Išči
Generic filters
foto pexels.com

Meditacija za zdrava jetra

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

2 preprosta načina za razstrupljanje jeter

Skoraj vsaka težava – od nadležnih splošnih zdravstvenih težav do prebavnih motenj, pridobivanja teže, čustvenih izbruhov, visokega krvnega tlaka, srčnih obolenj, možganske megle, kožnih težav in drugih avtoimunskih ter kroničnih težav – izvira iz preobremenjenih jeter >>. In vsako od teh težav lahko odpravimo ali vsaj omilimo, če jim pomagamo.Sledita dva enostavna načina za njihovo razstrupljanje, ki ju lahko začnete uporabljati že danes!

Meditacija za umirjanje jeter

Kopalno kad napolnite z vodo. Njena temperatura naj bo prijetna – ne prevroča, a tudi ne premrzla. Dodajte največ tri jedilne žlice morske soli in dve jedilni žlici rjavih alg v prahu, v vodo dajte tudi naravno morsko spužvo.Zlezite v kad, zaprite oči in si predstavljajte, da ste na samotni plaži, morska voda pa vas lahno, sproščujoče vrtinči. Rjave alge v prahu bodo kopel spremenile v okolje, ki bo spominjalo na morje – voda bo oživela, jetra pa jo bodo prepoznala kot zelo dober približek morske vode. Primite spužvo – ko se bo znašla v vaših rokah, bodo jetra takoj vedela, da v resnici izvira iz morja.Jetra nenehno skušajo najti ravnovesje v telesu. Za nas bojujejo bitke in nas varujejo – in ta kopel jim omogoči predah. Meditacija naj bi služila jetrom tako, da umiri telo, um ter duha, kar omogoči organu, da se malce sprosti. To je predah med bitkami tako za vas kot za vaša jetra. Ta dobijo priložnost, da se umirijo in rečejo: »Hej, naše delo je za zdaj opravljeno. Naj počivamo.«Naslednji ključni vidik takšne kopeli je dejstvo, da prežene negativnost iz celega telesa, vključno z jetri, saj človeka izjemno prizemlji. Ko se namakate v vodi, ki spominja na morsko, ko držite spužvo in si predstavljate, da ste v mirnem oceanu, izzveni jeza jeter, vsa negativnost pa se odplakne.Če nimate dostopa do kopalne kadi, lahko opravite mini različico te meditacije v umivalniku, v katerega namočite noge. Umivalnik oziroma lavor napolnite s toplo vodo, dodajte čajno žličko morske soli in prav toliko rjavih alg v prahu, namočite noge vanjo in si predstavljajte, da se namakate v morju. V umivalnik potopite morsko spužvo in z njo drgnite stopala (če jih ne dosežete, poprosite za pomoč pomočnika).

Sok za reševanje jeter

Sokovi so odlična možnost, kako preprosto zaužiti najmogočnejše sestavine za zdravljenje jeter v obliki, ki je preprosta za prebavo.2 jabolki 2 skodelici nasekljanega ananasa 3 cm ingverja 1 snop zelene 1 snop peteršiljaVse sestavine lahko zmešate v mešalniku, ki premore visoke obrate, nato pa sok precedite skozi vrečko za precejanje mleka iz oreškov ali sirarski prt.Zdrava jetra – če jih le znamo pravilno podpreti – so ultimativni vir odpravljanja stresa, največji zaveznik pri ohranjanju vitalnosti in varnostnik, ki nas varuje pred nevarnostmi sveta. Več o njihovih funkcijah in razstrupljanju preberite v knjigi

Reševanje jeter iz zbirke Medicinski medij >> … sedaj 20% popust

Mnenje prispeva Kaja Regula

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem