petek, 19 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

srečanje Biserčki Tolmuna 7

srečanje Biserčki Tolmuna

enourno ONLINE srečanje Biserčki Tolmuna

nedelja 10.3. ob 19:00

Obstajajo vprašanja in obstajajo odgovori. Vsak od nas je poseben biser, ki zasveti v nekem trenutku.

Moderator: Igor Gregorc

 

Qi je vsepovsod. Qi prežema vse in vsakogar. Qi je življenjska sila, ki nas poganja, ohranja, obnavlja, prenavlja. To potrjuje tudi sodobna kvantna fizika. Vse je energija, vsepovsod je energija, tudi v informacijah, spoznanjih, izkušnjah in modrostih.

Ko se trdno snov razdeli na najmanjše delce, v njih ni prav nič trdnega ali fizično oprijemljivega, ne da se jih zagrabit, ker so samo nevidna energija. Osnovni »gradnik« vsega v nas, v naravi in v vsemirju, v vesolju, vse je energija, ki vsebuje sporočila. Kot se jasno izrazi zdravilec Nan Liu: »Vse, kar se pojavi v fizičnem svetu, je vedno povezano z energijskim tokom na nevidni ravni.«

Človek je družabno bitje. Sodobne psihološke znanosti potrjujejo, da je druženje potrebno za ohranjanje psihofizičnega zdravja. Ni pomembno ali se z nečem strinjamo ali ne. Pomembno je, da prisluhnemo, da razmislimo, da v sebi ocenimo. Na ta način se gradi energijska stabilnost, stabilnost čustev, kar posredno deluje na kvaliteto vseh treh Dan Tienov. Zato Qigong ni samo izvajanje določenih gibov, določenih slik, Qigong je celostno urjenje, je psiho-fizično energijsko življenje.

V našem društvu se trudimo gojiti celostni vidik Qigong/Tai Chi-ja. V ta namen so nastala ONLINE srečanja Biserčki Tolmuna, kjer nam svoje misli, svoja spoznanja o dečkih nekega življenja predstavi eden izmed nas. Vsi se na ta način bogatimo, a vsak na svoj način, saj je nadvse pomembno tisto »notranje premlevanje« na podano tematiko.

 

Pridružite se nam na enournem ONLINE srečanju Biserčki Tolmuna. Naš marčevski gost, član našega društva, je nadvse zanimiva oseba: je velik ljubitelj narave, njegov poklic je tesno povezan z naravo in je nosilec mojstrske stopnje 4 DAN v aikidu, energijski borilni veščini, ki jo vadi že dobrih 30 let. Zanimivo bo, vabljeni.

 

Več ljudi več ve. Na izkustvih se učimo, preko spoznanj bolje zorimo.

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Mar 10 2024
Zaključen!

Ura

19:00 - 20:00

Lokacija

Online

Zadnji članki

Novi izdelki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.