petek, 12 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

SKUPINSKA ENERGIJSKA TRANSMISIJA: Nova Zemlja 7

SKUPINSKA ENERGIJSKA TRANSMISIJA: Nova Zemlja

AKTIVACIJA VIŠJE ZAVESTI

Vabljen/-a na pomladne skupinske energijske transmisije namenjene dvigu vibracije, razvoju zavesti in podpori pri prehodu v višjo dimenzijo bivanja.

V pomladnem ciklu bom izvedla tri skupinske energijske transmisije in sicer:

⦾ v petek, 19. aprila 2024 ob 19.30 uri
⦾ v petek, 24. maja 2024 ob 19.30 uri
⦾ v petek, 21. junija 2024 ob 19.30 uri

Prijaviš se lahko na eno ali več terminov skupinskih energijskih transmisij tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-skupinska-energijska-transmisija-nova-zemlja

PREBUJANJE NAŠE VEČDIMENZIONALNE NARAVE

Človek je večdimenzionalno svetlobno bitje, ki obstaja v vseh dimenzijah hkrati vendar je zaradi kolektivnega padca zavesti v določeni fazi evolucije zavesti izgubil stik z višjimi dimenzijami in aspekti sebe v višjih dimenzijah ter skozi čas vedno bolj izgubljal stik s svojo izvorno naravo.

Kolektivno smo pozabili, da smo v svojem izvoru svetlobna bitja ter začeli verjeti, da je naš obstoj vezan zgolj na fizično dimenzijo ter tako svojo zavest omejili na majhen spekter resničnosti v kateri življenje izkušamo skozi prizmo ločenosti ter notranjo praznino, ki je posledica izgube stika z izvorom poskušamo zapolniti preko zunanjega sveta.

Zdaj pa se pod vplivom energijskih sprememb, ki vplivajo na naš celoten sončni sistem v nas ponovno prebuja spomin o naši izvorni naravi. Kvaliteta sončne svetlobe, ki omogoča življenje na Zemlji se spreminja tako, da višje frekvence, ki se prenašajo preko sočne svetlobe prebujajo dodatne vijačnice DNK, ki do sedaj niso bile aktivirane.

Prebuja se naša večdimenzionalna DNK, ki odklepa našo večdimenzionalno zavest ter nam tako odpira prostor za zavesten prehod v višje dimenzije bivanja. V temu procesu se spominjamo aspektov duše iz višjih dimenzij z namenom, da jih integriramo in utelesimo višjo zavest.

Skupinske energijske transmisije potekajo v obliki notranjega potovanja in so zasnovane tako, da te podprejo v procesu nadgradnje tvojega energijskega sistema, ti pomagajo sinhornizirati vsa svoja energijska telesa z višjo zavestjo in se zasidrati v višjo dimenzijo bivanja.

Več o tem kako potekajo skupinske energijske transmisije si preberi tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-skupinska-energijska-transmisija-nova-zemlja

KAKŠNI SO UČINKI SKUPINSKIH ENERGIJSKIH TRANSMISIJ

Učinek skupinskih energijskih transmisij je odvisen od tvojih potreb ker je višji jaz tisti, ki določa v kakšni meri bo energijski sistem sprejel energijo, kako te bo vodil skozi potovanje in kateri aspekti duše bodo aktivirani v procesu potovanja.

Prvi obiski skupinskih energijskih transmisij običajno aktivirajo proces čiščenja fizičnega telesa in sproščanje energijskih blokad v fizičnem telesu tako, da je energija bolj usmerjena v uravnovešanje na fizični ravni, v nadaljevanju, ko se fizično telo prečisti se začne bolj čistiti psihično telo in se učinki izražajo predvsem v sproščanju čustvenih blokad in preobrazbi prepričanj.

Bolj kot je prečiščeno fizično, čustveno in mentalno telo večja je kapaciteta posameznika, da potuje med dimenzijami tako, da v nadaljnih fazah skupinske energijske transmisje služijo predvsem prebujanju dušnih zapisov, spominjanju svoje izvorne narave ter utelešanju nezemeljskih aspektov duše.

Z rednim obiskovanjem skupinskih energijskih transmisij energijski sistem posameznika postaja vedno bolj pretočen, posameznik se privadi na visoke frekvence in, posameznik začne izkušati vedno globja stanja zavesti in doživljati blažen občutek povezanosti s celotnim stvarstvom.

KAKŠNE SO IZKUŠNJE UDELEŽENCEV SKUPINSKIH ENERGIJSKIH TRANSMISIJ

“Hej Jaša! Včeraj se je nekaj močnega dogajalo, kar čutim se danes:) Odprla sm se celemu procesu vodenja, bila osredotočena in zato sem začutila razbremenitev srca, uspelo mi je razbliniti občutek krivde, na koncu sem prisla do zelo močnih vibracij v telesu in zlitje v enost, ki je kar trajalo. Čutila mir, radost, ljubezen. Zato, neizmerno hvala ti, še enkrat.” – Tjaša G.

“Hej Jaša, še pod včerajšnim vtisom, bi se ti rada zahvalila za tako čudovito transmisijo. Hvaležna sem, da me je univerzum pripeljal do tebe, in da sem imela to priložnost, da sem lahko bila in sem del te izkušnje. Zame je bila izkušnja zelo močna, in še nikoli nisem doživela tako močne energije zdravljenja in povezanosti s sabo, mojim višjim jazom ter energijam okoli mene. Dogajajo se mi zelo pozitivne spremembe, ki jih čutim znotraj sebe. Hvala ker si, in ker ustvarjas prostor, kjer se lahko najdemo in začutimo kdo resnično smo.” – Petra T.

“Skupinska energijska transmisija je bila zame neverjetna izkušnja. Pomagala mi je razrešiti nekatera vprašanja, zakaj se mi določena stvar v življenju dogaja in mi pomagala ozavestiti določene dele nezavednega. Na energijski transmisji je bilo zelo sproščeno vzdušje, energija v prostoru pa izjemno pozitivna in zelo pomirjajoča. Hvaležna iz srca.” – Tamara P.

“Hvala za vse energijske transmisije, ki me delajo še bolj zavestno. Čutim, kako se osrediščam in sem bližje svojemu poslanstvu. Hvala za vso tvojo ljubezen in odprtost, ki je prišla ravno v trenutku, ko sem to najbolj potrebovala. Ob vsem tem turbolentnem dogajanju se počutim tako svobodno kot še nikoli, zaupam v ta trenutek in prihodnost, spuščam obsodbe in hvala ti za krila, ki mi počasi rastejo nazaj.”- Silvija J.

“Draga Jaša, moram reci, da je bila zame to ena zelooooo lepa izkusnja in da se mi je zacelo ze v ponedeljek dogajati in vse dneve do cetrtka… v cetrtek pri tebi pa sem dozivela tako radost, da sem skoraj zajokala od radosti. Hvala za potovanje. ” – Tatjana T.

KAKO SE PRIJAVIŠ NA SKUPINSKO ENERGIJSKO TRANSMISIJO

Prispevek za udeležbo skupinske energijske transmisije je 40 eur.

Prijavo na skupinsko energijsko transmisijo oddaš preko spletnega obrazca, ki se nahaja na moji spletni strani https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-skupinska-energijska-transmisija-nova-zemlja nato pa prejmeš napotke za plačilo s katerim dokončno potrdiš prijavo na dogodek ter si rezerviraš mesto na dogodku.

Napotke za pripravo na skupinsko energijsko transmisijo prejmeš en dan pred dogodkom.

Veselim se naših nadaljnih skupnih potovanj.

V hvaležnosti,
Jaša Gala

Datum

Jun 21 2024
Zaključen!

Ura

19:30 - 21:30

Cena

40 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.