četrtek, 25 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

Zvočna gong kopel 7

Zvočna gong kopel

S Teo vas prisrčno vabiva nazvočno gong kopel za harmonijo čaker v četrtek, 6. junija 2024 ob 18.30 uri v Center aktivnosti Nove Fužine 40, Ljubljana!

Energijska središča ali čakre predstavljajo energijsko kolo življenja v telesu.

V zvočni gong kopeli se bomo usmerili na harmoniziranje Ajna – čelne čakre, ki aktivira samospoznavanje. S tem se zaključuje ciklus zvočnih gong kopeli za harmoniziranja čaker.

Lastnosti: Šesta – čelna čakra, mantra OM – indigo modra barva, lega in področje delovanja – med obrvmi, nad korenom nosu, samozavedanje, ustvarjalna energija, intuicija, duhovna spoznanja, jasnovidnost. Predstavlja povezavo z duhovnim svetom in z notranjo modrostjo.

Zvočna namera za uglasitev čakre: Odpiram se svoji notranji svetlobi in intuiciji.

Kaj lahko pričakujete?
Celostno sprostitev in izboljšanje počutja, masaža celic in pomlajevanje, vzpostavitev stika z višjo bitjo, sproščanje toksinov in zastojev energije, razgrajevanje negativnih miselnih vzorcev in samoregulacija telesa.

Potek zvočne gong kopeli:
Uvodna uglasitvena meditacija, prepustitev vibraciji zvoka gongov, kristalnih posod in drugih glasbil. Obuditev v sedanjost in kratka podelitev izkušenj.

Že po 20 minutah so celice bolje prepojene s kisikom. Ena ura zvočne gong kopeli deluje na telo kot 4 ure spanja. Sprostitev v zvočni gong kopeli je primerna za vse starosti.

Z udeležbo v gong kopeli lahko preoblikujete svoje življenje in s tem prispevate k razvoju skupnosti!

Na dan zvočne gong kopeli uživajte lahko hrano in pijačo. Pridite oblečeni v udobna oblačila in prinesite s seboj vodo, ki se bo informirala z zvokom in pomagala pri dodatnem razstrupljanju telesa.

Zaživite uglašeno svoj edinstveni potencial!

Prispevek: 20 €

Saša in Tea

Obvezna prijava:
Saša Miklič 041 928-327
www.anandajoga.si

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.