četrtek, 25 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

Tečaj Zlati Reiki 7

Tečaj Zlati Reiki

Zlati Reiki je ena izmed najbolj nežnih energij, ki jih poznamo v Reiki sistemu. Gre za božansko zlato energijo, polno sprejemanja, topline, odpuščanja in ljubezni. Je izredno enostaven Reiki, saj ne uporabljamo simbolov. Primeren je tako za začetnike kot bolj za bolj napredne uporabnike, najbolj pa se ga boste razveselili tisti, ki želite delati na intuiciji in kanaliziranju, ter odpiranju srčne čakre. Ta metoda vam omogoča resnično hitre rezultate v odpiranju jasnovidnosti, jasnovednosti, jasnoslišnosti in jasnočutnosti.

Primarno deluje predvsem na srčno čakro, grleno, tretje oko in kronsko čakro. Če ne poznate čaker – nič hudega, saj jih bomo spoznali na tečaju samem. Delovanje Zlatega Reiki-ja bo najbolj vidno na sprejemanju sebe in ljubezni do sebe. Veliko lažje boste sprejeli sebe take kot ste in se posledično imeli radi, kar je ključno za uspešno življenje v vseh pogledih. Vaša grlena čakra pa vam bo omogočala, da jasno in glasno poveste tisto, kar mislite. Zadrževanje čustev nam namreč povzroča razne nevšečnosti in bolezni. Ne pozabimo na naše tretje oko, ki nam bo odpiralo jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovednost ali jasnoslišnost. Kar koli od tega imate najbolj razvito ali pa še razvijate, se bo pospešilo. In naša 7. ali kronska čakra, zadolžena za kanaliziranje, se bo odprla in zmožni boste sprejemati razna sporočila od vaših vodnikov in tudi od ostalih bitij.

Prednost tega tečaja je tudi v tem, da ima samo eno stopnjo in je primeren predvsem za tiste, ki bodo izvajali tretmaje na sebi ali pa na družinskih prijateljih. Zato, če se imate namen profesionalno ukvarjati s terapijami ali učenjem, vam priporočam, da najprej opravite USUI Reiki. Usui Reiki je bil včasih pogoj, da smo lahko opravljali Zlati Reiki, zato ta ni tako zelo   razširjen in znan. Sicer je zlati Reiki odličen za delo na živalih. Živali imajo namreč zelo visoko vibracijo ravno tako, kot Zlati Reiki.

Na tečaju se bomo naučili uporabljati nihalo in skale s katerimi bomo merili različne energije in vibracije tako ljudem, kot predmetom in seveda tudi krajem. S pomočjo tega znanja boste lahko sami ugotavljali katere čakre vam delujejo slabše in se tako fokusirali nanje. Enako velja za organe, saj se boste naučili kako preveriti energijo določenega organa, ter jo zvišati, kar se bo zmanifestiralo kot zdravje. Naučili se bomo meriti vibracijo krajem, prostorom, ter jih tudi energijsko očistiti.

V kolikor si želite več srčnosti, ljubezni, razumevanje, spoznavanja samega sebe, izboljšane intuicije in kanaliziranja, potem je to pravi tečaj za vas.

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 06 2024
Zaključen!

Ura

10:00 - 16:00

Cena

160 €

Več info

Več

Lokacija

Škofja Loka
Škofja Loka
Kategorije

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.