torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Devet čaker in anatomija duše po Munay Ki tradiciji

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Svetlobno energijsko polje vsebuje arhiv vsega tvojega osebnega in predniškega spomina, vseh predhodnih življenjskih travm in celo bolečih ran iz prejšnjih življenj. Ti zapisi ali vtisi so shranjeni v temnih barvah in napetih čustvih.

Vtisi so tako kot mirujoči računalniški programi, ki ko se zaženejo, te podredijo skozi obnašanje, razmerja, nesreče in bolezni, ki parodirajo prvotnim ranam.

Tvoja osebna zgodovina se seveda ponavlja sama od sebe. Vtisi fizičnih travm so shranjeni v najzunajnejši plasti svetlobnega energijskega polja. Čustveni vtisi so shranjeni v drugi plasti, dušni vtisi v tretji in spiritualni vtisi v četrti, najgloblji plasti.

Vtisi v svetlobnem energijskem polju ti vnaprej določajo, da slediš določenim potem v življenju. Orkestrirajo nesrečam, izkušnjam, doživljanju in ljudem, ki jih privlačiš k sebi. Vtisi te potisnejo, da ponovno ustvarjaš boleče drame in srčna boleča srečanja, vendarle pa te konec koncev tudi vodijo skozi situacije, kjer lahko ozdraviš svoje starodavne dušne rane.

Svetlobno energijsko polje vsebuje šablone, kako živimo, kako se staramo, kako se zdravimo, in kako bomo morda lahko umrli.

Če tukaj v svetlobnem energijskem polju še ni nobenega vtisa za bolezni, potem se ozdravljenje ‘trenutne bolezni’ zgodi v neverjetni hitrosti. Ob isti sapi pa lahko vtisi za bolezni zatirajo imunski sistem, in lahko traja zelo dolgo, da ponovno pridobimo svoje zdravje v času bolezni. Nihče izmed nas si ne želi preživeti mesece okrevanja in prebolevanja, ko pa se lahko ozdravimo v nekaj dneh ali tednih.Ko zbrišemo negativne vtise, ki so povzročili začetek bolezni, lahko imunski sistem zelo hitro izkorenini bolezen.

Najzunajnejša plast svetlobnega energijskega polja je membrana ali ‘koža’ svetlobnega telesa. Ta membra služi kot obrambni kokon, na enak način kot je koža zaščitna membrana telesa. Vtisi fizičnih travm ali bolezni so zarisani v to membrano tako, kot je nameravana zareza v steklu.
Vtisi so oblikovani, ko negativne emocije, ki spremljajo travme, niso ozdravljene. Vtisi lahko poskrbijo za čudne in navidezno nepovezane dogodke v zunanjem svetu. Lahko orkestrirajo tvojemu srečanju z ljubezenskimi partnerji, ki imajo enake toksične osebnostne navade. Lahko te vodijo po nenavadnih mestih, na srečanje z nekom, s katerim si si namenjen, da se srečaš, ali pa te vtisi programirajo, da se znajdeš v verižnem trčenju ali pa da ravno za las zgrešiš nesrečo.

Zdravitelj pozna pomembnost stiskanja toksične čustvene enerigje okoli vtisov in kasneje brisanje vtisa samega. Potem se nič več ne identificiraš s svojo osebno zgodovino. Zato Navajo zdravilke lahko pravijo: »Gora sem jaz, reka sem jaz.«

Zdravitelji lahko trpijo izgubo, lakoto, bolečino in zlorabo, vendar pa razumejo, da so nenazadnje popotniki na veličastnem potovanju skozi neskončnost.
To je cilj zdravljenja skozi proces razsvetljenja. Šamana ne zanimajo zgodbe njihovih strank, kot to počnejo psihoterapevti. Npr. Munay Ki inicacije te podprejo, da spoznaš, da nisi ti zgodba sama, niti igralec v scenariju, ki ga je napisala tvoja mama ali oče ali kultura ali čas, ki se je zgodil, temveč si pripovedovalec zgodb.

Ne glede na to, kje smo bili rojeni, ima vsak izmed nas okostje z enakim številom kosti. Na enak način tudi vsi delimo enako svetlobno anatomijo, ki vključuje čakre in akupunkturne meridiane.
Čakre so vrteči se diski energije. Beseda ‘čakra’ pomeni kolo v Sanskrtu. Vrtijo se nekaj centimetrov izven fizičnega telesa in se povezujejo na tvojo hrbtenico in centralno živčni sistem. Čakre so direktni ‘cevovodi’ do človeške živčne mreže. Vrtijo se v smeri urinega kazalca, v enaki smeri kot se obrača spirali rokav galaksije.

Vsaka čakra ima edinstveno frekvenco, ki jo sprejemamo, in je ena izmed sedmih barv mavrice. Čakre v novorojenem otroku kažejo svojo čisto barvo, od rdeče v prvi čakri do bele v sedmi čakri. Ko zrastemo in postanemo starejši, postanejo barve v naših čakrah medle.

Travme in izgube v našem življenju pustijo svoje toksične ostane kot usedline, ki se prilepijo na čakre in jim ne pustijo, da vibrirajo v svoji čisti frekvenci. Tako se fizično staranje pospešuje. Ko šaman zaključi svoj zdravilni proces, postanejo posameznikove čakre čiste, ki se vrtijo svobodno in zopet vibrirajo s svojo izvorno čistostjo.

Amazonski šamani verjamejo, da takrat, ko si čist, takrat vse tvoje čakre dosežejo mavrično telo.Vsako središče vibrira v svoji naravni frekvenci in tako oddajaš sedem barv mavrice. Legenda pravi, da ko dosežeš mavrično telo, takrat lahko začneš potovanje onstran smrti v spiritualni svet. Sposoben si podpreti druge pri njihovem zdravljenju in lahko umreš zavestno, saj že poznaš pot nazaj domov.

Šamani iz džungle verjamejo, da je smrt veličastni predator, ki zalezuje vsakega in vse. Pravijo, da je mnogo bolezni povzročenih s smrtjo, ki trohni znotraj nas. Ti zdravilci verjamejo, da nas smrt (ali mrtvobnost) jemlje malo po malo, dokler nekega dne ne spoznamo, da smo bolj mrtvi kot živi.
Ko so tvoje čakre čiste, takrat nič več nisi zalezovan s smrtjo. Zdaj si zalezovan z življenjem, in zatorej nikoli več ne moreš biti zalezovan s smrtjo. Zastava Inka ljudstva je mavrica, ki ima posebno mesto v njihovi mitologiji. Lahko jih vidiš še danes, kako plapolajo na strehah Cusca.

Povzeto iz knjige Čarovnija vitkosti – za harmonijo telesa, uma, duše in duha

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij