torek, 25 junija, 2024

V košarici ni izdelkov.

Meditacijski odmik, ki napolni tvoj energijski sistem 7

Meditacijski odmik, ki napolni tvoj energijski sistem

Vabim te, da se nam pridružiš na vikend odmiku, ki bo potekal v terminu 24.5. – 26.5.2024 na energijsko močni in podporni lokaciji v severni Primorski.

Vabim te, da si vzameš čas in ga podariš sebi.
Čas, da se za kratek čas odklopiš od hitrega vrveža vsakdanjika, čas kjer zopet najdeš ravnovesje med svojim telesom ter svojo dušo ter
čas, kje se boš v podpornem okolju zopet povezal/a s seboj in si povrnil/a energijo za nove zmage v vsakdanjiku.

Program je sestavljen tako, da te usmerja nazaj k tebi, v tvoje srce, da se ponovno povežeš sam/a s seboj in napolniš ter se naučiš tudi kako potem sam/a polniti celoten svoj energetski sistem v vsakdanjiku iz udobja svojega kavča.

Vsak udeleženec na delavnici o kristalih prejme tudi svoj poseben kristal za izvajanje ritualov, eliksirjev in esenc, skozi izdelovanje katerih vas bo s svojim znanjem popeljal Grega Kraljevski

kaj potrebujem prinesti s seboj na odmik?
– na odmik prinesi svoje nihalo, ker ga boš potreboval/a pri praktični delavnici dela z nihalom.
– meditativno blazino, podlogo, flašo za vodo, ter spalno vrečo, morda povšter v kolikor ga potrebuješ.

Vsa ležišča v prijetnem, enostavnem in lesenem ambientu so skupna z možnostjo postavitve lastnega šotora. Hrana bo veganska, poskrbljeno bo tudi za brezglutensko dieto.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest – število mest je omejeno.
Naslov za prijavo in informacija: mocdiha222@gmail.com

Kotizacija: 229€, s plačilom avansa 70€ (nepovratna sredstva) na račun društva.

PROGRAM:

PETEK 24.5.2024
– 17h prihod na lokacijo in namestitev
– 18h spoznavni krog
– 19h vodena meditacija – aktivacija kode samozdravljenja
– 20h večerja

SOBOTA 25.5.2024
– 6.30 bujenje
– 7.00 čuječa, bosonoga hoja po travi
– 7.15 meditacija čiščenja in polnjenja energetskih sistemov
– 8.00 zajtrk in prosti čas
– 9.15 praktična delavnica dela z nihalom, ter čiščenja in polnjenja svojih energetskih sistemov
– 12.00 budistična meditacija, hoja – sede
– 14.00 kosilo in prosti čas
– 16.00 praktična delavnica o splošni uporabi, čiščenju in informiranju kristalov ter izdelavi kristalnih eliksirov in esenc(Grega Kraljevski)
– 19.00 kvantna transmisija
– 20.00 večerja

NEDELJA 26.5.2024
– 6.30 bujenje
– 7.00 čuječa, bosonoga hoja po travi
– 7.15 vodena meditacija
– 8.00 zajtrk in prosti čas
– 9.15 štiri urno mistično popotovanje “KLIC SRCA” kakao ceramonije z zvočno terapijo (Dr. Albinca Pesek in Tadeja)
– 13.00 meditacija za krepitev eteričnega telesa
– 14.00 kosilo in prosti čas
– 16.00 zaključni krog
– 17.00 zaključna pogostitev

KDO SMO:

*** PRAKTIČNA DELAVNICA OSNOV DELA Z NIHAOM IN MEDITACIJE – Jana Soban

Jana Soban se ukvarja predvsem s terapevtskim delom odstranjevanja entitet, bioterapijo ter s čiščenjem škodljivih sevanj, ter drugih anomalij v prostorih. Sama že več let intenzivno prakticira različne vrste meditacij. Zanima jo predvsem budistična meditacija, katero poglablja v budističnih samostanih, intenzivih vipassane ter ostalih intenzivih.
Na praktični delavnici dela z nihalom vas bo naučila osnov kako uporabljati nihalo, ter priti do določenih odgovorov, ter tehnike s katero si boste lahko pomagali napolniti svoje energijske sisteme – čakre.
Meditacije, katere bo vodila so mešanica od procesnih, do budističnih, vse pa vas bodo napolnile ter umirile um.

**** PRAKTIČNA DELAVNICA O UPORABI KRISTALOV – Grega Kraljevski ****

Grega Kraljevski se s kristali ukvarja od svojega sedmega leta. Zaradi kristalov je prepotoval pol sveta, svoja znanja in spoznanja pa z veseljem deli z drugimi. Že kot trinajstletnik se je izučil za brusilca dragih kamnov in postal najmlajši brusilec dragih kamnov v Sloveniji, pri 14-ih pa se je z očetom prvič odpravil na specializiran sejem, kjer je prodajal kristale. Skozi leta je ugotovil, da kristali nimajo le zunanje lepote, temveč tudi notranjo, z njimi naj ravnamo kot z živimi bitji in  jim dajajmo dobro, le tako nam bodo dobro tudi vračali, nas polnili z energijo ter nam pomagali lajšati tegobe. Trenutno se ukvarja z odpiranjem kristalne doline – že ime samo pove, da bo to neverjeten  prostor, kjer se boste lahko v naravnem okolju gozdov in izvirske vode napolnili tudi z energijo kristalov.   Na tri urni praktični delavnici vam bo skozi predavanje ter rituale, katere boste izvajali podučil o splošni uporabi kristalov, čiščenju kristalov, tudi o pripravi zdravilnih eliksirov ter esenc, govora pa bo tudi o tem kaj znanost pravi o kristalih.

**** “KLIC SRCA”, KAKAVOVA CEREMONIJA IN ZVOČNA KOPEL – Dr. Albinca Pesek & Tadeja Škorja ****

Pozdravljene,
Tadeja in Albinca se zelo veseliva naše skupne ceremonije v okviru vašega retreata. Delale bomo s sveto rastlino učiteljico kakavom in zvokom. Namen obreda je ustvariti varen, sveti prostor, v katerem si vzamete čas zase, se sprostite, v katerem lahko slišite same sebe, svoje resnične notranje vzgibe in želje. Namen ženskega kroga je skozi potovanje s kakavom in zvokom najti tisto notranjo tišino ob ljubeči, prijateljski podpori, v kateri lahko poslušamo svoj notranji glas, svoja avtentična čustva in prejmemo duhovno vodstvo.
Majevska legenda pravi:”Ko bo ogroženo ravnovesje med človekom in naravo  in bo človeštvo skrenilo s poti, se bo kakav znova vrnil iz tropskega deževnega pragozda, da nam pomaga odpreti in ozdraviti naša srca.”

KAKAV – Tadeja Škorja: Že kot otrok je imela odprt kanal sanjanja in tako doživljala druge svetove. Prek ezoteričnih znanj je nadgrajevala nivoje znanja in čutenja. Njeno ozadje zajema 12 let dela in praks v šamanizmu: 7 let dela s šamanom iz Južne Amerike kot njegova desna roka, trening pri cacao šamanki Rebeki Shaman, spoznavanje najstarejših duhovnih kultur različnih kontinentov, trening sanjanja, delo s svetimi rastlinami učiteljicami in povezovanje z našim lastnim izročilom: evropskim šamanizmom. Trenutno dela z raznimi šamanskimi učitelji (utelešenimi in neutelešenimi), vodi ženske kroge in ceremonialne prostore.
Delo z rastlino učiteljico cacao izvira od Majev. Za Maje je bil spirit kakava, boginja Ixcacao, eno najmočnejših božanstev. Za ceremonijo bomo uporabile presen, organski, ceremonialni kakav. Obredni kakav vas popelje k vratom v srce, v spiritualno realnost, vendar vas ne potisne skozi vrata kot ostale rastline učiteljice, temveč vas nežno povabi na potovanje v zavesti, če se mu odločite slediti. Rastlina cacao je poznana kot odpiralka srca.
Ni nujno, da vas bo boginja Ixcacao odpeljala tja, kamor pričakujete. Lahko pa ste prepričane, da vas bo odpeljala točno tja, kamor potrebujete iti. Pustite se presenetiti.
www.arianasyard.com
Facebook in Instagram: Ariana’s Yard – Cacao Delight / Arianino dvorišče – slastni kakav

ZVOČNA KOPEL – Albinca Pesek: Abinca je glasbenica, glasbena pedagoginja, profesorica, avtorica osnovnošolskih učbenikov za glasbo, zvočna in plesna terapevtka. Svoje življenje je posvetila svoji ljubezni do glasbe, je prava zakladnica dolgoletnih izkušenj dela z zvokom, kar je čutiti skozi vse njeno delo in igranje. Na našem srečanju nas bo popeljala na potovanje z zvokom.  Zdravljenje z zvokom je eno najstarejših zdravljenj v zgodovini, njegove pozitivne učinke danes potrjuje tudi sodobna znanost. Znano je, da so skozi vso zgodovino uporabljali zvok z namenom, da bi dosegli spremenjena stanja zavesti.
Zdravljenje z zvokom temelji na predpostavki, da je tudi telo skupek vibracij, ki se ob bolezni »razglasi« in izgubi svoj ritem. Da bolje razumemo zdravljenje z zvokom, nam pomaga zavedanje dejstva, da vse stvari v vesolju vibrirajo: atomi, celice, vsa živa materija. Izbrani zvočni valovi vstopijo v telo in znova vzpostavijo uravnoteženo valovanje v organizmu tam, kjer se je zaradi bolezenskih stanj le-to spremenilo. Vibracija oziroma zvok obstoja v slišni ali neslišni obliki (ultrazvok, infrazvok).
Nekaj več kot desetletje se sproščanje in zdravljenje z gongi in drugimi tako imenovanimi holističnimi glasbili vedno bolj uveljavlja tudi v Sloveniji. Priča smo naraščajočemu številu posameznikov, ki jim sproščanje z gongi pomaga pri premagovanju vsakdanjih stresov in z njimi povezanih zdravstvenih težav ter pri vzpostavljanju psihofizičnega ravnovesja.

Home 1


Fb: Albinca Pesek

PRAKTIČNA DELAVNICA O UPORABI, ČIŠČENJU TER INFORMIRANJU KRISTALOV – Grega Kraljevski

Grega Kraljevski se s kristali ukvarja od svojega sedmega leta. Zaradi kristalov je prepotoval pol sveta, svoja znanja in spoznanja pa z veseljem deli z drugimi. Pri 13-ih se je izučil za brusilca dragih kamnov in postal najmlajši brusilec dragih kamnov v Sloveniji, pri 14-ih pa se je z očetom že prvič odpravil na specializiran sejem, kjer je prodajal kristale. Skozi leta je ugotovil, da kristali nimajo le zunanje lepote, temveč tudi notranjo, z njimi naj ravnamo kot z živimi bitji in  jim dajajmo dobro, le tako nam bodo dobro tudi vračali, nas polnili z energijo ter nam pomagali lajšati tegobe.

Izpostavljen dogodek

junij 2024
september 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Maj 24 - 26 2024
Zaključen!

Ura

17:00 - 18:00

Cena

229 €

Več info

Več

Organizator

Moč Diha
Moč Diha
Telefon
031 607 933
Email
janasoban222@gmail.com
Spletka
https://mocdiha.com/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.