ponedeljek, 27 maja, 2024

V košarici ni izdelkov.

SVETO MOŠKO UTELEŠENJE (Divine Masculine Embodiment) 7

SVETO MOŠKO UTELEŠENJE (Divine Masculine Embodiment)

Morda si pred izzivom, brat. Ali se boš počutil lagodno ali nelagodno na teh delavnicah? Za sveto izražanje lastnega sebe in za prehod čez omejitve, moramo biti med nekje med ugodjem in nelagodjem.

Vabljeni ste vsi moški, ki se soočate s kakršnimikoli čustvenimi, duševnimi, osebnostnimi izzivi in težavami. Za vse bo ustvarjen varen prostor za doživljanje, prebijanje, bivanje, podporo.

Dobrodošli vsi moški, ne glede na vaše razloge in namene. Za vse moške, ki si želite pristne, konkretne moške podpore, druženja, obreda, delovanja, povezovanja. Tako za tiste, ki se prvič srečujete z moškimi skupinami, in tiste, ki že imate izkušnje z njimi.

Moški, za razliko od žensk, si večinoma ne povemo, kako se počutimo. Če čutiš klic, si vabljen v sveti prostor moških. Vabimo te, da greš preko sebe, da najdeš sebe. To je klic k obredju prehoda v sveto moškost.

V domorodnih skupnostih ponekod omenjajo, da potrebujemo vsaj 6 oseb, ki nam pomagajo odrasti. To naj bi poleg staršev bilo naše »pleme«, naš »tribe«. »Iron sharpens Iron.« Moški starešine naj bi učili moške, kako biti moški. Ženske starešine naj bi učile ženske, kako biti ženske.

Moški potrebujemo sveti prostor, kjer lahko premagujemo notranje izzive, medsebojna sveta soočenja (sacred confrontations), presegajne lastnih omejitev, soočanja s svojimi sencami in conami udobja, za sveto izražanje čustev in travm. Potrebujemo moško družbo, potrebujemo drug drugega za podporo, za pomoč, za ogledala, za iniciacije, za prebujanje moškega aspekta. Potrebujemo sveti prostor, kjer si skupaj delimo svoje izzive, lekcije in kjer si lahko zaupamo stvari, ki se tičejo moških.

Potopili se bomo v:

 • Vaje moškega utelešenja
 • Obrede prehoda
 • Sveto ceremonialno izražanje
 • Emocionalno regulacijo
 • Meditacijo

Kličemo te v:

 • Ritualni dvoboj
 • Breathwork – dihalne vaje
 • Ledeno kopel
 • Delitvene kroge
 • Moške arhetipe

Kdaj si nazadnje šel preko sebe, brat? 

Namen moških srečanj ni le pogovor. Ampak tudi »embodiment«, izražanje s telesom, z glasom, s pogledom, z gibanjem. Prebujamo moške kvalitete, arhetipe KRALJA, ČAROVNIKA, BOJEVNIKA in LJUBIMCA.Imeli bomo pogovorne kroge poslušanja, sveti prostor za energetske vaje, izražanje primarnih čustev in nagonov, svete konfrontacije, gibanja.

Posebni gost bo HAKA učitelj iz Nove Zelandije MATIU DE HUKI, ki se nam bo za 2 uri pridružil preko Zooma in nas učil ples HAKA.

Haka je tradicionalni ples Maorov, staroselcev Nove Zelandije, ki ga izvajajo v posebnih priložnostih. To je močan ples, ki izraža ponos, moč, strahospoštovanje in povezanost z naravo. Ples vključuje energične gibe telesa, udarjanje po prsih in stegnih ter vzklike. Je simbol moškega poguma, enotnosti in predanosti skupnosti.

Program bo potekal v slovenskem jeziku, po potrebi s podporo v angleškem jeziku. HAKA bo predstavljena v angleškem jeziku.

KDAJ

Sobota, 22.6.2024: 8:45-24:00
Nedelja, 23.6.2024: 24:00-17:30

KJE

Zunaj in v prostorih Višje Vibracije (Cesta Andreja Bitenca 68)

KOLIKO

144 EUR (za prijave do 1.5.2024)
169 EUR (za prijave po po 1.5.2024)
Ob prijavi se plača 50 EUR akontacije na TRR Društva Višja Vibracija.
Poleg delavnice je v ceno vključeno: 2 x kosilo, 1 x zajtrk, 1 x nočitev v Višji Vibraciji
Organizirana skupna večerja ni vključena v ceno.

KDO

Vodita ROBI in LUKA.
Whatsapp Lu Ka: +386 40 79 19 69
Whatsapp Robi: +386 40 569 757

Brat, to je tvoj klic.

Robi in Luka

 • 00

  dni

 • 00

  ur

 • 00

  minut

 • 00

  sekund

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Jun 22 - 23 2024

Ura

*dogodek se prične 22.6. ob 8.45 uri in konča 23.6. ob 17.30
Cel Dan

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/
Več

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.