmično osjo Dvojčka-Strelec, zato se pripravite za ključne premike na partnerskem področju. Kjerkoli se trenutno srečujete z izzivi, vas bo Nova Luna navdihnila, da naredite stvari drugače ali da stvari vidite na povsem nov način.
Če želite razrešiti ali odpustiti, je ta energija še posebej koristna in vam lahko pomaga pri povezovanju z globljim sočutjem in brezpogojno ljubeznijo.
Neptun je planet brezpogojne ljubezni. Če ga pogledamo skozi duhovne oči, vas Neptun opomni, da ste vsi le delci iste energije in vsi, s katerimi se srečujete, so preprosto ogledalo, ki vam pomaga, da se poglobite v razumevanje vašega resničnega jaza. Seveda to ne pomeni, da tolerirate slabo vedenje ali odnose, ki niso v skladu z vašo dušo, ampak vas opozarja, da so lahko to darila in globlji pomen skozi dušne povezave, s katerimi se srečujete.

Tudi planet komunikacije in povezovanja, Merkur bo v začetku tedna vstopil v znamenje Ribe

Merkur se v znamenju Rib ne znajde ravno dobro, zato bi se lahko počutili nekoliko raztresene ali kot da se sprehajate skozi neko meglo. Za piko na i boste težko zbrali svoje misli in jih ubesedili. Nič vam ne bo jasno. Kar je bilo nekoč jasno, se morda zdaj zdi zmedeno ali pa se bi počutili negotovo glede korakov, ki jih morate narediti za naprej. Namig? Najbolje je, da se premaknete iz uma in odločitve sprejemate iz srca. Merkur zapusti Ribe 5. aprila, tako da… čas bo, da poveste kaj čutite, še bolje, če to zaigrate ali zapojete ali pa napišete kar kakšen stih, verz ali celo pesem.
Za konec pa…
Energijo mlaja uporabite v prihodnjih tednih za manifestacijo sanj, za ustvarjalne projekte in za raziskovanje novih področij lastne intuicije in zavesti.Ribi sta zadnje znamenje zodiaka, ki vas opominja, da vedno obstajajo nove ravni, v katere se je treba poglabljati in potovati.Življenje je spirala in ne ravna črta. Vedno se ponavljate in se vračate k stvarem, toda vsakokrat je vaše razumevanje globlje in bogatejše. Vedite, da tako kot Ribi plavata v različnih smereh, lahko tudi vi izostrite svojo perspektivo, stvari vidimo na nov način in se spomnite, da je naše resnično stanje celovitost.Ohranjajte visoko vibracijo ob Kreiranju Novega sveta.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem