četrtek, 25 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

PRIMORDIAL MYSTICAL SOUND & SPINAL ATTUNEMENT 7

PRIMORDIAL MYSTICAL SOUND & SPINAL ATTUNEMENT

Hej,

Pridruži se nama na utelešenju kreativnosti, prisotnosti & odpiranju toku in magičnosti življenja skozi gib – ples – in Spinal Attunement metodo.

SHEI bo prvič po desetih letih ponovno na domačem odru v Sloveniji, premierno pa boš prav tako lahko izkusil/a revolucionarno, napredno in pospešeno Spinal Attunement metodo.

 

Izkušnjo sestavljata 2 dela – najprej se povežeš s svojim telesom in bitjem skozi globok trip frekvenc in glasbe. Etnični, mistični in starodavni zvoki, prepleteni z različnimi žanri elektronike, te bodo skozi gib in ples vodili v umirjenost telesa in uma med Spinal Attunement seanso, ki jo bo prav tako zvočno pospremila SHEI, izvedla pa jo bo Kaja.

Vsak udeleženec pred dogodkom izpolni vprašalnik
Cena dogodka je 65 eur

Prijava na

kaja.pogacar@gmail.com

Spinal Attunement™ je napredna, večdimenzionalna in pospešena metoda, ki združuje Vzhodna in Zahodna znanja, modrosti in ezoterične nauke.

Deluje preko hrbtenice in perifernega živčnega sistema. Z nežnim spinalnim dotikom preko čaker, meridianov, nadijev, simpatetičnih in parasimpatetičnih prehodov na fizičnem telesu in energetskem polju nežno odstranimo fizične, mentalne, čustvene in spiritualne blokade. Zgolj s tem ko poslušamo in se nežno odzivamo na spinalni dih, dopustimo, da energija in dih preko hrbtenice ponovno stečeta. Z metodo lahko natančno določimo vzrok fizičnih simptomov, razširimo svojo življenjsko energijo, prebudimo naravno zdravilno inteligenco telesa, da se vrnemo nazaj k naši naravni homeostazi, lastni notranji modrosti in poravnavi z izvorom. Spinal Attunement ni kundalini aktivacija, vendar ko je naša hrbtenica energetsko pretočna, kundalini energija organsko steče.

Kaja je izvajalka Spinal Attunement™ metode in certificirana učiteljica Integralne transformacijske hatha in vinjasa joge. Dokončala je prvo stopnjo De-armouring treninga, kjer je doživela spontano aktivacijo – prebujenje – in rodila Golden Quantum Attunement; vibracijsko tehnologijo, ki deluje na čakre z uporabo različnih barv žarkov, krožnega gibanja in toka za aktiviranje telesa in celic. Njeni darovi so telesna jasnočutnost in jasnospoznavanje, kar ji omogoča, da drži globoke transformativne prostore, da zaživiš opolnomočeno dušno vodeno življenje.

SHEI (znana tudi kot Madhu) je DJka, ki si s svojimi seti vedno prizadeva povedati zgodbo. Različne kulture združuje v skrivnostno mistično mešanico; raziskovanja stanj in čustev. Z zvokom in frekvenco se ukvarja in raziskuje že zadnjih 11 let, tudi v terapevtskem smislu, saj je zvok prvobitna energija, iz katere izhaja vse ostalo. Meditacijske seanse ali tako imenovani zvočni tripi, so kreirani na specifičen način, da zbudijo želeno stanje, v katerem lahko pride do sprememb izkušanja in bivanja.

IG itzshei & kayapoga

kaja.pogacar@gmail.com

Datum

Jun 08 2024
Zaključen!

Ura

17:00 - 20:00

Cena

65 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.