Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Danes, 22. 2. 2021 je aktivirana numerološka koda 22

foto pexels.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Danes je že drugič v tem mesecu aktivirana sekvenca 2… na dan 22. februarja … je aktivirana numerološka koda 22.To je dan četrtletja, kar je pogansko praznovanje v počastitev prihoda nove sezone, saj predstavlja vmesno točko med Solsticijom in Ekvinocijem.V numerologiji je 22 glavno število, ki predstavlja gradnjo, vzpostavitev in konsolidacijo. Po tarotu je to arhetip Norca, ki predstavlja priložnost za nove začetke. Je kot veliki pok. On je tisti, ki pooseblja občutek, da je potrebno brez premisleka skočiti v vodo, brez da bi prej preverili globino.Norec sporoča, da naj nemudoma spremenimo svoje življenje in verjamemo v to kar nam šepeta Srce, pri čemer nas bo Vesolje podpiralo.Arhetipi opisujejo vaše duševno stanje ter govorijo o nevidnih vplivih, vzorcih vedenja, ovirah in krepostih. Situacije zdaj ne premlevate več le v sebi, temveč jo lahko pogledate z drugega zornega kota.
Izkoristite ta dan za pregled stvari in se prepričajte, da je vaš temelj močan, preden se lotite kakršnih koli projektov ali večjih odločitev.
Število 2 in vse njegove sekvence vas vabijo, da se povežete z ljudmi okoli sebe in v sodelovanju z drugimi duhovno rastete.Torej… če datum, 22.2.2021 pretvorimo v število:
  • 2 je število medsebojnega sodelovanja z drugimi
  • 22 je igradnja novega življenja v novem svetu
  • 222 je usmerjanje ljudi, da začnejo usklajevati lastne cilje s cilji širše skupnosti. Sporočilo te sekvence je, da če se bomo pridružili določeni skupnosti, začenjajo vaše ideje rasti v realnost. Pooseblja proces vstajenja in vnebovzetja.
  • 2222 je karmično število združevanja dualnosti. Čas je, da sprejmete dualnost/polarnost v vašem življenju – tudi v s slabem se nahaja dobro, kakor se v dobrem nahaja slabo – kot v jin in jang. To število nas uči, da se modrost nahaja tako v svetlobi kot v temi.
  • in za piko na i število 21… V tem primeru je kombinacija sestavljena iz števil 1 in 2. Številka 2 simboizira ravnovesje, harmonijo, sprejemanje in izpolnjevanje. Kombinacija teh dveh številk kaže na to, da se morate v tem trenutku osredotočiti na samospoznanje, odkrivanje lastne vrednosti in tega, kar si zares želite. Ko vidite to kombinacijo, je to znamenje, da se morate posvetiti novim priložnostim in razumevanju samega sebe. Ti dve številki nas opominjata, da moramo biti hvaležni za vse, kar imamo v življenju, in da nekomu izkažemo svojo Hvaležnost.

Torej današnji dan….

Nakazuje preobrazbo, idealizem, modrost in vizijo.Pričnejo se lahko dogajati čudeži in pričnete lahko dobivati priložnosti, na katere niste niti pomislili.Poiščite le ravnovesje in harmonijo v svojem življenju ter ohranite pokončno držo.V tisto kar verjamete in veste, da je resnično, bodite samozavestni ter ne odnehajte dokler se ne prikažejo rezultati. Vse se odvija tako kot se mora, ohraniti morate le vero vase in v stvari, ki jih počnete. Vedite, da se nič ne zgodi po naključju, da za vse obstaja razlog. Če boste ohranili pozitiven odnos in misli, lahko pričakujte, da vam bo Vesolje poslalo obilje.Ohranajajte visoko vibracijo
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem