Pisatelji

Diana Cooper

Diana Cooper je terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov.

Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic.

V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila.

Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetnih mojstrov – Diana Cooper school of Angels and Ascension.

Iz knjige :Resnične zgodbe o angelih: Upanje in navdih v 777 sporočilih

Vam je morda kdaj priskočil na pomoč ‘prometni’ angel, da ste se izognili prometni nesreči ali pa ubežali hujšim posledicam? Ste sedli v avtomobil, pa vas je tam čakalo belo pero, ko ste ravno razmišljali, ali ravnate prav? Ste morda več let – in že skorajda obupali – prodajali svojo hišo, kupcev od nikoder, ko pa ste na pomoč poklicali angele, se je morda kupec še istega večera, do vas pa ga je usmeril starejši gospod s palico, ki ga niste na svoji ulici videli še nikoli prej? Ste se kdaj izgubili na poti do parkirišča sredi Italije, kjer nihče ni govoril niti besedice vašega jezika, pa se je kot strela iz jasnega pojavil visok čeden Italijan, ki vam je znal pomagati in vas odpeljati nazaj do avtomobila? Ste morda žalovali za katerim od svojcev in se vam je nenadoma zazdelo, kot da so vas objela angelska krila in vas potolažila, ko morda niste vedeli, ali boste sami z majhnimi otroki in možem, ki ne more delati, uspeli zbrati na kup dovolj denarja za plačilo hipoteke in vseh drugih stroškov, ko ste poklicali angele, pa je denar kar nekako prišel v hišo?

Spletna stran avtorice: http://www.dianacooper.com/

Knjige in karte avtorice

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !