četrtek, 25 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

Potovanje v SRCE 7

Potovanje v SRCE

Z zavestnim usmerjanjem pozornosti se bomo odpravili na potovanje v svojo podzavest, v svojo ranljivost in jo s sočutjem pripeljali v svojo zavest z nemenom, da jo lahko sprejmemo kot enakovreden del sebe. Tokrat bo potoval naš notranji otrok, ponudili mu bomo varen prostor, da se izrazi v vseh aspektih, tako opolnomočenih kot ranjenih. Zastavljeni cilji našega srečanja:

 

  • Ozavesčanje miselnih prepričanj, ki hranijo naša bolečinska jedra, na katerih se hrani osebnost in kaj pravzaprav so bolečinska jedra, od kje izvirajo, kako se nasičijo v našem otroštvu;
  • Prevzeti odgovornost za svoja bolečinska jedra, nevtralizirati bolečino skozi orodje ljubezni;
  • Se soočiti s svojo ranljivostjo in jo sprejeti kot svojo zaveznico na poti raziskovanja samega sebe.

Dogodek je sestavljen iz treh glavnih delov, znotraj katerih bo vodenje potekalo intuitivno, delim le nekaj usmeritev, da se lahko razum lažje sprosti v proces.

  • V prvem delu srečanja se bomo soočili z najbolj pogostimi miselnimi vzorci, ki hranijo bolečinska jedra in s tem krepijo energijske blokade v našem energijskem polju. Na kratko bomo spoznali tudi kaj bolečinska jedra so in čemu služijo. Prostor bo odprt tudi za morebitna vprašanja udeležencev.
  • Drugi del bomo začeli s kakav ceremonijo, ki jo bo ob spremljavi šamanskega bobnanja vodil Nejc Popović. Vzpostavili bomo globji stik s svojim notranjim otrokom in mu omogočili varen prostor, da lahko pride v polnosti do izraza. Sledila bo osvoboditev skozi gib, čustvena sprostitev (oz. emotional release), preko katere bomo iz našega polja sprostili vso nakopičeno bolečino. Na lahkoten način se bomo poslovili od miselnih prepričanj, ki nam ne služijo več in se zahvalili za izkušnje, ki so nas pripeljale do točke, na kateri smo sedaj. Vsaka pot je skrbno zasnovana, da v danem trenutku prejmemo točno to, kar potrebujemo. Bolečina vedno služi svojemu namenu.
  • V tretjem delu se bomo spustili v praznino, v sveti prostor srca, z namero, da se še globje utelesimo. Z življensko energijo bomo zapolnili prostor, ki smo ga naredili s sprostitivijo v prvih dveh delih. Ta del bo namenjen prenosu izvorne energije in bo voden s strani vaših višjih jazov. Vsak bo v danem trenutku prejel toliko kot zmore in kolikor je pripravljen sprejeti.

Po našem srečanju sledi glavni del dogodka. Naše energijsko polje bo transformirano, zato bomo v dneh oz tednih po dogodku priklicali izkušnje, ki bodo predstavljale priložnost, da skozi življenje delujemo drugače, v skladu z ljubeznijo in dokončno integriramo dele sebe, ki smo jih bili na dogodku pripravljeni ozavestiti. V tem delu se skriva pravi namen dogodka, ki od nas zahteva zavezanost procesu.

 

KDO SEM, KO SEM NATAŠA:

Že vse od otroštva življenje dojemam na drugačen način kot ljudje okoli mene, čutim namreč vse, kar ni izrečeno in spontano prehajam med različnimi stanji zavesti, česar takrat še nisem razumela. Nekaj let nazaj sem doživela nenadno prebuditev Kundalini (življenjske) energije. Sledilo je večletno obdobje čiščenja fizičnega in vseh ostalih energijskih teles, kar je posledično vodilo v ponovno vzpostavitev povezave s svojim višjim jazom, ki me danes uspešno vodi na poti utelešenja na Zemlji.

Hvaležna sem za svoje izkušnje, skozi katere se urim v zavestnem prehajanju med različnimi stanji zavesti in v sebi združujem vse ravni svojega obstoja. Opustiti moramo vse navezanosti različnih oblik in se enostavno prepustiti toku življenja. To nas navsezadnje pripelje v srce, kjer sem sama najraje.

 

KDO JE NEJC:

Z Nejcem sva se oba udeležila delavnice Shamanic Heart Healing® in v trenutku ugotovila, da se že poznava. Zase pravi, da ga zanima prav vse, saj je verjetno vse nekoč že počel. Rad raziskuje različne svetove in odstira zavese mistike. Največji izziv in učenje mu predstavlja vloga očeta in moža. Motivira ga namera biti vsak trenutek boljši človek, mož in oče. Ima izjemen občutek za boben in ritem nasploh. S šamanskim bobnanjem ustvari pogoje za lažje potovanje in prehajanje med različnimi svetovi in tako lažje prehajanje med različnimi ravnmi našega obstoja. Veselim se njegove udeležbe na dogodku, ko bomo ob njegovih ritmih šamanskega bobna iz našega polja sprostili vse, kar nam več ne služi.

V primeru, da bi se na potovanje z nami odpravil/a tudi ti, se nam pridruži na dogodku, ki bo 7. 4. 2024 ob 17:00 v prostorih Višje vibracije. Veselim se vsakega, življenje je lahko (tudi) igrivo, navsezadnje smo vsi otroci.

Prispevek za udeležbo na dogodku je 44 EUR.

Prijave sprejemam na elektronskem naslovu do petka, 5. 4 .2024 : natasa.percel@gmail.com

Dogodek organizira Studio Arthur.

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 07 2024
Zaključen!

Ura

17:00 - 19:30

Cena

44 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.