Gary Zukav

Gary Zukav

Gary Zukav, avtor več uspešnic, v Duhovnem partnerstvu razodeva globoko, povsem novo dinamiko odnosov, ki nam omogoča doseči lasten polni potencial in ustvarjati pristno moč – izpolnjujoče in radostno življenje, ki nas vse nagovarja.

»Ne glede na to, kako imenujete svojo pot, ta ni duhovna, če vaši odnosi ne postajajo vse bolj zavestni in ljubeči,« nagovarja bralca Gary Zukav, eden najboljših duhovnih učiteljev našega časa.

V človeški izkušnji se poraja nov tip odnosa, ki nadomešča vse druge oblike odnosov. Predhodni tipi odnosov so bili zasnovani za človeško vrsto, ki zamira. Rojeva se nova človeška vrsta, katere del smo tudi mi. V zvezi z odnosi ima svoje lastne zahteve, svoje lastne vrednote in svoje lastne cilje. Njen potencial je večji od potenciala izginjajoče vrste, njena zmožnost konstruktivnega prispevanja k človeški izkušnji pa je veliko obsežnejša.

V knjigi Duhovno partnerstvo avtor uspešnic Gary Zukav razodeva globoko novo dinamiko odnosov, ki nam omogoča doseči lasten polni potencial in ustvarjati pristno moč – izpolnjujoče in radostno življenje, ki nas vse nagovarja. Duhovna partnerstva niso namenjena zgolj poročenim parom, temveč lahko nastanejo kjer koli, kjer se dva ali več posameznikov odloči vstopiti v enakovreden odnos z namenom duhovnega razvoja.

Knjiga Duhovno partnerstvo, ki je polna nazornih zgledov in praktičnega vodstva, vključno s specifičnimi smernicami, nas opolnomoči in nam omogoča raziskovati lastna čustva, namere, izbire in intuicijo ter jih uporabiti za ustvarjanje globoke duhovne rasti. Svet se spreminja tako zunaj kot znotraj nas, Duhovno partnerstvo pa nam nudi zemljevid te spremembe.

»Ne glede na to, kako imenujete svojo pot, ta ni duhovna, če vaši odnosi ne postajajo vse bolj zavestni in ljubeči.«

Spletna stran avtorja: http://seatofthesoul.com/

Njegove izdelke pa najdete v Trgovini Duhovnost

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here