Gregg Braden

Gregg Braden

Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru znamenitega ameriškega časnika The New York Times, velja za pionirja v povezovanju znanosti in duhovnosti.

Kot nekdanjega višjega sestavljavca računalniških sistemov (Martin Marietta Aerospace) v času energetske krize v 70. letih, računalniškega geologa v zadnjih letih hladne vojne (Phillips Petroleum) ter kot vodjo tehničnih operacij (Cisco System) ga odlikuje izjemna sposobnost, da najde inovativne rešitve za kompleksne težave.

Braden je več kot dvajset let iskal visokogorske vasice, odmaknjene samostane, starodavne templje in pozabljena besedila, da bi odkril tančico njihove brezčasne skrivnosti. Znan je predvsem po knjigah, kot so Božanska matrika, Fraktalni čas, Globoka resnica, Spontana ozdravitev s pomočjo prepričanja, Njegova dela so prevedena v petnajst jezikov in so na voljo v triindvajsetih državah.

Ključ do ozdravitve predstavlja razumevanje, kaj prepričanje je in kako deluje. Gregg Braden je več kot dvajset let iskal znanje, da bi naredil prav to. Pridružite se mu in razkril vam bo svoja odkritja ter vas povabil, da živimo onkraj paradigem lažnih omejitev! 

URADNA STRAN AVTORJA: www.greggbraden.com
VIDEO GALERIJA: Gregga Bradena

Knjige v Slovenščini

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: