torek, 25 junija, 2024

V košarici ni izdelkov.

srečanje Biserčki Tolmuna 7

srečanje Biserčki Tolmuna

enourno ONLINE srečanje Biserčki Tolmuna

nedelja 19.5. ob 20:00

Prijava za povezavo: solanotranjemoci@gmail.com

 

Obstajajo vprašanja in obstajajo odgovori. Vsak od nas je poseben biser, ki zasveti v nekem trenutku.

Moderator: Igor Gregorc

 

Več ljudi več ve. Na izkustvih se učimo, preko spoznanj bolje zorimo.

 

Qi je vsepovsod. Qi prežema vse in vsakogar. Qi je življenjska sila, ki nas poganja, ohranja, obnavlja, prenavlja. To potrjuje tudi sodobna kvantna fizika. Vse je energija, vsepovsod je energija, tudi v informacijah, spoznanjih, izkušnjah in modrostih.

Ko se trdno snov razdeli na najmanjše delce, v njih ni prav nič trdnega ali fizično oprijemljivega, ne da se jih zagrabit, ker so samo nevidna energija. Osnovni »gradnik« vsega v nas, v naravi in v vsemirju, v vesolju, vse je energija, ki vsebuje sporočila. Kot se jasno izrazi zdravilec Nan Liu: »Vse, kar se pojavi v fizičnem svetu, je vedno povezano z energijskim tokom na nevidni ravni.«

Človek je družabno bitje. Sodobne psihološke znanosti potrjujejo, da je druženje potrebno za ohranjanje psihofizičnega zdravja. Ni pomembno ali se z nečem strinjamo ali ne. Pomembno je, da prisluhnemo, da razmislimo, da v sebi ocenimo. Na ta način se gradi energijska stabilnost, stabilnost čustev, kar posredno deluje na kvaliteto vseh treh Dan Tienov. Zato Qigong ni samo izvajanje določenih gibov, določenih slik, Qigong je celostno urjenje, je psiho-fizično energijsko življenje.

V našem društvu se trudimo gojiti celostni vidik Qigong/Tai Chi-ja. V ta namen so nastala ONLINE srečanja Biserčki Tolmuna, kjer nam svoje misli, svoja spoznanja o dečkih nekega življenja predstavi eden izmed nas. Na ta način se vsi bogatimo, a vsak na svoj način, saj je nadvse pomembno tisto »notranje premlevanje« na podano tematiko.

Pridružite se nam na ONLINE srečanju Biserčki Tolmuna. Naša majska gostja, članica našega društva, ima rada naravo, preprosto in naravno, a obenem je rada tudi aktivna in ustvarjalna. Njen poklic ji na nek način to tudi omogoča; ostalo si doda s hobiji. Spet bo en zanimiv večer.

 

Izpostavljen dogodek

junij 2024
september 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Maj 19 2024
Zaključen!

Ura

20:00 - 21:00

Lokacija

Online

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.