Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Danes je Superluna v Škorpijonu

foto pexels.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

To bo tudi prva Super polna luna v letu, ki nosi nekaj globoko obnovitvenih in čistilnih energij. Lahko se vam zdi, da boste podvrženi psihičnemu pritisku ali čiščenju. Ker bo tudi Uran, ob tej superluni zelo aktiven, vas lahko doletijo nenadne spremembe ali pa se na nek način počutite negotove ali nestabilne.

Pred vami bo lahko zelo čustven dan, pa vendar bo hkrati tudi razsvetljen…

No, da bo mera polna pa se tudi Pluton znova obrne v retrograden položaj.

Zdaj bo čas testiranja vaše VERE! Prebujenja! Ko se Pluton premika tako počasi, boste to retrogradnost čutili na zelo subtilni ravni. Morda se boste morali ponovno soočati z dogodki, ki so se odvijali od septembra do oktobra lani.

Retrogradnost Plutona je cikel, ki traja pet mesecev vsako leto v času, ko je nasproti Sonca. Kot pri vseh zunanjih planetih tudi ta povzroča načeloma manj skrbi kot retrogradnost osebnih oz. hitrejših planetov. Pred vami bo čas razmišljanja o moči in nadzoru v vaših življenjih!

Če so vas ljudje nadzirali ali manipulirali z vami, je zdaj čas, da jih spustite iz vaših življenj. Če ste vi preveč nadzirali druge ali situacije je sedaj čas, da to opustite. Zdaj ni čas za popoln izklop vaše moči, ampak čas za odpravo ljudi, situacij… Usodni dogodki in ponavljajoče se teme vam bodo v biti pokazali katere od navad, prisile, zasvojenosti ali predsodkov je treba odpraviti.

Čas je, da vzamete svojo moč nazaj! In to dobesedno!

Retrogradnost Plutona je odlično obdobje za raziskovanje in pridobivanje novega vpogleda v vaše samouničevalne težnje, potrebe po nadzoru in iskanje resnice s pogledom v notranjost. V prihodnjih mesecih boste tako morda ponovno ocenjevali, kako uporabljate svojo Moč. Pa sploh jo?

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem