četrtek, 26 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Astrološka napoved za Marec 2021: Čas bo za resnico in načrtovanje prihodnosti

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Marec bo naporen mesec, saj prinaša pospešek energije. Čas bo za Resnico, za premik, dokončanje stvari, načrtovanje prihodnosti in pregledovanje vseh stvari s seznama opravil.

Marec prinaša tudi začetek astrološkega novega leta, ki nastopi, ko se Sonce premakne v prvo znamenje zodiaka, v Ovna. Astrološko novo leto predstavlja nov začetek, priložnost, da začnemo znova.

Februarska Vodnarjeva dinamika in Saturnov kvadrat z Uranom je nakazal začetek konca.

Ko je Merkur vstopil v Vodnarja, je ustvaril revolucionarne ideje, februarska Prazna luna je aktivirala še zračni stelij in začelo se je, pospešeno, veliko kolektivno Prebujenje. Zares smo začutili energijo Vodnarjeve dobe. Ljudje so se prebudili in začel se je glas razprave, ki jo je aktiviral spoj Jupitra in Saturna. Pravice ljudstvu! Tudi Venera, vladarica vrednot je imela svoj glas, ko je tudi vas lahko nagovorila, da ste začeli razmišljati o »služenju« svojega denarja na povsem drugačen način in… morda je postal hobi vaša služba. Tudi, če so bile to samo ideje, so zdaj zrele za akcijo.

Ob koncu februarja je Venerin tesni spoj z Neptunom v Ribah v vas nekaj aktiviral… glas vašega srca. Ker ste bili tako zasedeni z delom, s politiko in družbo, je Polna Luna v Devici naredila nekakšen red in prisiljeni ste bili, da pospravite v svojem življenju z vsem, kar ni imelo več smisla za naprej.

Vodilo marca je, da ponovno postavite odnose in ustvarjalnost v ospredje in slišite glas srca.

Dobra novica je, da se bodo ves mesec, vsi glavni planeti premikali direktno, kar prav tako povečuje potencial za premik naprej. Slednje bo vodilo meseca.

Čas je, da prepustite preteklost ter se samozavestno in pogumno premaknete v novo prihodnost.

Ustvarja se Nova zemlja, zato čas je za kreiranje Novega sveta in marec je čas za sajenje semen, postavitev novih temeljev in hiter napredek. Februarska polna Luna je naredila red in na vas je, da se zdaj posvetite Resnici. Pa jo sploh želite spoznati?

Mesec urejanja in pravičnosti bo

Arhetip tega meseca bo Pravica. Nevidna roka pravice bo hotela Resnico. Vse kar ste ali niste razrešili, uredili v odnosih ali v pravno-formalnem smislu v letu 2015… z vsemi vsebinami boste soočeni ponovno, zdaj.

Vladarica meseca je boginja Maat in ta je Pravica… če vas do zdaj ni našla, vas zdaj bo. Izvedeli boste Resnico. Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste lahko povezali z Resnično Modrostjo.

Arhetip Pravica ali Uravnava, je splošno načelo ravnotežja in povezave. Marec vam prinaša čas, ko si boste oddahnili in odpočili od vse silnih pretresov in sprememb preteklega meseca in leta 2015. Pokukajte pa tudi v ozadje lanskega aprila, saj bi se ta dinamika lahko ponovno odvila v ozadju celotnega kolektivnega dogajanja.

Zdaj boste imeli možnost, da uravnotežite stvari in področja v svojem življenju, ki so bile do sedaj neuravnotežene in kaotične …

Pravica bo vzela stvari v svoje roke. Povsod, na vseh področjih v svojih življenjih, kjer ste doživeli spremembe, pretrese, kaos ali izgube vseh vrst, boste imeli zdaj priložnost, da sebe in svoje okolje ponovno spravite v ravnovesje. Zdaj se boste morali v le globoko zagledati v svoje Srce in najti Resnico.

Energija je naklonjena, da boste lahko urejali denarne in pravne zadeve, kar se bo odražalo lahko tako na osebnem, gospodarskem kot tudi na političnem področju.

Teme s katerimi se bomo kot družba soočali na kolektivnem nivoju so… denar, finance, pravica, pisanje novih zakonov in preverjanje ali so v skladu s človekovimi pravicami. Prav o slednjem, se bo veliko bo govorilo, prav tako kot tudi o številkah – okoli statistike in državne blagajne, govora bo o izgubah, prevarah, lažeh in vsekakor lahko pričakujete, da bo vidik Pravice prinesel na dan veliko neResnice. Tudi v vaših življenjih.

  • Kje ste lagali sebi?
  • Kje ste varali?
  • Kje so vam lagali?
  • In, kje vse ste bili prevarani?

To so vprašanja, ki jih bo na plan izvlekla arhetipska vladarica Pravice, boginja Maat, ki je zaveznica prava, sodišč in pravičnosti. Ona je tista razSodnica, ko na tehtnico pri tehtanju srca, postavi svoje pero Resnice. No, mnogim bo končno postalo jasno, da če ni bilo v odnosih, kjer so delovali in v vsem kar so počeli v preteklosti vsaj kanček srca, bi se zdaj lahko znašli pred vrati Hada, podzemlja, s katerim se bodo morali soočati skozi svoje najtemnejše senčne dele sebe. Mnoga podjetja, partnerstva in posamezniki bi se lahko znašli na poti Pravice, ko bodo po pravni poti izkazovali kako resnično in »lahko« je v resnici njihovo srce.

Zanimivo bo, kaj vse bo »pricurljalo« v javnost in koliko boste sploh verjeli Resnici, ki jo že Gledate, a dokler ne boste odprli svojega srca, je ne boste Videli.

Načelo ravnotežja pooseblja vidik boginje Maat, ki je nosilka pravičnosti in kozmičnega reda, je Raa-jeva hči in Tothova žena. Ne glede na situacijo v življenju, vam jo vedno kaže skozi Njeno prisotnost. Nihče se ji ne more izogniti, ne človek ne Bog, kajti je Resnica. Skozi Njo se soočite na poti, ko se je potrebno zagledati v svoje Srce.

Boginja Maat pooseblja Resnicoljubnost in Poštenost

In, če jo resnično živite, potem jo poznate. Njena zgodba pravi, da ob zadnji sodbi Maat umrlemu položi na eno stran tehtnice pero, ki je njen simbol, na drugo stran pa človeško srce. Boginja Maat je pogosto prikazana na slikah, kako ima zavezane oči, ki simbolično kažejo na to, da resnično pridete do svoje notranje resnice, ko se zagledate s svojimi notranjimi očmi in pogledate v svoje Srce.

Tudi vam bo Resnica potrkala na vrata in vašo vest…

Na poti Prebujenja je pot, ki je povezana s soočenjem, kot je vaša lastna Tema. Vaše razsvetljenje pa je v resnici Spoznanje, ki vodi v pomiritev s seboj in s svetom okoli, to pa ustvarja notranji mir in kozmično harmonijo, ki se razširi skozi Ljubezen. Vaš proces je samo osveščanje, prepoznavanje in zavedanje sebe, kot del neskončne Poti, po kateri hodite. In smisel ni cilj ampak pot… pot je Delovanje skozi Integriteto, kajti Vi boSte zdaj na tej poti samemu sebi vaš Cilj.

In, kar delate zdaj zase, delate za vse nas… ste del Kreiranja, Kreacije Novega sveta.

Maat pomeni vaš cilj, spojitev zavesti in delovanja, ko lahko prepoznate, kako močno so povezani tudi deli razcepljenosti, razdeljenosti in ločenosti v Enosti.

Prav to pooseblja Maat, ko vas uči. Svojo pravičnost Ravnotežja ponazarja s kozmično Resnico, ki je v vas povezana s čistostjo Srca. Čistost Srca pa je povezana z vašo Vestjo in Etiko. Prav ti dve vrlini bosta energijo meseca marca vodili. Kjer je Maat – Resnica, Pravica, se vedno znajede tudi bog Thoth, ki je nosilec (notranjega) Miru in Modrosti. Maat in Thoth-a si lahko predstavljate tudi tako, da pravzaprav predstavljata osnovo univerzalne Ljubezni, Modrosti in Razmerij, pravilnih ustvarjalnih odnosov med stvarmi, situacijami in ljudmi.

