četrtek, 25 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

"KO IMAJO ČAKRE ŽUR" Delavnica Shakti dance + izdelava energijske zapestnice - KRANJ 7

“KO IMAJO ČAKRE ŽUR” Delavnica Shakti dance + izdelava energijske zapestnice – KRANJ

Delavnica Joge plesa – Shakti dance ®

“KO IMAJO ČAKRE ŽUR”

PLES ČAKER in izdelava ENERGIJSKE ZAPESTNICE iz KRISTALOV

KRANJ sobota 8.6.2024 / 9.00-12.00 (Prana Joga center)

Opening your chakras and allowing cosmic energies to flow through your body will ultimately refresh your spirit and empower your life.” (Barbara Marciniak)

Jaaaa…. tukaj je že zadnja, ZAKLJUČNA delavnica te sezone, ki pa bo prav posebna, primerna za vse tiste, ki ste bili z nami na celoletnem potovanju čaker, kot tudi tiste, ki boste z nami prvič.

Tokrat bomo naše telo, um in duha PREVETRILI NA VSEH NIVOJIH.

S plesom, gibanjem, glasbo in meditacijo bomo pospešili delovanje VSEH 8. ČAKER in se v vsakdan vrnili PRETOČNI in HARMONIZIRANI. Popolnoma se bomo energijsko prevetrili in napolnili s svežo pravno (življenjsko energijo). Nov tok, ki bo stekel skozi nas, nam bo odstiral nova obzorja in nas opolnomočil na nadaljni življenjski poti.

Da bomo podprti tudi v bodoče, pa si bomo po koncu Shakti danca® izdelali še – ENERGIJSKO MAKRAME ZAPESTNICO S KRISTALI. Prav vsak kamenček na njej bo skrbno izbran, skupaj bomo kristale prečistili, jih uglasili in poskrbeli, da bodo podporni za nas, na vseh nivojih.

KAJ Z DELAVNICO DOBIŠ:

 •  čudovito plesno – gibalno doživetje,
 •  notranjo umiritev,
 •  čas namenjen tebi,
 •  energijsko pretočnost telesa,
 •  ustvarjalni odklop,
 •  energijsko zapestnico z 8 kristali,
 •  obred prečiščevanje in uglasitve kristalov,
 •  podporno okolje podobno mislečih,
 •  odkritje novih delov sebe,
 •  gibalno meditacijo, ki odpravlja tvoje blokade tudi doma.

Pridruži se nam in se podpri na vseh nivojih. Dovoli, da te Shakti dance® zapelje…

Kaj pa je Shakti in kaj Shakti dance?

Shakti je primarna vibracija življenja, je tok življenja samega, lahko bi rekli tudi – DIH ŽIVLJENJA. Gre za silo manifestacije, ki oživlja vse. Shakti dance® pa je stičišče, kjer se srečata joga in ples, kjer se pravzaprav ples spremeni v jogo. Preko prakse spodbudimo pretok prane v telesu, kar dosežemo z osmimi skrbno načrtovanimi frazami prakse (uglasitev, raztezanje, vodeni ples, prosti ples, sprostitev, meditacija v gibanju in tišini ter zapiranje). Gre za kombinacijo ritmičnega gibanja, dihanja in mentalne osredotočenosti. Vse Shakti dance® seanse so namenjene ​​umiritvi uma, da lahko ob koncu vadbe koncno preživimo trenutek ob poslušanju lastne tišine.

Verjemite Mi, vsaka Shakti dance delavnica je nežna, subtilna, globoka, strastna, divje, igriva, vesela in hkrati zdravilna. Skrbno načrtovanih 8 faz vadbe, poskrbi, da se sprosti še tako napeto telo in um. Shakti dance ni le vadba, je resnično globoko notranje doživetje, ki polni in napaja.

Ne boj se, za delavnico ni potrebno nobeno predznanje. Potrebuješ le joga podlogo, povštrček za podporo pri sedenju, flaško vode, kakšen šal in željo po stiku s sabo. Za vse ostalo poskrbim jaz.

Delavnico vodi: Katarina Ferlin, certificirana učiteljica Joge plesa in Shakti danca® in ustvarjalka pri Stringbystring (vozličkarije).

PRISPEVEK:

 • 25 EUR za Shakti dance – prvi 2 uri,
 • 48 EUR skupaj z izdelavo makrame zapestnice – 3 ure.

Prijave na: ferlin.katarina@gmail.com (do zapolnitve prostih mest).

Lahko preveriš tudi moj FB in IG profil, ter FB dogodek s tem dogodkom.

Srčno dobrodošli!

Katarina

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.