Michael Duff Newton

Dr. sc. Michael Duff Newton je avtor knjižnih uspešnic Potovanje duš in Usoda duš, ki sta prevedeni tudi v slovenski jezik in na voljo v vseh bolje založenih knjigarnah.

Dr. Newton ima doktorat iz svetovalne psihologije, naziv mojster hipnoterapije in je član Ameriškega svetovalnega združenja (American Counselling Association). Kot predavatelj je sodeloval z visokimi šolami, hkrati pa opravljal zasebno prakso v Los Angelesu. Danes je dr. Newton že upokojen, s pionirskim delom, ki ga je začel, pa nadaljujejo njegovi najožji sodelavci, med katerimi je tudi dr. Linda Backman, pri kateri sem se izšolal za izvajanje hipnotičnih regresij v prejšnja življenja (PLSR).  Dr. Newton je namreč razvil svojo lastno metodo regresije, da bi preiskovance pod hipnozo učinkoviteje popeljal prek spominov na pretekla življenja do pomembnejših izkušenj duše med življenji. Velja za začetnika razkrivanja skrivnosti življenja v duhovnem svetu, o katerem je prvič poročal v svoji uspešnici Potovanje duš (1994), ki je bila prevedena v deset jezikov. Dr. Newton uživa mednarodni sloves duhovnega regresionista in je bil gost v številnih radijskih in televizijskih oddajah.

Leta 1998 mu je Državno združenje transosebnih hipnoterapevtov (National Association of Transpersonal Hypnotherapists) podelilo nagrado leta za “najizvirnejši prispevek” k premostitvi uma, telesa in duha. Odlikovan je bil za svoja dolga leta raziskav spomina duše in kozmologije posmrtnega življenja.

Dr. Newton je tudi zgodovinar, amaterski astronom in svetovni popotnik. Z ženo Peggy živita v Sierra Nevadi v severni Kaliforniji v ZDA.

Iz knjige Usoda Duš: V knjigi najdemo odgovore na večna vprašanja, kaj se dogaja z dušo, ko človek umre, bodisi naravne bodisi nasilne smrti. Kdaj in kako se duša odloči, da pride v človekovo telo? Kaj se dogaja z dušo med dvema življenjema?

Ta presenetljiva knjiga kot prva kdaj koli razkriva skrivnost življenja v duhovnem svetu po smrti na Zemlji. Dr. Michael Newton, zasebni hipnoterapevt, je razvil način hipnoze, s katerim pri preiskovancih doseže skrite spomine na onstranstvo. Knjiga se zdi kot “potovalni dnevnik”, sestavljen iz pripovedi 29 posameznikov v superzavestnem stanju. V globoki hipnozi ganljivo opisujejo, kaj se jim je dogajalo med prejšnjimi utelešenji na Zemlji. Opisujejo podrobnosti o občutkih umiranja, o bitjih, ki nas pričakajo takoj po smrti, o videzu duhovnega sveta, o tem, kam gremo kot duše in zakaj se odločimo za vrnitev v določenem telesu.
Ko boste prebrali Potovanje duš, boste bolje razumeli nesmrtnost človeške duše… in z vsakdanjimi izzivi se boste spopadali z večjim občutkom smisla, saj boste uvideli razloge, ki se skrivajo za dogodki iz vašega lastnega življenja.

Uradna spletna stran : http://newtoninstitute.org/

Knjige v Trgovini Duhovnost

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: