Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Duhovni zakoni

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Louise L. Hay
X

Spremljaj objave: Louise L. Hay

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS

Energijski zakoni delujejo neprekinjeno

Duhovnih zakonov ne morete prilagoditi staremu mišljenju. Spoznati in slediti morate novemu jeziku, in ko storite to, se bo v vašem življenju zgodila “čarovnija.”
Meditacijska vaja
Varuje me najboljši varovalni načrt pod soncem: zavedanje univerzalnih zakonov in ljubezen, s katero jih sprejemam na vseh življenjskih področjih.Spoznavanje duhovnih zakonov je zelo podobno učenju dela z računalnikom. Ko se umirim in se potrpežljivo in korakoma učim dela z računalnikom, deluje brezhibno. Zdi se skoraj magično. Če pa ne naredim domače naloge in ne sledim zakonom, ki veljajo za računalnik, potem se ne zgodi nič ali pa računalnik ne deluje tako, kot želim. Računalnik ne odstopi niti za las. Medtem ko potrpežljivo čaka, da bom usvojila zakone, ki veljajo zanj, lahko doživljam cel kup frustracij; toda ko se naučim, mi pokaže čarovnijo. Tako je tudi z duhovnimi zakoni.

Povzeto iz knjige Meditacije>> … sedaj 20% popust

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Louise Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem