četrtek, 25 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

Tečaj Kundalini Reiki 1. stopnja 7

Tečaj Kundalini Reiki 1. stopnja

Reiki je univerzalna energija, ki nam je vsem na voljo, da lahko z njo izboljšujemo naša življenja. Primarno je namenjena zdravljenju na vseh ravneh. Z Reikijem zvišujemo našo vibracijo in količino energije, saj smo ljudje vibracijska bitja. Ob tem pa lahko opazimo, kako se nam izboljšuje življenje na vseh področjih. Začne se pritok  radosti, veselja, obilja vseh vrst in najpomembnejše, mira in ljubezeni. Reiki so poznali že v Lemuriji in Atlantidi, ter v starem Egiptu. V 19. stoletju ga je ponovno skanaliziral dr. Mikao Usui iz Kjota na Japonskem.

Reiki je namenjen za vsakodnevno delo in rezultati so vidni zelo hitro. Seveda je pretok energije odvisen od nas samih, vendar se z rednim delom le ta povečuje. Pri Reikiju je pomembna vztrajnost, a ko enkrat začnete in, ko vas preplavi univerzalna energija, se ne želite ustaviti. Reiki ne bo takoj v trenutku rešil vseh vaših težav, vam bo pa pomagal, da si svoje težave ogledate iz drugega zornega kota, da dobite energijo in odgovor, nakar se enostavno soočite z njimi. Skoraj po vsakem tretmaju se boste počutili sveže, polne radosti, ljubezni in enostavneje boste šli v življenju naprej.

Kundalini Reiki lahko opravljamo brez predhodnih znanj. Zahvala gre predvsem dvigu vibraciji planeta in ljudi, saj nam je to omogočilo hitrejše in bolj učinkovito učenje.  Pred leti ni bilo možno opravljati Kudalini Reiki brez predhodnega znanja Usui Reikja, saj bi nam le ta lahko prej škodil kot pa pomagal. Energija bi bila premočna za naše telo. Ker se z dvigom vibracije planeta tudi nam dviguje vibracija, si danes lahko privoščimo da opravljamo Kundalini Reiki takoj.

Kundalini Reiki je močna energija, ki nas prizemljuje in nam omogoča povezavo s spodnjimi čakrami, predvsem korensko. Naša prva čakra  se nahaja na mestu trtice in deluje kot naša mini elektrarna. To energijo prinesemo s seboj ob rojstvu. Zato je izrednega pomena, da kundalini energijo mešamo z Reiki energijo, saj se na ta način energije v nas zbalansirajo. Sama kundalini energija je namreč za večino nas premočna.   Kundalini je zelo primeren za zdravljenje telesa, živali, rastlin, ter za čiščenje prostorov. Kundalini Reiki je razdeljen v tri stopnje. Med stopnjami naj preteče vsaj en mesec zato, da se telo navadi na večji pretok energije. Z Reikijem sicer ne morete poškodovati telesa, lahko pa se počutite neprijetno, v kolikor je energija, katero sprejemate močnejša od vaše trenutne energijske kondicije. Pri Kundaliniju ne uporabljamo simbolov tako kot pri Usui Reikiju. Kundalini Reiki je energijsko enako pretočen kot prva, druga in tretja stopnja pri Usui Reikiju skupaj. Govorimo o resnično močni energiji. Pomembno je da se zavedate, da vam ta Reiki spremeni življenje predvsem v smislu, da izvrže iz vas vso jezo, bes, razočaranje, bolečino, zamere…

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 07 2024
Zaključen!

Ura

10:00 - 18:00

Cena

140 €

Več info

Več

Lokacija

Škofja Loka
Škofja Loka
Kategorije

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.