Pomladanski čas vas bo maksimalno podprl v tem, da si boste globoko v sebi zopet zaželeli poenostaviti življenje in začeti znova. Želeli si boste harmonije in to povsod… v partnerstvih, odnosih, družbi, pri delu in v življenju na splošno.

3. marca vstopi Mars v znamenje Dvojčka

Mars iz praktičnega in zemeljskega Bika vstopi v znamenje komunikacije in samo izražanja. Mars je planet akcije, jeze in nasilja. Zdaj boste lahko občutili potrebo po večji mentalni aktivnosti in odločnosti, na področju – v hiši, kjer imate v svoji rojstni karti znamenje Dvojčka. Prinesel bo svež veter, bodisi prepire ali pa razreševanja, česarkoli kajti… zračnemu Marsu je pomembna mentalna akcija in premik.

V vaše vsakodnevno življenje bo prinesel male vsakdanje dogodke, novice in predloge, ki bodo kot »rdeč gumb«, da vas spravijo v akcijo. Deluje bolj kot sprožilec za aktiviranje drugih pomembnejših tranzitnih konfiguracij, ki se bodo v tem času odvijale. Na kolektivnem nivoju, sploh v sredini meseca, ko bo šel »izven svojih meja« in bo Mars zasedel pozicijo OOB, lahko prinese porast nasilja, in verbalnega izražanja, a o tem malce kasneje…

Kaj lahko še pričakujete?

Morda se boste zalotili, da želite deliti navdihnjene nove ideje ali pa boste začutili klic in željo po pisanju, govorjenju, poučevanju ali ustvarjanju. Morda pa bodo vaše misli razpršene in se boste ukvarjali z več stvarmi hkrati. Mars bo v tem mesecu tista planetarna energija, ki jo boste opazovali, kako se neka sila gradi in postaja vse močnejša. Zdaj bo moč bo na najvišjih obratih.

Ne pozabite, da se v Dvojčku nahaja tudi Lunino severno sečišče – pot usode, ki išče nov način izražanja, komunikacije, obliko trgovanja in prodaje. Čas bo idealen, da nekaj naredite tudi v tej smeri. To lahko pričakujete ob koncu meseca, 27. marca. V tistih dneh bo čas ugoden za »usoden premik«, selitev ali poslovno odločitev.

4. marca bo Jupiter v konjunkciji z Merkurjem

Na vaši strani bo več podpore za komuniciranje, izražanje in izmenjavo vaših misli ter revolucionarnih idej. Prav prvi dnevi marca bodo odlični za vse to. Merkurjeva konjunkcija z Jupitrom v Vodnarju oznanja tudi pravi čas, da se odpravite kam na pot ali pa se naučite novih stvari; vezane na prodajo, učenje, potovanje, karkoli v povezavi s tujino in študijem, lahko pa se karkoli pokaže v smeri, da je čas za selitev, spremembo ali nakup nepremičnine.

Nekaj vas bo gnalo, da se morate odpreti Novemu, novim idejam, ki bodo svež veter v vašem življenju. Na družbeni ravni pa bomo priča morda ekstremu, ko se bodo tuji »sevi virusa« v tem času lahko množili (Jupiter) in rastli kot gobe po dežju, pa vendar do zaprtja v tem času ne bo prišlo.

In kje, na katerem področju se boste vi učili novega? Poglejte, kje v kateri hiši imate znamenje Vodnarja, tam boste imeli močno dinamiko, ki vas bo klicala po spremembi in premiku naprej.

10. marca pride Sonce v spoj z Neptunom in Venero

Ko se Sonce poravna z Neptunom, je eden najbolj čarobnih in mističnih dni v letu. Neptun je planet upanja, sanj in želja, tako s Soncem kot Neptunom, ki sta trenutno v Ribah, se te sanjske vibracije ojačajo! To je dan, ko se bo vaša intuicija okrepila in bolj verjetno boste lahko prejeli vpoglede s strani svojega višjega jaza ali vodnikov.

Pa vendar, bo poleg njiju, v tem »ribjem sendviču«, pridobivala na moči tudi Venera, vladarica vrednot, virusnih obolenj in denarnega toka. Neptun je vezan tudi na izpolnitev, prevare in laži, farmacijo – cepiva in… predstavlja plin! Sonce pooseblja nas, kot posameznike. In, ta konfiguracija je v T-kvadratu s karmično osjo, kar pomeni, da je vezano na pot usode gledano na globalni ravni. V tem obdobju bi lahko bili ponovno zavedeni, saj lahko njun spoj v kombinaciji z Venero prinese ponovno na površje manipulacijo, ko nam bodo skušali na sofisticiran (Venera-Neptun) način vsiliti neresnico. Deležni bi lahko bili prevare in laži (Neptun), vezano na človeške vrednote ali v vezi cepiva, za piko na i, pa bo vse skupaj vezano na… ja seveda, na denar-virus-zastrupitev (Venera).

Vse se bo vrtelo okoli denarja… denar, denar sveta vladar.

13. marec – Mlada luna bo v Ribah, za piko na i, pa še Venera v povezavi z Neptunom

Govora bo o čarobni Novi Luni, saj bo ta mlada luna posuta s pravljičnim prahom. To bo čudovit čas za jasnost odnosov in financ, toda ob vseh iskricah ne pozabite, da vse to, kar se blešči ni nujno zlato! Ta mlada luna bo sicer čudovita za ustvarjalna prizadevanja in za začetke izpolnitve velikih sanj. Čas bo sicer zelo naklonjen, da resnično postavite temelje za lepše, usklajeno in harmonično življenje!

15. marca vstopi, planet komunikacije in povezovanja, Merkur v znamenje Ribe

Merkur se v znamenju Rib ne znajde ravno dobro. Lahko se boste počutili nekoliko raztresene ali kot da se sprehajate skozi neko meglo. Težko zbrali svoje misli in jih ubesedili. Nič vam ne bo jasno. Kar je bilo nekoč jasno, se morda zdaj zdi zmedeno ali pa se bi počutili negotovo glede korakov, ki jih morate narediti za naprej. Namig? Najbolje je, da se premaknete iz uma in odločitve sprejemate iz srca. Merkur zapusti Ribe 5. aprila, tako da… čas bo, da poveste kaj čutite, aja, še bolje, če to zaigrate ali zapojete ali pa napišete kar kakšen stih, verz ali celo pesem.

20. marca je Spomladansko enakonočje

Ko vstopi Sonce v znamenje Ovna, je uradni začetek astrološkega novega leta in oznanja enakonočje. To je dan, ko sta dan in noč enako dolga. Enakonočje prinaša tudi začetek pomladi ali jeseni, glede na to, kje živite. To je dan moči, ko naj bi tančica med dimenzijami bila tanka in je pravi čas za manifestacijo. Ta dan simbolično predstavlja dan za setev semen in za kreiranje novega poglavja, ki se bo razvilo.

Ob spomladanskem enakonočju nastopi tudi vladavina Boginje Ostare in nadangela Mihaela. Dan bo po tem bo iz dneva v dan daljši, v vas pa se bo prebujala želja po prenovi, obnovi, ljubezni, rasti in cvetenju. Kolektivna energija pa bo v času od 21. marca do 21. junija, najbolj usmerjena k pomoči, da vas ta podpira in zaščiti.

21.marec pa je dan, ki si ga zabeležite – to bo dan, ko se začne faza OOB Marsa ali ko bo Mars »zunaj meja«

Ko se Mars premika »izven meja«, v bistvu pomeni, da njegova energija podivja!

Delovanje planeta izven meja – OOB

Planet je »Out of Bound« OOB, kadar je izven maksimalne Sončeve deklinacije, ki je 23, 28° zemljepisne širine. Ko se to zgodi rečemo, da je zunaj meja in takrat deluje drugače. Ko je planet Mars v takšnem položaju, se lahko pripravimo na vroče in suho obdobje, previdni naj bi bili tudi v prometu, saj so odločitve po navadi prenagljene. Ta faza prinaša tudi nagnjenost k prehitrim akcijam in silnem čustvenemu reagiranju, zato negujte notranji mir.

Ne pustite si provociranja in se čim bolj izogibajte stresnim okoliščinam.

Mars je planet delovanja, motivacije in premagovanja strahov. Morda boste dobili zagon za korake, za napredek in boste zmožni za premagovanje nekaterih strahov, ki vas zavirajo na vaši poti. Marsova energija je vse ali nič, zato boste morda morali paziti na lastno raven energije, da nebi prišli do izgorelosti. Poskusite se premikati enakomerno, namesto da bi hiteli naprej, kot »pobezljani konj«.

Mars ostaja v poziciji zunaj meja, do 23. aprila v Dvojčku, potem pa vstopi v znamenje Raka vse do 24. maja, ko se faza OOB tudi konča. Ko bo iz Dvojčka vstopil v znamenje Raka, lahko pričakujete, da bodo na plano zlezli vsi »pretekli neporavnani finančni grehi« vaše družine ali družinskih članov. Lahko se boste soočali z družinsko dinamiko, ki jo morate opustiti.

Če se želite premakniti naprej, potem se boste ukvarjali predvsem s pasivno agresivnostjo in neizmerno kontrolo, ki jo nezavedno izvajate vi ali kdo od vaših bližnjih nad vami ali nad domačimi.

»Podivjani Mars« bo prinašal več energije na vsa področja, kjer vlada. Pretirano boste tudi tekmovalni, čeprav se tega ne boste zavedali, zato priporočam, da se v času OOB Marsa, vprašate, kaj resnično potrebujete?

Ohranjajte mirno kri in ne delajte ničesar na silo, kajti tudi planet akcije in fizične moči, Mars ni »utirjen ampak iztirjen«. Predvsem pa, hitite počasi in komunicirajte po pameti.

25. marca bo poravnava še Sonca in Venere

Ob koncu meseca se vam ponuja še ena čudovita energija, ko se Sonce poravna z Venero. Blesteli boste. Na fizični ravni je pravi čas za nakup novih oblačil, striženje in načrtovanje lepotnih tretmajev. To je dan, da si privoščite zase »kaj lepega«.

Na globlji ravni lahko ta energija izboljša vašo sposobnost manifestiranja, da pritegnete stvari v vaše življenje. Idealen dan bo tudi za izkazovanje ljubezni in hvaležnosti do tistih, do katerih vam je mar – vključno s samim seboj!

Bodite hvaležni, se zahvalite, obdarite koga, pohvalite, objemite, ponudite pomoč ali preprosto le namenite čas.

Venera ima rada lepe stvari in ker je to tudi dan, ki je namenjen vsem ženskam tega sveta, ki imajo najplemenitejši in najbolj dragocen naziv na tem planetu: »Mama«… naj kaj »dragocenega« pride tudi do njih. Nagovorite jih v jeziku Ljubezni.

28. marca bo Polna luna v Tehtnici in Venerin spoj s Kironom

Čas zdravljenja ranjenega srca, to bo sporočilo te Lune. Kiron predstavlja vaše rane, kje ste bili ranjeni ali pa ste ranili sami. Arhetip ranjenega zdravilca sprejema vaše bolečine in travme, ki jih ima moč spremeniti v močne vidike vas, energija polne lune pa vas bo vodila in podpirala. Ker bosta Kiron in Venera v tesnem spoju, na katerega bo sijala Luna, boste lahko naredili zdravljenje svojega srca in zacelili rane, ki izvirajo iz vaših romantičnih odnosov, v zvezi denarja in odnosa z žensko. Veliko vsebin, bi lahko izplavalo tudi na površje okoli lastne vrednosti, v smislu, koliko ste vredni in kakšne so pravzaprav vaše vrednote v partnerstvu.

Kot sem že zapisala…

Pogledati boste morali s svojimi notranjimi očmi, da boste lahko ugledali Resnico. Kako dobro pa ste v Harmoniji s sabo, pa bo odvisno od vašega iskanja Resnice.

Pa še nekaj besed o Iskanju, tudi s tem se boste soočali… ste še vedno v prepričanju, da Jo morate najti in ali Jo še vedno iščete? Ste tudi vi sami večni iskalec Ljubezni, Svobode, Pravice, Sreče… še vedno iščete? Ste se tudi zdaj ustavili na poti, obupali in se skregali z Bogom, da ta ne obstaja, da ni resnična… potem vedite da ste na pravi poti, kajti skregali ste se s sabo, s svojim Egom. Ta je zdaj tisti, ki ga morate ukrotiti in mu dati svoje mesto. Ljubezni… Nje se ne išče, še posebej ne v drugih, ta je, je bila in vedno bo… v vas. Dokler je ne prepoznate v sebi, jo boste mrzlično iskali zunaj in se spraševali, »a je ta tista prava«? Drugi okoli vas so tam zato, da vas spomnijo, da jo prepoznate in se spomnite da je tam zato, da jo Delite. Nikoli vas ni zapustila in vas ne bo… zapustila vas je ali bo samo za toliko časa dokler boste vi v Njo podvomili in verjeli, da vas je zapustila, da ne obstaja, da ni Resnična. Takrat boste vedeli, da Vi niste resnični, da vi ne verjamete in da ste vstopili v čas, ko boste morali vstopiti skozi vrata Zavesti v svoje Srce, do sebe, do svoje Resnice, kdo ste in kam greste: In vprašanje, ki naj vas zanima zdaj je: »ali ste jo prepoznali« in »ali jo boste tudi delili z drugimi«… ali boSte pač, preprosto odkorakali?

Ljubezen bo tema, ko se boste morali resnično vprašati ali ste ji Vi obrnili hrbet ali je Ona vam? In kje je zdaj vaša Maat? Kje? Zdaj je čas da se odpravite na potovanje, na potovanje vase, zdaj boste morali dati na tehtnico svoje Srce, kako iskreno je vaše Srce in ali bo pero odtehtalo Resničnost, ki je v njem. Zdaj se boste morali soočiti z Resnico, ki jo pozna samo vaše Srce.

Tesno za petami ji bo sledila Svoboda… ko se boste spraševali ali ste svobodni… in kaj svoboda pravzaprav je… ali je to, da zbežite iz odnosa, prekinete službo, vzamete nahrbtnik in greste na potovanje… je to svoboda? Morda… a je le začasna… ker se spet oglasita Sreča in Resnica… ko preverita, kako resnično je vaše srce. Naj vam zaupam skrivnost… tudi takrat, ko boste fizično odšli, boste vi še vedno obstajali skozi vaša prepričanja, ki vam bodo sledila kamorkoli boste odšli in kjerkoli boste delovali… resnična svoboda je Mir, v vašem Umu… in to je resnična Svoboda, ki jo morate doseči zdaj… z Njo se boste spoznavali v teh tednih, ki so pred vami na vseh ravneh, boginja Maat vam bo pri tem pomagala. Pomiriti se boste morali s seboj.

Čas urejanja bo. Zato… zazrite se v svoje srce in preTehtajte, kako lahko je v Resnici vaše Srce, vaša Vest in kako močan bo Vdih, pred končnim finalom, ki ga boste doživeli v prihodnjem mesecu. Še enkrat… dobro nastavite kompase, sledite Resnici, srcu, vdihnite in sledite Maat povsod in v vsem. Bodite v miru.

Ohranjajte v teh tednih mir, harmonijo, red in disciplino.

Se beremo. Ohranjajte visoko vibracijo.

Izberite pa… Kreiranje Novega sveta.

S hvaležnostjo in iz srca

  • Članki
Astrološka napoved za Marec 2021: Čas bo za resnico in načrtovanje prihodnosti 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij