Intenziv samospoznanja/gnoze 7

Intenziv samospoznanja/gnoze

Kakšna je v resnici naša realnost, izven naših prepričanj, misli, uma, brez naučenih percepcij? Kaj je življenje? Kdo sem jaz? Ste prebirali ali poslušali zgodbe drugih ljudi o duhovni prebuditvi in bi radi sami to doživeli? Če je temu tako vas vabimo na Intenziv samospoznanja.

Spoznanje sebe, na najgloblji ravni, je spoznanje Boga. To je skrivnost Gnoze, in tudi končni cilj Intenziva samospoznanja.Globoko občutena, empatična interakcija z drugo osebo je zdravljenje odnosa do sebe in odnosa do druge osebe. Ob brezpogojni prisotnosti, ki nas ne ocenjuje ali presoja, se tudi sami odpiramo do drugih in do sebe. Počutimo se varne izraziti vse, kar smo, občutke, misli, bolečine, strah, ta trenutek.

Izkušnja Intenziva nam daje:

 • samospoznanje in razumevanje bistva življenja
 • pristnejši občutek poslanstva in življenjskega smisla
 • večje zmožnosti globlje povezave z drugimi ljudmi, družino,partnerjem, prijatelji…
 • olajša zmožnost oprostiti sebi in drugim
 • moč preseči strahove in probleme
 • brezpogojno ljubezen, popolno sprejemanje sebe in drugih
 • mir in tišino uma- veselje, občutek sreče brez razloga…

Posamezniki, ki so spoznali samega sebe veliko hitreje napredujejo v svojem življenju na vseh področjih.

Intenziv samospoznanja je skrajšana verzija originalnega Intenziva Razsvetljenja avtorja Charlesa Bernerja. Največja sprememba je v temu, da so koani bolj prilagojeni energiji in zavesti skupine in se med Intenzivom spreminjajo.

Intenziv samospoznanja je vsebinsko prilagojen začetnikom ( posameznikom, ki prvič prihajajo na intenziv) in tudi izkušenim udeležencem intenzivov.Intenziv je dinamična tehnika duhovnega razvoja, ki spaja vzhodno in zahodno modrost v učinkovit sistem samospoznavanja.

Vsak Intenziv je po svoji naravi edinstven, enkraten in neponovljiv. Atmosfera in energija Intenziva posameznika vodi do sebe, ne glede na to, kaj doživlja.

Podpora vodje Intenziva in delo na sebi pomaga razstopiti lastno nevednost in ujetost v delovanje pogojenega uma. Tišina, odsotnost misli in globok občutek izpopolnjenosti omogoča uvid v lastno brezčasje svoje resnične narave.

Je ena od najhitrejših metod s katero lahko v kratkem času spoznamo svojo resnično naravo, ki ni pogojena, ki ni opisljiva…ki samo je. Čista zavest, brez objekta in subjekta.

V okviru Intenziva se bo izvajala tudi Kvantna Transmisija – energijski prenos čiste Zavesti, ki bo še dodatno aktivirala in poglobila proces samospoznavanja.

Intenziv je namenjen vsem iskalcem resnice, ki želijo spoznati svojo lastno nepogojeno naravo in so pripravljeni na to potovanje.

Namenjen je tudi posameznikom, ki so se že udeležili Intenziva in si želijo svojo izkušnjo še poglobiti.

Več o konceptu,ciljih, načinu dela in zgodovini Intenziva Razsvetljenja si lahko preberete na

https://www.slohipnoterapija.org/intenziv-razsvetljenja

Kraj:

Ljubljana

Datum:

sobota 17.12.2022 od 10.00 do 20.00 v Ljubljani

Cena Intenziva: 70€

Intenziv bo vodil Grega Gregorec.

Prijave sprejemam do zasedbe mest.

Prijave in informacije:

051/ 783-072 ali po e-pošti:

grega.gregorec@gmail.com

Datum

Dec 17 2022
Zaključen!

Ura

10:00 - 20:00

Cena

70 €

Lokacija

Ljubljana
Ljubljana
NOVA Alkimija

Organizator

NOVA Alkimija
Telefon
051/783-072
Email
grega.gregorec@gmail.com
Spletka
https://www.slohipnoterapija.org/

Predavatelj

 • Grega Gregorec
  Grega Gregorec

  Rojen je leta 1970, v Ljubljani. Od leta 1991 (udeležbe na prvem Intenzivu Razsvetljenja) se poglobljeno ukvarja z različnimi metodami samorazvoja in samopomoči, ter različnimi oblikami meditacij. Njegov način dela je celosten in integralen, v svojem delu združuje modrost in intuicijo vzhodnega pogleda na svet, ki jo učinkovito združuje z razumom in intelektom zahoda. Na svoji poti je bil v stiku z različnimi učitelji in učenji, katere celostno vključuje tudi v svoje terapevtsko delo. Vodi tudi različne delavnice in seminarje samorazvoja in samopomoči. Poučuje tudi različne oblike meditacij in prakse čuječnosti (mindfulness), individualno ali skupinsko. Svoje znanje nenehno dopolnjuje in nadgrajuje, tako doma, kot v tujini.

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.