torek, 25 junija, 2024

V košarici ni izdelkov.

ALKIMISTIČNA DELAVNICA ZA ŽENSKE: Posvetitev 7

ALKIMISTIČNA DELAVNICA ZA ŽENSKE: Posvetitev

PREBUDI ZAVEST BOGINJE V SEBI

Vabljena na 2-dnevno alkimistično delavnico posvečeno prebujanju božanske ženske energije, prenosu učenj ženskih mističnih šol in in utelešanju zavesti boginje.

Alkimistična delavnica za ženske bo potekala v soboto, 1. junija in nedeljo, 2. junija 2024 od 10.00 do 19.00 ure v prostorih Višje Vibracije.

Več informacij o alkimistični delavnici za ženske najdeš tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-delavnica-za-zenske-posvetitev

UTELEŠANJE ZAVESTI BOGINJE

Božanska ženska energija, ki je več tisočletij spala v zavesti človeštva se ponovno prebuja. Prebuja se v naših telesnih celicah in nas kliče k temu, da globje začutimo svoje bitje, se obrnemo navznoter in prisluhnemo njenim notranjim učenjem.

Vodi nas od znotraj, da se osvobajamo prepričanj, ki so nas v preteklem ciklu časa ločevala od izvora in čustvenih travm, ki nas omejujejo pri tem, da bi začutili notranji stik z njo. Vrača se kot kolektivna zavest in nas kliče k alkimistični preobrazbi, da jo lahko utelesimo in zaživimo v sedanjem ciklu časa. Prišel je čas njene vrnitve.

V procesu njenega kolektivnega prebujanja se spominjamo svoje izvorne narave ter posvetitvenih obredov preko katerih nas je vodila skozi življenje. Obredov, ki so nas povezovali s ciklično naravo življenja in vnašali svetost vanj. Obredov preko katerih smo utelešali njene božanske lastnosti in jih živeli v odnosu s celotnim stvarstvom.

V procesu utelešanja njene zavesti sem ustvarila 2-dnevno alkimistično delavnico za ženske: Posvetitev, ki je namenjena posvetitvi v njene misterije. Posvetitev predstavlja prehod prehoda iz enega stanja zavesti v drugo stanje zavesti in je orodje boginje, ki uči skozi izkustvo ter aktivacijo notranjega vedenja, ki izvira iz tvoje izvorne narave.

Alkimistična delavnica za ženske: Posvetitev je namenjena temu, da preko uglasitve z zavestjo boginje prebudiš speče aspekte svoje ženskosti, preko globjega utelešenja njenih učenj začutiš svojo božansko naravo in v svoji zavesti ustvariš prostor, da se lahko na edinstven način izrazi skozi tebe v svetu.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Alkimistična delavnica poteka v obliki mističnega potovanja v katerem te popeljem v tempelj boginje v katerem vzpostaviš stik z različnimi arhetipskimi energijami skozi katere se izraža zavest boginje.

Vsaka arhetipska energija skozi katero se boginja izraža je zadolžena za prenos določenih mističnih učenj ter predstavlja božansko matrico preko katere se lahko notranje uglasiš z njimi.

Potovanje po templju boginje bo tako vključevalo obisk dveh dvoran in šest oltarjev boginje v katerih so skrita njena mistična učenja in do katerih je mogoče dostopiti le od znotraj z energijskimi ključi, ki jih odklepajo.

Prenos njeni učenj bo potekal primarno na ženski način kar pomeni, da se bodo učenja aktivirala v tebi kot posledica resonance z arhetipskimi energijami, ki služijo kot varuhinje modrosti boginje v procesu posvetitve v njene misterije.

Učenja boginje pa bodo v skladu s tradicijo ženskih mističnih šol predana še v dveh drugih oblikah in sicer preko ustnega izročila ter preko alkimističnih obredov, ki bodo podprla proces utelešanja mističnih učenj.

Alkimistična delavnica je ustvarjena na takšen način, da celostno aktivira tvoje bitje ter ti omogoči, da prejmeš učenja v skladu z razvitostjo svoje zavesti.

Več informacij o alkimistični delavnici za ženske najdeš tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-delavnica-za-zenske-posvetitev

KAJ SPOZNAŠ NA DELAVNICI

V sklopu dvodnevnega alkimističnega potovanja obiščemo dve dvorani in šest oltarjev boginje, da se povežemo z njeno modrostjo ter prebudimo njeno zavest v sebi.

1. PRVI DAN DELAVNICE: Modrost rdeče dvorane

𓆃 PRVI OLTAR BOGINJE: Izvorna ženska in moška narava.

Prvi oltar boginje nas obogati s spoznanji o izvornem ženskem in moškem principu. V sklopu obiska prvega oltarja izvedemo tudi praktično vajo s katero ozavestimo kako sta postavljena naš notranji ženski in moški princip ter ustvarimo prostor za integracijo našega božanskega moškega principa, kar je temelj za utelešenje božanske ženske zavesti.

𓆃 DRUGI OLTAR BOGINJE: Zgodovina ženskosti.

Drugi oltar boginje nas obogati s spoznanji o zgodovini ženskosti. V sklopu obiska drugega oltarja izvedemo alkimistični obred v katerem se posvetimo energijskemu zdravljenju travm naših prednic, ki so zapisane globoko v našem telesu in se preko telesa povežemo z njihovo starodavno modrostjo.

𓆃 TRETJI OLTAR BOGINJE: Ženska cikličnost.

Tretji oltar boginje nas obogati s spoznanji o ženski cikličnosti. V sklopu obiska tretjega oltarja izvedemo praktično vajo namenjeno izkustvenemu spoznavanju energij glavnih štirih faz menstrualnega cikla tako, da začutimo njihove energije v telesu in se preko telesa uglasimo z njimi.

2. DRUGI DAN DELAVNICE: Modrost zlate dvorane

𓆃 ČETRTI OLTAR BOGINJE: Ženska ustvarjalnost.

Četrti oltar boginje nas obogati s spoznanji o ženski ustvarjalnosti. V sklopu obiska četrtega oltarja izvedemo alkimistični obred posvečen čiščenju maternice ter maternico povežemo s srcem, da pridemo v stik s svojim hrepenenjem in posledično s svojo žensko ustvarjalno močjo.

𓆃 PETI OLTAR BOGINJE: Arhetipi ženskosti.

Peti oltar boginje nas obogati s spoznanji o arhetipih ženskosti. V sklopu obiska petega oltarja izvedemo praktično vajo za povezovanje z arhetipsko energijo, ki izraža lastnosti, ki jih kot posameznice v tistem trenutku najbolj potrebujemo v svojem življenju, da jo začutimo skozi telo in prejmemo sporočila kako te lastnosti izživeti v svojem življenju.

𓆃 ŠESTI OLTAR BOGINJE: Ženska Nove Zemlje.

Šesti oltar boginje nas obogati s spoznanji o ženski Nove Zemlje. V sklopu obiska šestega oltarja izvedemo posvetitveni obred v katerem se povežemo preko svojega srca in maternice z izvorom tako, da vsaka izmed nas postane kanal skozi katerega se lahko izvorna energija izrazi na edinstveni način v njeno najvišje dobro in najvišje dobro celote.

Več o učenjih, ki jih prejmeš v sklopu obiska vsakega posameznega oltarja boginje si preberi tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-delavnica-za-zenske-posvetitev

KAJ VKLJUČUJE DELAVNICA

Alkimistična delavnica je zasnovana celostno tako, da ti na različne načine predam učenja boginje ter ustvarim energijski prostor v katerem se tvoja zavest razširi in odpre za notranji stik z njo.

𓆃 Aktivacija izvorne ženske energije. Sveti prostor, ki ga odpremo na delavnici aktivira izvorno žensko energijo, ki podpre proces sproščanja energijskih blokad in utelešanja božanske ženske zavesti.

𓆃 Preobrazba psihične energije preko alkimističnih obredov. V sklopu delavnice izvedemo več alkimističnih obredov namenjenih preobrazbi individualnih in kolektivnih prepričanj povezanih z ženskim principom, ki omejuje naš notranji stik z boginjo.

𓆃 Prenos zavesti boginje preko njenega simbolnega jezika. V sklopu delavnice ti preko starodavnega načina prenosa zavesti posredujem sveta učenja boginje, ki v tebi prebudijo spominjanje svoje božanske ženske narave.

𓆃 Ohranjanje notranjega stika z boginjo preko talismana. V sklopu celodnevne delavnice prejmeš tudi talisman s simbolom boginje, ki te bo tudi po zaključku delavnice opominja na tvoj notranji stik z njo.

MOJ NOTRANJI STIK Z BOGINJO

Alkimistično delavnico za ženske sem v preteklih letih izvedla že večkrat v obliki enodnevnega dogodka vendar sem v stiku z boginjo prihajala do vedno globjih spoznanj ter vzporedno s tem tudi nadgrajevala vsebino delavnice in jo letos podaljšala na dva dni.

Boginja je izraz, ki je še nekaj let nazaj v meni vzbujal občutek notranjega upora vendar sem preko notranjih potovanj v zadnjih dveh letih začela dostopati do drugačne zavesti, ki jo čutim v sebi kot boginjo in to zame ni več zgolj beseda temveč notranji prostor, ki me povezuje z svetostjo vsega, kar je.

V začetku letošnjega leta sem bila vodena, da obiščem mistični Avalon v angleškem mestu Glastonbury in tam neposredno začutila stik z njo kot celoto. Vodena sem bila skozi še eno duhovno posvetitev ter v procesu posvetitve sprejela vlogo varuhinje njenih svetih dvoran ter glasnice njene modrosti.

Boginja si želi sodelovati z ženskami, ki so se pripravljene predati njenim notranjim učenjem ter v sebi integrirati različne aspekte božanske ženskosti, da postanejo nosilke njene izvorne kode in delavnica posvetitev je njeno vabilo, da tudi ti stopiš na pot njenega utelešanja.

IZKUŠNJE UDELEŽENK DELAVNICE

“Težko je najti besede, ker se cela delavnica dogaja v telesu, v globini, na toliko različnih nivojih, da so besede nekakšna iluzija. Vse kar predajaš je tako jasno, strukturirano in hkrati ljubeče, mehko in čisto. Vse tvoje besede so utelešene in so se v moje telesu čutile kot vibracijski zven, ki je odklepal moje telo in se je prebujanje in utelešanje dogajalo in se še kar dogaja. Prebudile so se moje zgodbe, zgodbe prednic, ki živijo skozi mene, ženske, ki želijo biti videne in slišane. Na delavnici se resnično odkleneš in prične se aktiven ples, prepuščanje toku, raztapljanje zidov, ki jih prej nisi poznal. Resnično transformativna delavnica. Sedaj čutim kaj pomeni utelešena beseda (“in beseda je meso postala”), njena potentnost in želim izkušati. Toliko hvaležnosti je…” – Saša N.

“Čeprav se z ženskimi praksami v različnih oblikah srečujem že 10 let, sem bila včeraj od prvega do zadnjega trenutka globoko navdahnjena – nad tvojim vedenjem, znanjem, izkušnjami, predvsem pa tudi s strukturiranim načinom podajanja vseh teh modrosti. Ustvarila si neopisljivo stranje miru, zaupanja, ravnovesja, tudi miline, skozi katero je z neverjetno jasnostjo, pronicljivostjo in fokusiranostjo prehajala vsa ta globina tvoje biti in vedenja. Moja namera je bila, da postavim svoj (božanski) notranji princip in bila sem očarana, ker si me skozi vsak trenutek navdihovala skozi te neotipljive nivoje, še najbolj pa prav v tem aspektu – v tisti beli piki, znotraj jin črnine, ki moje dojemanje ženstvenosti postavi na povsem nov nivo znotraj mojega nenehnega vzpenjanja po spirali evolucije.” – Ajda R.

“Tvoja delavnica me je odprla v popolnoma novo zavedanje sebe kot ženske. Vedno sem se osredotočala na to, kako bolj razviti svoj ženski princip, na nego ženske seksualne energije, kako izražati ženske kvalitete in nisem vedela kaj počnem narobe, ti si pa v meni naredila totalni premik v zavedanju. Zdaj razumem zakaj nisem bila v svoji moči kot ženska, čeprav sem se toliko ukvarjala s seboj kot žensko. Zanemarjala sem svoj notranji moški princip in od moških pričakovala, da me bodo častili kot boginjo, jaz pa njih nisem častila kot bogove, ker nisem častila svojega notranjega moškega. Delavnica mi je popolnoma spremenila pogled na to, kaj pomeni biti ženska, kako avtentično izražati sebe kot žensko v svetu in predvsem, kako vstopati v svete odnose z drugimi ženskami in moškimi. Hvala za nepozaben dan.” – Brigita L.

“Jašina delavnica je v meni premaknila nekaj, zaradi česar sem dolgo živela v nekakšnem začaranem krogu frustracij in slabe vesti. Ugotovila sem, da se nisem niti približno zavedala, kako močno ves čas delujem po moškem principu; kako sama sebi nisem pripravljena dati prostora biti zares jaz, ker ta jaz ni zmožen biti ves čas v akciji. Dokler nam Jaša ni na svoj čudovito jasen in preprost način predala vsebin, ki jih je pripravila za nas, nisem niti pomislila da ne samo, da ni nič narobe, če nisem ves čas produktivna, ampak da tudi jaz, kot mati Narava, za svoje delovanje nujno potrebujem tudi tisti “neproduktivni” čas zase, zaradi katerega sem se prej ves čas počutila krivo. Odkar se poslušam in si dovolim umakniti vase, ko to potrebujem, sem seveda mirnejša, ampak tudi veliko bolj kreativna in usklajena s tokom Življenja. Kot vedno, Jaša – iz srca hvala, ker si.” – Aja Z.

“Delavnica je zastavljena premišljeno in dovršeno, da lahko hkrati sodeluješ na vseh ravneh svojega bitja. Teoretični del poteši razum, da se lažje sprosti in preda celoten proces višjemu vodstvu. Način predaje znanja je izkustven, sočuten in ljubeč in seže globoko do naših izvornih celic, ki se tekom delavnice (te in vseh drugih) prebujajo v vsem svojem potencialu. Hvaležna sem zate, da svoje življenje namenjaš služenju celoti. Zase lahko trdim, da mi tvoj obstoj, tvoje kreacije (v vseh svojih oblikah) bistveno olajšujejo proces spoznavanja sebe v vseh in vseh v sebi. Hvaležna sem, da se srečujeva vedno znova, v srcu, v praznini, v ljubezni, kjer smo vsi doma.” – Nataša P.

“Delavnica je bila za mene povsem nova izkušnja. Vzdušje je bilo sproščeno, energija v prostoru pozitivna, vse ženske pa prav posebne vsaka na svoj način. In vse med sabo povezane. Dobile smo veliko informacij, prehod iz teoretičnega v praktični del je potekal naravno in neopazno. Težko opišem občutke in premike znotraj sebe: pomirjenost, potem razbijanje srca, žalost, celo skrita jeza v meni je prišla na površje. In sprejela sem jo. Ta proces je trajal še nekaj dni po delavnici… bilo je kot, da bi se prebudila. Praktični del je bil zame magičen dogodek. Energija tako močna, da čutiš mravljince na koži… bila sem točno tam kjer sem morala biti in Jaša je ustvarila prostor, da občutim vse kar je moralo biti sprejeto. Hvaležna sem za to neprecenljivo izkušnjo.”- N.L.

KAKO SE PRIJAVIŠ NA ALKIMISTIČNO DELAVNICO ZA ŽENSKE

Alkimistična delavnica za ženske bo potekala v soboto, 1. junija 2024 in nedeljo 2. junija 2024 od 10.00 do 19.00 ure v prostorih Višje Vibracije v Ljubljani.

Cena dvodnevne delavnice ob zgodnji prijavi do ponedeljka, 20. maja 2024 je 222 eur, po temu datumu je redna cena delavnice 288 eur.

Prijaviš se tako, da izpolneš spletni obrazec, ki se nahaja na spletni strani https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-delavnica-za-zenske-posvetitev nato pa prejmeš vse napotke za zaključek svoje prijave in potrditev svoje udeležbe na delavnici.

Hvaležna sem za stik z boginjo in priložnost, da lahko preko prenosa zavesti njena notranja učenja prebujam tudi v drugih ženskah, ki čutijo klic, da jo utelešajo.

Veselim se prostora, ki ga bomo skupaj odprle.

Z ljubeznijo,
Jaša Gala

Izpostavljen dogodek

junij 2024
september 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Jun 01 - 02 2024
Zaključen!

Ura

10:00 - 19:00

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.