torek, 28 maja, 2024

V košarici ni izdelkov.

ALKIMISTIČNI KROG ZA ŽENSKE: Stvarjenje 7

ALKIMISTIČNI KROG ZA ŽENSKE: Stvarjenje

UMETNOST NOTRANJE ALKIMIJE

Vabljena na pomladne alkimistične ženske kroge namenjene globjemu utelešanju, prebujanju ustvarjalne energije, učenju kako notranje obvladovati ustvarjalno energijo ter svobodnem izražanju vseh aspektov svoje božanske ženske narave.

V pomladnem ciklu bom izvedla tri alkimistične kroge za ženske in sicer:

⦾ v soboto, 13. aprila 2024 ob 18.30 uri
⦾ v soboto, 18. maja 2024 ob 18.30 uri
⦾ v soboto, 15. junija 2024 ob 18.30 uri

Prijaviš se lahko na enega ali več terminov alkimističnih krogov tukaj https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-stvarjenje

PRAKSA UTELEŠANJA BOŽANSKE ŽENSKE NARAVE

Ženske smo po naravi stvarnice obdarjene s sposobnostjo utelešanja duha vendar smo skozi čas izgubile stik s svojo žensko modrostjo, ki spi v globinah našega telesa ter pozabile na izvor svoje ustvarjalne moči.

Ustvarjalna energija v naših maternicah se ponovno prebuja in nas kliče, da se spomnimo kako se povezati z njo, jo notranje obvladovati in ustvarjati iz pretoka. Ženski način ustvarjanja namreč temelji predvsem na naši sposobnosti čutenja, preobražanja in utelešanja energij.

Ženska, ki je globoko povezana s svojim telesom in se je naučila uravnovešati in preobražati notranjo energijo je ženska, ki je postavljena v svoji božanski moč ker ostaja energijsko pretočna, povezana z izvorom življenja ter odprta za ustvarjalni navdih ter proces zavestnega stvarjenja.

Alkimistične kroge za ženske sem ustvarila z namenom, da tudi druge ženske podprem v procesu spominjanja svoje božanske ženske narave, predam naprej sveta učenja, ki jo meni pomagajo utelešati ter se v opolnomočenosti ponovno povežemo v krog življenja.

KAKO POTEKAJO ALKIMISTIČNI KROGI

Najprej ustvarimo energijsko podporen prostor v katerem se lahko globje povežeš s svojim telesom in prebudiš svojo notranjo energijo ter preko različnih energijskih vaj vzpostaviš notranje ravnovesje nato pa te vodim v proces zavestnega stvarjenja.

Povežem se s teboj preko višjega jaza ter te preko uporabe različnih alkimističnih principov vodim globje v čustveno telo z namenom preobrazbe čustvene energije tako, da se ji naučiš držati prostor ter jo zavestno preobražati, kar je temelj notranje alkimije.

V nadaljevanju odprem prostor, da se tudi ti povežeš z višjo zavestjo in prejmeš vizije, ki se poskušajo uresničiti skozi tebe nato pa te preko arhetipskih zgodb vodim skozi proces utelešanja vizij tako, da postaviš sebe v energijo, ki je v resonanci z vizijo tvoje stvaritve.

Prostor energijsko podprem tako, da se proces manifestacije pospeši in v prostoru postavim energije tako, da se po zaključku utelešanja vizij vrneš nazaj v stanje notranje poravnanosti vendar na globji ravni utelešenosti kot prej.

Več o tem kaj vključujejo alkimističnih krogi si preberi tukaj https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-stvarjenje

KAKŠNE SO IZKUŠNJE UDELEŽENK ALKIMISTIČNIH KROGOV

“Ženski krogi so zame dragoceni, ker sem po dolgih letih hrepenenja po stiku z ženskami in žensko v sebi končno našla varen prostor, kjer lahko delim, izkušam, globoko čutim, utelešam, se soočam s svojo temo in svetlobo ter se učim z vsem tem živeti v danem trenutku. Na ženskih krogih se lahko brezpogojno sprostim vase, v vse, kar sem in vse, kar nisem ter sem ob tem podprta z neverjetno ljubečo, zdravilno žensko energijo. Lahko se svobodno izražam skozi zvok, gib in dih. V tej svobodi vsaka ženska pripomore k kreiranju neverjetne energije, ki vrača zaupanje, da je vse uredu, da sem ljubljena, podprta in – da nisem sama. Najbolj sem hvaležna, da po ženskih krogih zmorem ljubiti sebe in vse, kar je še globje.” – Monika J.

“Jašini ženski krogi so izkustvo Magije. Nekaj, v kar smo morda verjeli kot otroci, pa smo kasneje zaradi okoliščin na to pozabili. Ampak telo Ve in se Spomni. Skozi povezovanje z Višjo Zavestjo postopoma iz kroga v krog čutim, kako vse bolj stopam v stik z Božanskim. Moje telo se čedalje bolj zaveda, da to ni nekaj zunanjega, ampak nekaj, kar se rodi v meni, ko pripravim in negujem čas ter prostor za to. Vibracija na Jašinih krogih (in tudi drugih dogodkih) je tako zelo dragocena, saj omogoča, da lahko postajam(o) čedalje bolj pretočni, povezani in celi. Moje srce postaja izjemno odprto in ljubeče. Eden najlepših delov ženskega kroga je svobodno izražanje skozi gib, ples in glas, hkrati pa se lahko sproščajo v obliki različnih občutkov tudi blokade, ki jih je v družbi žensk varno izraziti, saj smo ves čas objete z Vseobsegajočo Ljubeznijo. Ta po krogu v obliki blaženosti in globoke povezave ostane in postaja z zavestnim usmerjanjem Energije v mojem življenju vse bolj in bolj Navzoča. Za vselej se mi spreminja dojemanje zemeljske človeške izkušnje in končno čutim v telesu to, kar sem od nekdaj vedela. Da sem čista Ljubezen in to niso več samo želje in besede, ampak človeško izkustvo Boginje na (Novi) Zemlji.” – Jasna M.

“Tvoji ženski krogi so magični. Tako hvaležna sem ti za prostor, ki ga ustvarjaš. Čutim, da sem v njem vedno podprta, da sem lahko vse kar sem, da lahko spustim vse kar me teži in se prepustim energiji, da teče skozi mene, prebuja v meni vse in si dovolim izraziti vse. Včasih ni lahko, ker se skozi prakse, ki jih izvajamo v meni prebudijo globoki občutki ampak v krogu najdem moč, da se soočim z njimi, jih prediham, izplešem in izpojem. To mi je tako sveto. Všeč mi je tudi, da nas na ženskih krogih povežeš v skupine in sodelujemo v procesu utelešanja skozi dotik, ples, glas. Ženska skupnost, v kateri je vsaka lahko to kar je in hkrati ni pomembno kakšna je, je tako zelo podporna zame.” – Kaja L.

“Prostor, ki ga odpreš za nas v krogu je tako čaroben. Poln je spominjanja in zavedanja, kako lepo je biti ženska. Ko smo samo skupaj, popolnoma prisotne, v tišini, plesu, petju… se res dogaja znotraj globoko zdravljenje. Hkrati tudi vedno dobim odgovore na čisto vsa vprašanja, ki se mi pred tem porajajo. Ob zaključku pa sem vsakič bolj ganjena. Hvala, ker si.” – Tanja Z.

KAKO SE PRIJAVIŠ NA ALKIMISTIČNI KROG

Prispevek za udeležbo alkimističnega kroga je 40 eur.

Prijavo na alkimistični krog za ženske oddaš preko spletnega obrazca, ki se nahaja na moji spletni strani https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-stvarjenje nato pa prejmeš napotke za plačilo s katerim dokončno potrdiš prijavo na dogodek ter si rezerviraš mesto na dogodku.

Napotke za pripravo na alkimistični krog prejmeš en dan pred dogodkom.

Veselim se naše magičnosti.

V hvaležnosti,
Jaša Gala

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 13 2024
Zaključen!

Ura

18:30 - 20:30

Cena

40 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.