četrtek, 25 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

ZVOČNA GONG KOPEL OBILJE - SONCE V MENI 7

ZVOČNA GONG KOPEL OBILJE – SONCE V MENI

Vabim vas na zvočno gong kopel.

Tokratni namen je aktivirati svoj lasten ogenj… NAŠ OGENJ! Dvignemo in prečistimo energijo iz prvega in drugega energijskega centra in jo transformiramo v svojo osebno moč, da ostanemo pristni, zvesti sebi, SVOJI RESNICI, SVOJI BITJI, neodvisni od pritiskov in pogojevanja zunanjega sveta ter v skladu s tem ravnati nedvoumno, odločno, iskreno in jasno.
V solarnem pleksusu hranimo naše največje bogastvo – občutek SEBE! Je osnova/temelj za občutek LJUBEZNI in RADOSTI, h kateremu stremimo vsi in ki ga bomo priklicali v naslednji zvočni kopeli septembra, ko se bomo osredotočili na svoje SRCE.
Let’s ENERGIZE!

Kopali se bomo v zvoku različnih starodavnih instrumentov (z gongi SONCE, JUPITER, NEPTUN, ter simfonični, ter šamanskim bobnom, tibetanskimi posodami, koshi in ostali zvončki, didgeridoojem, ropotuljami…)
Lastnosti gonga Sonce:
~ jaz, bistvo, vzdržljivost in pogum, moč volje, očiščenje negativnosti, zdravje.
Lastnosti gonga Jupiter:
~ zaupanje, obilje, odprtost, afirmativen odnos, ekspanzija, evolucija, potovanje.
Lastnosti gonga Neptun
~sanje, duhovno zavedanje, vizije, navdih
Lastnosti simfonični gong
~ Odpira povezavo z kozmosom in višjim jazom za lažjo komunikacijo s svojim bitjem.
Kombinacija le teh višji jaz~srce~manifestacija obilja.
Nežno bomo zapluli v bistvo sebe in prizemljili svoje darove, ki že ves čas čakajo na nas.
V svetu negotovosti, hitrih in nepričakovanih sprememb je zelo dobrodošlo povezati se s srcem naše matere Zemlje, ki nam daje potrebno stabilnost, notranjo moč in vero vase. To je namen te kopeli. Začutiti objem in vibriranje matere, njeno toplino, podporo, zdravilno moč.
To je že četrta kopel iz cikla OBILJA, med katerim smo do sedaj odprli prostor za sproščanje, sprejemanje in našo celovitost, torej povezanost naših energijskih centrov. Zdaj je naša želja/cilj, da se posebej osredotočimo na vsakega izmed njih. Ta kopel je torej prva v tej seriji, s poudarkom na prvi čakri.Sončevo leto 2024 prinaša OBILJE osebnih spoznanj, transformacij, izzivov, postavljanje mej, centriranja, postavljanja sebe na prvo mesto.

ZVOČNA KOPEL
Zvočna kopel je običajno sprostitvena izkušnja, kjer udeleženci leže ali sedejo in poslušajo zvočne vibracije, ki jih ustvarjajo različni instrumenti, kot so gongi, tibetanske posode, šamanski boben in druge zvočne naprave. Ta glasba in zvoki pomaga pri sprostitvi, zmanjševanju stresa, izboljšanju koncentracije in spodbujanju zdravja in dobrega počutja.
Zvočna kopel prebudi našo notranjo celoto in popelje telo v stanje ravnovesja in harmonije..
Zvočna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni.
Vibracije in zvok inštrumentov med zvočno kopeljo omogočijo:
-globoko sprostitev in umirjanje misli,
-počitek,
-notranji navdih,
-razbijanje določenih vzorcev in iskanje odgovorov,
-zdravljenje telesa, uma in duha,
-ublažitev ali odprava bolečin,
-spodbujanje spanja,
-samoregulacijo,
-sprostitev blokad, stresa in napetosti,
-vzpostavitev ravnovesja v telesu in ustvarjanje harmonije,
-spajanje z višjim jazom,
-kar v danem trenutku najbolj potrebujemo.
Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.

O BOŠTJANU
Vse življenje z odprtim srcem kliče po združitvi plemena Nove Zemlje – združENO čLOVEštvo kot ena Družina. Njegov Dušni plamen je ljubezen. Deluje z globokim sočutjem. Vodi v transformativne procese in s tem v zdravljenje osebnih ran, ter v dvigovanje osebne in kolektivne zavesti z zvočnimi kopeli, intuitivno glasbo, energijskimi masažami, moškimi krogi, ter ostalimi raznimi delavnicami.
Že vrsto let ljudem pomaga z zvočno seanso po različnih lokacijah po Sloveniji in tujini. Zvočne kopeli izvaja z gongi in ostalimi holističnimi inštrumenti. Gong kopeli so namenjene vsem. Frekvence (segajo do 20.000 Hz) teh starodavnih, ročno ter skrbno izdelanih instrumentov se širijo po našem telesu, posegajo v naše organe in celice , tekočine, napetosti, krče, blokade, jih nežno mehča in tako zdravi vsa naša telesa. Kot mojster gongov na zvočni kopeli ustvarja varen prostor, kjer z vibracijami zvoka lahko doživite transcendentalno potovanje znotraj vas. Zato lahko med in po kopeli se dvigujejo potlačena čustva, ki so povzročila blokade v našem telesu in čustveni procesi, ki smo jih že zdavnaj pozabili in zanemarili, vse zato, da jih sprejmemo, integriramo in sprostimo. Pogostejša pa so doživetja, ki so lahkotna, sproščena, prečiščena, blažena.
Zvok gonga je sproščujoč in pomirjujoč, centrira in daje energijo, preoblikuje in zdravi.

KJE VIŠJA VIBRACIJA LJUBLJANA, ul. Andreja Bitenca 68
KDAJ petek 14.6. ob 20h

Obvezne prijave na mail sanic.bostjan@gmail.com
Info tel 040626630
Zaželen prispevek: 25e
Št. mest je omejeno
S seboj prinesite ležalko, deko, vodo.

Datum

Jun 14 2024
Zaključen!

Ura

20:00 - 21:30

Cena

25 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.